![]() |
@spectra
Snimak je sa YouTube kanala "galaksija"... veoma čudan website, evo šta piše ispod njega na Google pretrazi: "Galaksija Metafizika Vanzemaljci NLO Gnostika Ezoterika Alhemija Parapsihologija Patokratija Programiranje Zavjere orgon Koloidno srebro besplatna energija " :) A sam snimak je sa emisije Alex Jones-a (malo je opičen): http://www.youtube.com/watch?v=_t3POfNbx6M |
Citat:
A na netu se moze naci masa dokumentaraca koji to isto tvrde... |
Ja skoro nikad ne koristim medicinu,pa cak ni aspirin za glavu,ali ne znam zasto toliko prasine dizete okolo vakcinisanja.Pogotovo vi sto imate decu u skolskom uzrastu-barem ovde u Nju Dzersiju mora dete da se vakcinise u odredjenom roku(daju ti okolo mesec dana da odneses dete da mu daju odredjenu vakcinu)u sprotivnom dete bude suspendirano iz skole sve dok ne dobije zapisanu vakcinu.Ne kazem da je sve to zdravo,ali kad sve stavis na tereziju,i pomislis kolko loseg,i koliko dobrog ima u jednoj vakcini,ja sam ipak za.Ne daj boze da mi se dete razboli od neke zarazne bolesti,a evo imam sanse da ga vakcinisem-nikad sebi ne bih oprostila.Sa druge strane jedina vakcina sto je uopste ne odobravam je vakcina protiv gripa,ipak mislim da je bolje sam da steknes imunitet mozda i gresim ali to je samo moj stav:obrva:
|
Citat:
Nisam bio na forumu duze i evo prve poruke koju sam video... Postoje zahtevi za izuzece od vakcinisanja koje mozes traziti u skoli potpuno su besplatni i dobiju se bez problema, NIJE OBAVEZNO vakcinisanje, ali ti to niko nece kazati. Drugo, kazes "...Ne kazem da je sve to zdravo,ali kad sve stavis na tereziju,i pomislis kolko loseg,i koliko dobrog ima u jednoj vakcini,ja sam ipak za. (- mislim na osnovu cega si ipak za ako vec ne znas??-)Ne daj boze da mi se dete razboli od neke zarazne bolesti,a evo imam sanse da ga vakcinisem-nikad sebi ne bih oprostila.." Tacno, ne znas koliko je to zdravo, ili nije, srecom svako moze da odluci sam za sebe. A zamisli obrnutu situaciju, da ti se dete razboli ZBOG vakcine, da li bi ti bilo lakse da si oprostis? A imala si izbor da mu je ne das? Ja licno znam gomilu dece koji nisu primili nijednu jedinu vakcinu celog zivota (osim onu po rodjenju) i za sve te godine (najstarije od njih je 9 godina) nisam nijedno video slinavog nosa a kamoli sa temperaturom. A moje dete koje je do 4 godine primilo sve propisane vakcine je imalo grip svake godine i jos kusur par puta temperaturu do 39. Pa sad vi vidite... odgovorni ste za svoju decu pa to i budite! |
Ja sam imala slucaj studenta iz Indije sa DIFTERIJOM. E pa sad ako ste nevakcinisana osoba na casu sa doticnim, ili ako ste mu cimer u to vreme kad se decko od toga razboleo... Koliko bi vas kostala ta neprimljena vakcina (mislim na bolnicke troskove)?
|
Ja mislim da treba da se vratimo u srednji vek. Jebo vakcine. Zivela kuga,difterija,tuberkuloza i ostale pizdarije. Pa nek svako napravi bar 3-4 dece kako bi jedno prezivelo :-) Mislim stvarno....da, verujem da vakcine godisnje protiv gripa nisu bas toliko potrebne i jesu marketinski napumpane, ali da su sve vakcine lose i nepotrebne....mislim, da u 21 veku raspravljamo o ovome uopste...nemam reci.
|
Evo i ja da dodam nesto,gledala sam deo Insajdera na B92 u kome je bilo objasnjeno da je u vakcini za svinjski grip koja je kupljena za Srbiju bilo skvalena "squalene" koji je zabranjen u vecini drzava EU i USA.
http://www.b92.net/video/video.php?n...&nav_id=561499 |
Citat:
Ma nije stvar toliko u vakcinama kad bolje razmislis, nego u nacinu na koji sve danas radi. Proizvodi vise nisu to sto se tvrdi, sve se "razvodnjava", ili na neki drugi nacin menja svoju originalnu namenu, da bi se podigao profit ili ostvarile neke druge zakulisne namere. Ne mozes verovati drzavi da radi to sto radi za tvoje dobro, jer obicno nije tako i opet neka korist stoji iza toga, a tvoja steta, a jos manje mozes verovati korporaciji koja nudi proizvod koji je "za tvoje dobro". Vakcine su dobra ideja koja se izvrnula u svoju suprotnost i umesto da te stiti kao sto bi trebala, trpaju unutra gomilu otrova da bi ih proizvodnja i skladistenje kostali sto manje bez obzira na efekte po ljudsko zdravlje. Jedemo splacine na razlicite nacine, jer retko mozes naci normalnu zdravu prirodnu hranu...kada citas sastav ko da citas formulu sredstva za ciscenje VC-a...zasto? Zbog masovne proizvodnje, upotrebe antibiotika, hormona, boli ih dupe sto nam to totalno skenjava zdravlje! Profit brale! Trpaju industrial grade fluoride u vodu (bukvalno otrov) jer je i to veliki biznis, a kao da pomognu sprecavanje kvarenja zuba...To niko vise u svetu ne radi, samo ameri. USA je 28 zemlja po duzini zivota svojih gradjana, a prva po daaaaaleko najvecim troskovima zdravstvene zastite. Lekovi u US kostaju minimum 30% vise nego u Evropi. Zasto? Zasto je USA jedina zemlja na svetu koja ti naplacuje dolazece pozive i poruke na mobilnom - ono sto su svi prestali da rade u Evropi i bilo gde pre deset godina? U kojoj zemlji moras da osiguras auto sa "deset" razlicitih osiguranja i kad trazis da ti ti nesto isplate, e ne moze, nisi pokriven? Ko vodi ratove zbog ekonomskih interesa i zavija ih u veo "cuvanja mira i demokratije"? Isti ti ljudi koji kazu idi se vakcinisi dobro je za zdravlje. Ista se ovakva polemika vodila i o H1N1 - dobro je - nije dobro i sta je ispalo od toga? Ono sto su pametni ljudi koji misle svojom glavom i malo istrazuju, i tvrdili- biznis za velike pare bez obzira na ljudske posledice. Dakle nije stvar u vakcinama, nego u tome da to vise nije to nego nesto drugo, i ja smatram da su mi sanse da ostanem zdrav daleko vece ako se oslanjam na hranu od seljaka, prociscenu vodu, itd, itd, drzeci se daleko od zvanicno preporucenih nacina da odrzim svoje zdravlje. A ti budi intelektualac visoko podignute glave koji se cudi nasoj (mojoj) gluposti sto ne razumem sta je dobro za mene, nema problema. Ja cu se cuditi tvojoj lakovernosti i naivnosti, pa smo kvit. |
Ja mislim da ovde u Americi,nema nista prirodno,ne znam sta vi drugi mislite ali ja jos uvek ne mogu da se naviknem na osnovne proizvode,pogotovo meso i mleko-ne pomaze ni organic hrana,ukus ,miris sve je razlicito.E pa sad dali mislite da moze covek da ostane zdrav,da "ne prima vakcine"a da jede svu tu hemiski napumpanu hranu.Hemikalije,vestacke stvari sve je to oko nas,kako mozes da vodis zdrav zivot jedes salate i voce,kad je isto odgajeno sa puno pesticida i sl.I kad pocnes sve tako redom da razmisljas zdravi zivot postane pomalo"utopija".I zato kazem da ne mogu da kazem da su vakcine stetne po zdravlje,a kupiti jagode u januaru i dati detetu je zdrava stvar.:obrva:
|
Citat:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:55. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.