ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Jel poslao neko prve formulare? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=944)

pedjaas 26.05.2012 01:59

Poslata koverta pre 2 dana, i sada svakog časa proveravamo kako pošiljka napreduje :)

Sada postaje BAŠ uzbudljivo! Toliko smo se ubacili u trip i planiranje da jednostavno NE SME ništa naopako da se desi!

Omašili smo broj telefona i email adresu tamo pri kraju gde se traže "Petitioner" podaci. Umesto da stavim devojkin, ostavih svoj telefon i email, ali je njeno ime i prezime i adresa. Kontam da nema šanse da to bude problem. Realno, možemo da koristimo isti email i telefon. :naughty:

Ne znam gde drugde ovo da napišem, pa ću ovde - ovaj FORUM je neprocenjiv izvor informacija, i totalni respect za autora i sve koji doprinose na ovako kvalitetan način.

ivanmilosavljevic 26.05.2012 09:14

.

Tako je i meni bilo,mada iz dana u dan postajes svestan i trezveniji.Popustice te za koji dan,ali osecaj je prelep.Ustajes sa osmehom,i kazes pa nije ovo samo san.IDEMO!

ivanmilosavljevic 26.05.2012 09:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pedjaas (Poruka 29861)
Poslata koverta pre 2 dana, i sada svakog časa proveravamo kako pošiljka napreduje :)

Sada postaje BAŠ uzbudljivo! Toliko smo se ubacili u trip i planiranje da jednostavno NE SME ništa naopako da se desi!

Omašili smo broj telefona i email adresu tamo pri kraju gde se traže "Petitioner" podaci. Umesto da stavim devojkin, ostavih svoj telefon i email, ali je njeno ime i prezime i adresa. Kontam da nema šanse da to bude problem. Realno, možemo da koristimo isti email i telefon. :naughty:

Ne znam gde drugde ovo da napišem, pa ću ovde - ovaj FORUM je neprocenjiv izvor informacija, i totalni respect za autora i sve koji doprinose na ovako kvalitetan način.

To ti nije problem,ma ko proverava tvoj mail ili telefon.Upisujes ga cisto radi reda...Ja imao neku dilemu,dal' sam trebao tako,i jos neke sitnice.Pa poslao e-mail ambasadi.
Odgovor je glasio:Sve dok su odgovori istiniti,ne morate da brinete.O diskvalifikaciji odlucuje konzulat a ne KCC.
Od tada sam iskulirao,sto se tice onog straha.

bubamarica 30.05.2012 22:24

Imam pitanje za one koji su slali postom preporuceno :)
Kako pratite svoju pošiljku?
Meni čika iz pošte rekao stići će mi povratnica kad izađe iz Srbije,i nista drugo!

Daliborable 30.05.2012 23:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik bubamarica (Poruka 29906)
Imam pitanje za one koji su slali postom preporuceno :)
Kako pratite svoju pošiljku?
Meni čika iz pošte rekao stići će mi povratnica kad izađe iz Srbije,i nista drugo!

Ma ne moze s da pratis. Jedino da posaljes mail u kentaki i njih da pitas. Sacekaj na buletingu da dodjes na red pa ako ti se ne jave obavezno pitaj. Bar tako ja mislim...

ivanmilosavljevic 30.05.2012 23:47

,

Thank you for your inquiry.

Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. If you have submitted your forms, please allow two to four weeks after the mailing of your forms before inquiring about delivery confirmation. If you have not submitted your forms, please do so to ensure that your case can begin processing. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.

Odgovor KCC-a na moje pitanje da li su dobili kovertu.

dejanmaksa 31.05.2012 11:30

Bubamarica,
Ako si posiljku poslal preporuceno klasicno u posti, potreban ti je broj koji si dobila kada si poslala posiljku i mislim da je ovo sajt za pracenje posiljke u USA
https://www.usps.com/, prosle godine sam i ja slao klasicnom postom i mislim da je to sajt preko koga pratis posiljke. Moja posiljka je stigla posle 21 dan na odrediste.
Inace, ako sam promasio sajt, probaj da izguglas koje su glavne poste u Americi, i da preko njih pokusas da pratis posiljku, broj posiljke ostaje isti gde god da se zadesi . Ove godine sam poslao DHL-om pa je posiljka isporucena posle 4 dana. Poslao sam 03.05 a urucena je 07.05 u 10 i 15.

PS. posiljku neces moci da pratis kroz USA dokle god ne stigne u ameriku i bude preuzeta na aerodromu ili kako god da stize.

passenger 31.05.2012 12:47

Klasicnu preporucenu posiljku poslatu preko nase poste mozete pratiti preko R broja, koji vam stoji na potvrdi o prijemu. Sve se prati preko sajta nase poste, nema potrebe da trazite dalje ;)

ivanmilosavljevic 31.05.2012 23:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik passenger (Poruka 29917)
Klasicnu preporucenu posiljku poslatu preko nase poste mozete pratiti preko R broja, koji vam stoji na potvrdi o prijemu. Sve se prati preko sajta nase poste, nema potrebe da trazite dalje ;)

Sajt za pracenje vase posiljke.Cena 264 din preko poste.
http://www.posta.rs/struktura/lat/ap...i/posiljke.asp
Poslao sam 9.05,stigla 17.05...

pedjaas 02.06.2012 15:44

Kovertu poslao preporučeno preko pošte, i pratio uz pomoć linka koji je Ivan postavio u poruci iznad. Stiglo posle 8 dana, i sve vreme sam mogao da pratim :)

Ali avaj... Shvatili smo u medjuvremenu (mada nismo 100% sigurni) da postoji mogućnost da nismo poslali papir sa bar kodom. Poslao mail sa pitanjem kako da pošaljem dopunu... Još nema odgovora. Bitno da smo 19293847446 puta proverili da li smo sve dobro popunili.... a ovo zaboravili... :nene:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:02.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.