ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2019 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1962)

MilicaBB 29.06.2019 09:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik a13x (Poruka 77357)
Vidovdanski 2NL, da nema možda neke simbolike? :wtf:

Razgovor 1. avgust 2019.

Kad smo vec kod simbolike nama intervju pada na Sv. Petku :D

Gambler 29.06.2019 12:46

Mi smo na interviju otisli stegnuti i ako su svi pisali da je opusteno. Stvarno je tako i stvarno nema potrebe da se brinete kako ce biti. Maksimalno su svi ljubazni. Konzul nam je bila jedna devojka koja je bila opustena ko treger. Eto, sad da i ja kazem samo lagano😁 Mnogo veca briga treba da vam bude iznajmljivanje stana i posao u USA, da nadjete dobru skolu za decu, dobro zdravstveno... ali korak po korak i sve se na kraju zavrsi kako treba, a kako rece jedan iz filma ako se ne zavrsi kako treba onda jos nije kraj😁

Lazar90 29.06.2019 18:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 77353)
Zakazan intervju za 08.08 :))) e sad krece zezanje :D

E gde bas u sred letnje sezone:grin: Srecno svima koji se intervjuisu ali to prolazite sigurno lagano pa mnogo vise srece u USA i nemojte tamo da zaboravite na nas koji cemo dobiti sledece godine :bravo:

MilicaBB 29.06.2019 19:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tereza2019 (Poruka 77356)
Cestitke Milica. Ajde cim smo stigli do zavrsetka bice :naughty: Ja sam zakazala i lekarski 11.07. Jos da prodze i intervju pasce mi kamen sa ledja :grin:

Hvalaa :) i ja sam zakazala lekarski 23.07.. inace vidim da si pisala za registraciju intervjua.. da li posebno registrujem sebe posebno supruga? I ako registrujem posebno njega jel moj CN pisem u njegovoj registraciji?

ikac89 29.06.2019 19:31

Čestitke Milice! Lepo sam ti onda rekao da brineš bez razloga i da će sve biti u redu. :)

MilicaBB 29.06.2019 19:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ikac89 (Poruka 77365)
Čestitke Milice! Lepo sam ti onda rekao da brineš bez razloga i da će sve biti u redu. :)

Uf dok nije 2nl stigao nisam verovala da ce biti sve u redu, kako je krenuo prvi bulletin pa sve ove promene itd nismo mogli da se opustimo do pre 2-3 meseca:) al hvala puno i nadam se da ces ti ostvariri ono o cemu smo pricali :)

ikac89 29.06.2019 20:21

Nadam se, a ako se ne ostvari, znaš šta ti je zadatak kad stigneš u USA... :)

Tereza2019 29.06.2019 20:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 77364)
Hvalaa :) i ja sam zakazala lekarski 23.07.. inace vidim da si pisala za registraciju intervjua.. da li posebno registrujem sebe posebno supruga? I ako registrujem posebno njega jel moj CN pisem u njegovoj registraciji?

Da tako je, svako posebno I da tvoj CN pises i confirmation number je onaj od ds260 obrazac. Ajde sretno do :==D:

Jablan 30.06.2019 20:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 77353)
Zakazan intervju za 08.08 :))) e sad krece zezanje :D

Cestitam Milice, bice sve u redu samo hrabro.

Ja cekam poziv. Nadam se da me nisu zaboravili.

MilicaBB 30.06.2019 21:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jablan (Poruka 77375)
Cestitam Milice, bice sve u redu samo hrabro.

Ja cekam poziv. Nadam se da me nisu zaboravili.

Nisu te zaboravili ako si dobio potvrdu da su dokumenta okej ocekuj poziv u avgustu za intervju u septembru :)

Konoici20 30.06.2019 22:12

Evo da se prijavim i ja, interviju zakazan za 8.avgust. Srecno svima!!!

Jablan 01.07.2019 05:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 77377)
Nisu te zaboravili ako si dobio potvrdu da su dokumenta okej ocekuj poziv u avgustu za intervju u septembru :)

Da, obavestii su me da su dokumenta ok. Taj mejl mi je stigao 08-06-2019. Nadam se da nisam zakasnio i da ce sve biti ok. Proveravam mejl, ali za sada nema poziva.

Ne znam da li je pametno da ih ponovo kontaktiram i pitam o planiranom zakazivanju intervjua, ili da sacekam. Da li je sada cela procedura zakazivanja intervjua prebacena na ambasadu i da li si mejl o zakazanom intervju dobila od KKC ili ambasade u Bg?

Ako sam dobro razumeo oni pozive za intervju salju na mejl na 15 dana.

Pozdrav, i zelim ti sve najbolje u daljim planovima.

Naravno i svima ostalima, koji su otisli, koji odlaze i koji ce otici. :==D:

Jablan 01.07.2019 05:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Konoici20 (Poruka 77378)
Evo da se prijavim i ja, interviju zakazan za 8.avgust. Srecno svima!!!

Uz Sveta Petku proci ce sve u redu.

SREĆNO!!! :==D: i javi koko je sve proteklo.

Konoici20 01.07.2019 06:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jablan (Poruka 77381)
Da, obavestii su me da su dokumenta ok. Taj mejl mi je stigao 08-06-2019. Nadam se da nisam zakasnio i da ce sve biti ok. Proveravam mejl, ali za sada nema poziva.

Ne znam da li je pametno da ih ponovo kontaktiram i pitam o planiranom zakazivanju intervjua, ili da sacekam. Da li je sada cela procedura zakazivanja intervjua prebacena na ambasadu i da li si mejl o zakazanom intervju dobila od KKC ili ambasade u Bg?

Ako sam dobro razumeo oni pozive za intervju salju na mejl na 15 dana.

Pozdrav, i zelim ti sve najbolje u daljim planovima.

Naravno i svima ostalima, koji su otisli, koji odlaze i koji ce otici. :==D:

Pozdrav Jablane, mailovi o terminu intervjua se dobijaju od KCC-a, i to je kratak mail koji te preusmerava na ESC stranicu, gde se u stvari vide svi detalji o intervijuu u vezi sa tvojim slucajem. Salju se sredinom meseca i krajem, tako je bilo do sad.
E sad, ja sam, posto sam potvrdni mail da su dokumenta ok dobila u maju, ocekivala mail od Kcca u junu, i nisam ga dobila u prvoj turi. Nazvala sam ih da vidim status mog slucaja, i onda su mi rekli da mi je interviju zakazan za 8. avgust i da cu mail, odnosno famozni 2nl dobiti do kraja meseca, i tako je i bilo. Tako da mozes i ti pokusati tamo sredinom jula, ukoliko ne dobijes mail od KCCa probati da ih nazoves.

Jablan 01.07.2019 09:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Konoici20 (Poruka 77383)
Pozdrav Jablane, mailovi o terminu intervjua se dobijaju od KCC-a, i to je kratak mail koji te preusmerava na ESC stranicu, gde se u stvari vide svi detalji o intervijuu u vezi sa tvojim slucajem. Salju se sredinom meseca i krajem, tako je bilo do sad.
E sad, ja sam, posto sam potvrdni mail da su dokumenta ok dobila u maju, ocekivala mail od Kcca u junu, i nisam ga dobila u prvoj turi. Nazvala sam ih da vidim status mog slucaja, i onda su mi rekli da mi je interviju zakazan za 8. avgust i da cu mail, odnosno famozni 2nl dobiti do kraja meseca, i tako je i bilo. Tako da mozes i ti pokusati tamo sredinom jula, ukoliko ne dobijes mail od KCCa probati da ih nazoves.

Hvala na savetu, nadam se da ce tako biti. Ovo cekanje i neizvesnost me iscrpljuju.

Puno srece i sve najbolje.

marko33 02.07.2019 10:14

ljudi, je li plaćao neko uscis immigrant fee skorije? da li može da me uputi na pravi link, jer kad odem na sajt jako je konfuzno, kao da je uputstvo koje sam dobio u ambasadi zastarelo.

Gambler 02.07.2019 18:32

https://www.uscis.gov/forms/uscis-immigrant-fee

Trebalo bi da je ovo. Ja sam skoro placao ali ne mogu da se setim da li sam isao preko adrese koja je pisala na papiru iz ambasade. Mislim da sam preko sajta Travel State Gov, a da sam samo koristio onaj A number sa papira.

Tereza2019 02.07.2019 18:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik marko33 (Poruka 77395)
ljudi, je li plaćao neko uscis immigrant fee skorije? da li može da me uputi na pravi link, jer kad odem na sajt jako je konfuzno, kao da je uputstvo koje sam dobio u ambasadi zastarelo.

Ja sam uplacivala mojoj rodjaki i nisam imala nikakav problem. A- number ti je broj green karte i on ti je na visu a DOS ti je tvoj case number 2019EUXXXXX
Evo ti link
https://my.uscis.gov/uscis-immigrant-fee/enter-data
Sretno:;D:

marko33 02.07.2019 22:50

gambler, tereza,
puno hvala! snašao sam se - plaćeno! karta rezervisana, polako privodim proces kraju :grin:

ErminCG 06.07.2019 12:18

Pozdrav ljudi :;D:
Ne davno sam saznao za ovaj forum. Jedan sam od dobitnika DV2019 CN 261XX i interview mi je zakazan za 16 Jul u BG.
Imam jedno pitanje i veoma sam zabrinut. Prije 2 dana dok sam slucajno provjerio DS260, primetio sam da za "Educational Institutions Attended" napisao sam 1 (umjesto 2), naveo sam University Degree (Bachelor) i sve podatke u vezi sa univerzitetom. Znaci, zaboravio sam (nisam primetio) da treba da se uvede i srednja skola. Da li je to velik problem, koji moze da te diskvalifikuje? Naravno, na dan interview-a ponjecu sve sto je potrebno, High School Diploma i sve potrebne dokumente koje su original!.
Da li je neko imao isti slucaj? Zabrinut sam puno, mada sam pisao i kod BritSimona i on mi je rekao da se ne brinem oko toga i da ponesem sve na interview, mada nisam mogao da ne pitam ovde, posto idemo gotovo svi u istu ambasadu?
Bio bi vam zahvalan ako mozete da mi pomognete! Sve najbolje svima! :naughty:

slucajni_prolaznik 06.07.2019 21:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ErminCG (Poruka 77413)
Pozdrav ljudi :;D:
Ne davno sam saznao za ovaj forum. Jedan sam od dobitnika DV2019 CN 261XX i interview mi je zakazan za 16 Jul u BG.
Imam jedno pitanje i veoma sam zabrinut. Prije 2 dana dok sam slucajno provjerio DS260, primetio sam da za "Educational Institutions Attended" napisao sam 1 (umjesto 2), naveo sam University Degree (Bachelor) i sve podatke u vezi sa univerzitetom. Znaci, zaboravio sam (nisam primetio) da treba da se uvede i srednja skola. Da li je to velik problem, koji moze da te diskvalifikuje? Naravno, na dan interview-a ponjecu sve sto je potrebno, High School Diploma i sve potrebne dokumente koje su original!.
Da li je neko imao isti slucaj? Zabrinut sam puno, mada sam pisao i kod BritSimona i on mi je rekao da se ne brinem oko toga i da ponesem sve na interview, mada nisam mogao da ne pitam ovde, posto idemo gotovo svi u istu ambasadu?
Bio bi vam zahvalan ako mozete da mi pomognete! Sve najbolje svima! :naughty:

Sve sto spada u nenamerne greske ne bi trebalo da bude razlog za diskvalifikaciju. Slobodno mozes kontaktirati Ambasadu da ti otkljucaju DS260 i ponovo dopises i srednju skolu. Isto bi trebalo da mozes da uradis i u cekaonici za vreme intervjua. Najbolje im napisi i razlog zasto bi to da uradis, pa ce ti mozda odmah odgovoriti da nije ni potrebno. Takodje, mozes i sve da precutis do (a i u toku) intervjua. Na kraju krajeva, uvek mozes da se "vadis" da nisi najbolje razumeo pitanje, a ocigledno je da nisi u momentu popunjavanja DS260.

ErminCG 06.07.2019 22:54

Citat:

Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik (Poruka 77414)
Sve sto spada u nenamerne greske ne bi trebalo da bude razlog za diskvalifikaciju. Slobodno mozes kontaktirati Ambasadu da ti otkljucaju DS260 i ponovo dopises i srednju skolu. Isto bi trebalo da mozes da uradis i u cekaonici za vreme intervjua. Najbolje im napisi i razlog zasto bi to da uradis, pa ce ti mozda odmah odgovoriti da nije ni potrebno. Takodje, mozes i sve da precutis do (a i u toku) intervjua. Na kraju krajeva, uvek mozes da se "vadis" da nisi najbolje razumeo pitanje, a ocigledno je da nisi u momentu popunjavanja DS260.

Hvala za odgovor! Poslao sam ambasadi poruku u petak (preko fejsa) da sam zaboravio da upisem srednju skolu, i pitao sam da li mogu da donesem diplomu na dan interviewa, ili treba da otkljucam DS260 i da pisem tamo sve sto je potrebno, medjutim u petak mi nisu odgovorili, a mozda cu dobit odgovor u ponedeljak. Ne znam da li sam napravio gresku sto sam im poslao poruku, ali kako kazu, bolje sprijecit, nego lijecit! :naughty::naughty: Tvoj odgovor mi je pomagao dosta, posto sam zadnjih dana bio u stresu :woohoo: Sad cu da vidim sta ce ambasada da mi odgovori pa vam javljam ovde! :)
Hvala jos jednom :grin:

mr.pakii91 08.07.2019 15:12

Da li neko moze da mi da savet, 2 puta sam slao dokumenta, 2 puta sam slao upit na meil i jednom sam zvao KCC i jos uvek nisam dobio potvrdu da su dokumenta uredu?
Dokumenta sam prvi put slao u februaru drugi put krajem juna, a zvao sam ih par dana kasnije.
Inace sam EU201900022xxx
Hvala unapred.

MilicaBB 08.07.2019 16:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mr.pakii91 (Poruka 77420)
Da li neko moze da mi da savet, 2 puta sam slao dokumenta, 2 puta sam slao upit na meil i jednom sam zvao KCC i jos uvek nisam dobio potvrdu da su dokumenta uredu?
Dokumenta sam prvi put slao u februaru drugi put krajem juna, a zvao sam ih par dana kasnije.
Inace sam EU201900022xxx
Hvala unapred.

Na koji mejl si slao dokumenta? Probaj da posaljes na onaj posebno za dokumenta i na obican njihov mejl, i nazovi ih opet i vidi sta se dogadja

mr.pakii91 08.07.2019 16:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 77422)
Na koji mejl si slao dokumenta? Probaj da posaljes na onaj posebno za dokumenta i na obican njihov mejl, i nazovi ih opet i vidi sta se dogadja

KCCDVDocuments@state.gov - ovde sam slao. Da li mozda nije kasno, posto vidim da su prosli moj broj?

MilicaBB 08.07.2019 17:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mr.pakii91 (Poruka 77423)
KCCDVDocuments@state.gov - ovde sam slao. Da li mozda nije kasno, posto vidim da su prosli moj broj?

Iskreno ja bih na tvom mestu odmah sad nazvala i pitala sta se dogadja jer jakoo malo vremena imas oni za 10ak dana treba da salju poslednje pozive za intervju. Zato telefon u ruke i zovi odmah. Javi sta su ti rekli

mr.pakii91 08.07.2019 18:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 77425)
Iskreno ja bih na tvom mestu odmah sad nazvala i pitala sta se dogadja jer jakoo malo vremena imas oni za 10ak dana treba da salju poslednje pozive za intervju. Zato telefon u ruke i zovi odmah. Javi sta su ti rekli

Zvao sam, rekli su da je meil primljen i da cu dobiti odgovor... Otprilike da mi ostaje samo cekanje...

Lucky2019 09.07.2019 19:52

Zavrsen intervju, sve je kao sto je vec napisano ovde. Zavrsio sam sve za sat i po, pola sata pre zakazanog termina sam bio ispred ambasade i odmah su me uveli tamo, jedan salter drugi salter treci salter cetvrti salter peti salter.. salim se. :)) Samo spremite dokumenta da vas ne vracaju za dzabe i opusteno. Jako prijatan razgovor sa konzulom a verujte mi tremaros sam. Sve u svemu lepo iskustvo u ambasadi.
Hvala svima sa foruma, a novim dobitnicima savetujem da predju uzduz i popreko ovaj forum i sve ce da bude okej. :))

Ziveli! :beer:

MilicaBB 09.07.2019 19:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Lucky2019 (Poruka 77427)
Zavrsen intervju, sve je kao sto je vec napisano ovde. Zavrsio sam sve za sat i po, pola sata pre zakazanog termina sam bio ispred ambasade i odmah su me uveli tamo, jedan salter drugi salter treci salter cetvrti salter peti salter.. salim se. :)) Samo spremite dokumenta da vas ne vracaju za dzabe i opusteno. Jako prijatan razgovor sa konzulom a verujte mi tremaros sam. Sve u svemu lepo iskustvo u ambasadi.
Hvala svima sa foruma, a novim dobitnicima savetujem da predju uzduz i popreko ovaj forum i sve ce da bude okej. :))

Cestitaaaam :))) iskreno ja vec sad imam tremu a intervju mi je za mesec dana.. kako ce tek biti kad dodje taj dan :D

ErminCG 09.07.2019 22:05

Citat:

Cestitam :1081::1081::1081:
Meni je interview za nekoliko dana! Trema level: 9999! :woohoo: Nadam se da cemo svi pozeleniti! :punk:
Imam jedno pitanje za sve ovde u forumu koji mozda znaju odgovor: Da li je OK, da zovem ambasadu sjutra i da im kazem da sam zaboravio da pisem srednju skolu u ds260 obrazac, pa da je dodam (iako sam pisao University Degree), i originalna diploma srednje skole mi je u Engleskom jeziku. Sta kazete? Da zovem, ili da im kazem na dan interview-a?

saleee 10.07.2019 05:05

Citat:

Cestitke Lucky!

:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:

Jablan 10.07.2019 08:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mr.pakii91 (Poruka 77420)
Inace sam EU201900022xxx
Hvala unapred.

Kontaktiraj ih odmah telefonom, ja sam imao slicno iskustvo. Dokumenta sam slao nekoliko puta, misleci da nesto nije u redu sa nacinom slanja ili sa nasim dokumentima. Dosta su mi pomogli drugari sa foruma koji su mi ispricali svoja iskustvima.

Moj CN je EU201900029xxx, dokumenta sam slao nekoliko puta (na mejl KCCDVDocuments@state.gov) tokom maja meseca, nisam ih zvao telefonom. Mejl u kome su me obavestili da su dokumenta ok stigao mi je 08-06-2019.

Jos nisam dobio poziv za intervju, sigurno zato sto sam kasno poslao dokumenta.

Pozovi ih, i javi sta se desava.

Sve najbolje.

Jablan 10.07.2019 08:33

Citat:

Cestitam, sve najbolje u daljim planovima.
Ziveli :beer:

:papa:

Aleksandar381 10.07.2019 09:46

Citat:

Čestitam sve najbolje i da se brzo snadjes na putu kojim si krenuo :beer:

S a l e 10.07.2019 16:48

Da li ste dobili neki mail i koliko ste cekali za pasos nakon intervjua?

Lucky2019 10.07.2019 17:02

Hvala svima na cestitkama! :grin:

Evo od jutros proveravao status na ceac-u i prvo je bilo ready pa onda AP i konacno Issued.
:==D:

S a l e 10.07.2019 22:59

Za proveru statusa izrade vize (nakon intervjua) - https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx

Upisete broj case-a. Meni je proslo bez nula

Tic-Tac 10.07.2019 23:21

Evo da se pohvalim da smo suprug i ja pozeleneli. :papa::papa:

Imali smo intervju 27. juna i sve je prošlo onako kako su manje više i pričali korisnici ovog foruma. Posle par dana od intervjua i zvanično smo na CEAC sajtu postali "Issued", a nakon 2 dana od promene statusa preuzeli smo i pasoše u DHL-u.

Naš slučaj je prilično specifičan jer smo istopolni par. Doktorka u Smiljanićevoj nam je potvrdila da je to prvi ovakav slučaj kod nas, za koji ona zna, kada je lutrija u pitanju. Bitno je samo da se venčate u državi koja prepoznaje takvu instituciju braka, a mi smo to učinili u Danskoj. Mislimo da je najbolje da više o samoj proceduri venčavanja napišemo u posebnoj temi. Ono što je važno je da je MOGUĆE i da samo treba da budete hrabri i istrajni i da se ne obazirete na prepreke i ljude koji vam govore suprotno.

Što se tiče konkretnog intervjua u ambasadi, mi kao par nismo osetili nikakvu vrstu diskriminacije, niti je naša procedura izgledala drugačije. Radi predostrožnosti, napravili smo i naš album sa slikama iz različitih perioda veze, a uz to smo i skrinšotovali neke od naših konverzacija i slika sa društvenih mreža, ne bi li se se na taj način videla "istorija" naše veze. Ipak, konzul nam ništa od toga nije tražio, čak nam pre toga nizu uzeli ni kopije dokumenata, već su samo pogledali originale.

Pitanja na intervjuu su se pretežno ticala našeg odnosa: kada i kako smo se upoznali, šta je ključ dugotrajnosti naše veze, koja nam je bila poslednja svađa i da nabrojimo gde smo sve zajedno putovali. Na kraju nas je pitao gde planiramo da idemo i to je to. Ceo razgovor je trajao možda 10 minuta, bio je krajnje prijatan i više je imao prijateljski nego formalni ton. Završili smo sve za sat i po.

Ovaj forum nam je zaista mnogo pomogao da čitava procedura prođe glatko i veliko hvala svima koji su delili svoja iskustva!!

ns91ns 11.07.2019 10:26

Pozdrav svima sa foruma! Eto da se pohvalim da je kao i sa vecinom dobitnika sve proslo u redu... :1081:
9og jula u 11h imao sam zakazan intervju... Ulazak malo ranije, svi vrlo ljubazni i prijatni. Salter 1,2,3, sve redovno. Treme jeste bilo malo, ali zaista nema potrebe ni za toliko. Iskreno meni se potkrala jedna veoma glupa greska u ds-u (majcino devojacko prezime), primetio sam je jos pre, ali nisam otkljucavao ds, jednostavno sam poneo njen izvod iz maticne knjige rodjenih i napomenuo to i apsolutno nisu imali problem s tim, niti su ga uzeli. Da li su ispravili, to cu jos videti... Iako sam bio na w&t, na j1 vizi, nisu me slali na dodatnu proveru, 2,3x mi je u toku razgovora cestitao i rekao da je sa dokumentima i sa mnom sve u redu. Vezano za to me je samo pitao, da li sam prvi put u ambasadi i da li prvi put apliciram za neku vizu... Od pitanja jos, sta planiram sad, koji fakultet imam i kad sam ga zavrsio, i da li sam ziveo negde sem u Srbiji...
Ono sto moze jos da bude korisno nekom je sledece... Poneo sam ssn i ds sa j1 vize iz 2015te i na 1om salteru nas covek koji radi, rekao mi je da ce mi biti isti socijalni broj, da ga ponesem, samo da ce sa te kartice obrisati ono sto pise da vazi samo uz stari ds do isteka j1 vize... Sto se tice mog engleskog nije savrsen, pa ako se neko dodatno nervira i zbog toga nema potrebe. Sve je proslo brzo, i svako pitanje je odgovoreno sa recenicom, dve... Nema potrebe za tremom.
To je to. Sinoc mi je status promenjen u ISSUED, danas ocekujem dokumenta i pasos sa vizom u NSu. Karta je vec rezervisana za 20ti jul. :)
Hvala svima na korisnim informacijama. Cestitam svima koji su dobili i srecno svima koji cekaju intervju i igraju lutriju!

Lucky2019 12.07.2019 09:52

[quote=ns91ns;77442]Pozdrav svima sa foruma! Eto da se pohvalim da je kao i sa vecinom dobitnika sve proslo u redu... :1081:
9og jula u 11h imao sam zakazan intervju... Ulazak malo ranije, svi vrlo ljubazni i prijatni. Salter 1,2,3, sve /QUOTE]

****Nenade javi mi se na 0666752303.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:51.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.