SRBghost |
11.08.2014 07:55 |
Juhuhu! Sa srecom i da se sto pre saberete preko bare :)
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik pedjolino
(Poruka 47900)
Sad se vratih iz Novog Sada bio u DHL-u da podignem pasose pa citam lepe vesti neke je sa srecom svima koji su prosli i onima koji tek trebaju da idu na intervju.
|
moze li brzinska pomoc oko registracije na sajtu za slanje pasosa?
|
Corpse Crusher |
25.08.2014 19:27 |
Pozdrav za forumase.
Bili danas na intervjuu koji smo uspesno zavrsili, odobren nam je GC, za mene, suprugu i dete :-)
|
SRBghost |
26.08.2014 07:17 |
Wooohooooo!!!! Cestitamo i neka je sa srecom!!!! :1081:
|
Zdravo ljudi, jel neko zna otprilika koliko dugo traje pracanje garantnoh pisma iz amerike do ovde, jer ja ocekujem da em izvuku u novembru, ali ne mogu da dobijem ljudi koi garantovaju da im kazem da je datum stvarno blizi
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bitbit
(Poruka 48533)
Zdravo ljudi, jel neko zna otprilika koliko dugo traje pracanje garantnoh pisma iz amerike do ovde, jer ja ocekujem da em izvuku u novembru, ali ne mogu da dobijem ljudi koi garantovaju da im kazem da je datum stvarno blizi
|
"Bitbit" nemoj se uopste sekirati za garantno pismo. Kao prvo treba da te izvuku, a to nemoze da bude u novembru,vec i da imas te srece to ce biti tek u maju 2015,posle toga ide procedura slanja formulara nazad u Kentaki,pa cekas da dodjes na red za intervju sto ce biti u zavisnosti od tvog CN broja. Sto zbaci nabrze sto bi ti trebalo garantno pismo je u oktombru 2015,pa do septembra 2016. Ja mislim da je to dovoljno vremena da se pripremis,i osim toga ne svima treba garantno pismo(mislim da u Srbiji prolazi i obican isprintani email od nekoga iz Amerike,kao pozivaju te da ostanes kod njih na neko vreme dok se ne snadjes.Samo smireno korak po korak i sve ce da bude u redu.Inace ako bi ti neko slao garantno pismo odavde stiglo bi ti negde za oko nedelju dana,sa time sto garantno pismo moze da se napravi za 15 minuta.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik noki
(Poruka 48539)
"Bitbit" nemoj se uopste sekirati za garantno pismo. Kao prvo treba da te izvuku, a to nemoze da bude u novembru,vec i da imas te srece to ce biti tek u maju 2015,posle toga ide procedura slanja formulara nazad u Kentaki,pa cekas da dodjes na red za intervju sto ce biti u zavisnosti od tvog CN broja. Sto zbaci nabrze sto bi ti trebalo garantno pismo je u oktombru 2015,pa do septembra 2016. Ja mislim da je to dovoljno vremena da se pripremis,i osim toga ne svima treba garantno pismo(mislim da u Srbiji prolazi i obican isprintani email od nekoga iz Amerike,kao pozivaju te da ostanes kod njih na neko vreme dok se ne snadjes.Samo smireno korak po korak i sve ce da bude u redu.Inace ako bi ti neko slao garantno pismo odavde stiglo bi ti negde za oko nedelju dana,sa time sto garantno pismo moze da se napravi za 15 minuta.
|
Ma greska moj, lose sam se izrazila. Iz Maekdonije sam, tako da oprosti. Ocekujem zakazivanje intervju u novembru. Vidim da sledece nedelje zakazaju intervju za novembar, a jas sam 7xxx, mada sam 10tak dana kasnije popunila formulare (31.05), javljam se ljudi ali nedelju dana nista ni zdravo ni cao... Pa zato pitam da li je neko upoznat koliko dugo traje pracanje dokumenta, dali imam vremena da nadzem neko resenje
|
[quote=noki;48539]"Bitbit" nemoj se uopste sekirati za garantno pismo. Kao prvo treba da te izvuku, a to nemoze da bude u novembru,vec i da imas te srece to ce biti tek u maju 2015,posle toga ide procedura slanja formulara nazad u Kentaki,pa cekas da dodjes na red za intervju sto ce biti u zavisnosti od tvog CN broja. Sto zbaci nabrze sto bi ti trebalo garantno pismo je u oktombru 2015,pa do septembra 2016. Ja mislim da je to dovoljno vremena da se pripremis,i osim toga ne svima treba garantno pismo(mislim da u Srbiji prolazi i obican isprintani email od nekoga iz Amerike,kao pozivaju te da ostanes kod njih na neko vreme dok se ne snadjes.Samo smireno korak po korak i sve ce da bude u redu.Inace ako bi ti neko slao garantno pismo odavde stiglo bi ti negde za oko nedelju dana,sa time sto garantno pismo moze da se napravi za 15 minuta.
:) Hvala na tvom odgovoru, nadam se da ce sve proci u redu, pa da i ja spodelim iskustvo naskoro
|
[quote=bitbit;48542]
Citat:
Prvobitno poslao korisnik noki
(Poruka 48539)
:) Hvala na tvom odgovoru, nadam se da ce sve proci u redu, pa da i ja spodelim iskustvo naskoro
|
E pa dobro,srekno togas. Garancijata moze da ti stigne za edna nedela ako imas koj da ti ja popolni. Ne znam mislam deka vo Makedonija e obavezna,vo drugite zemji od bivsa Jugoslavija osven vo Bosna ne e obavezna.Iako jas koga bev na razgovor vo Skopje,garancijata moja ne bese kompletna ama ne mi napravija nikakov problem.
|
mak 2014 |
11.09.2014 18:27 |
[quote=noki;48543]
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bitbit
(Poruka 48542)
E pa dobro,srekno togas. Garancijata moze da ti stigne za edna nedela ako imas koj da ti ja popolni. Ne znam mislam deka vo Makedonija e obavezna,vo drugite zemji od bivsa Jugoslavija osven vo Bosna ne e obavezna.Iako jas koga bev na razgovor vo Skopje,garancijata moja ne bese kompletna ama ne mi napravija nikakov problem.
|
ne e obavezno i vo makedonija moj drugar zamina ili potocno bese na intervju vo juni za dv 2014 bese izvlecen i ne nosese nikakvo garantno pismo ili nes drugo samo adresa imase prijaveno kade ce bide i ne mu pravea problem nikakov si dobi i sega e vo cikago od 27 avgust
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 08:15. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.