ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

Kokonau 03.03.2018 21:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Makica@ (Poruka 70730)
Nakon izlaska Bulletin-a za nekh 5 dana ce vam stici obavestenje na email da imate update na linku gde ste se prijavili na lutriju :) Tako je meni stiglo,tacno 5 dana nakon izlaska biltena :) Proveravajte email :;D: Srecno svima :1072:

Makica, mi pričamo o bulletin-u koji je izašao 12. februara, a evo tri nedelje kasnije nije nam stigao datum intervjua, pa već sada gubimo nadu.

Svenson 03.03.2018 21:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kokonau (Poruka 70771)
Makica, mi pričamo o bulletin-u koji je izašao 12. februara, a evo tri nedelje kasnije nije nam stigao datum intervjua, pa već sada gubimo nadu.

Ako vam se promenio status, probajte da pozovete ambasadu. Možda je u pitanju neki zastoj.

Decko45 05.03.2018 15:42

Ovako jedno generalno pitanje izvinjavam se ako je pogresan thread, konkretno me zanima ko donosi odluku o tome da li ce nekoga pozvati na intervju ili ne? Naime, moja mama je izvucena na lutrji pa ce ona i moji tata uskoro u ambasadu a ja sam vec imao 21 kada su izasli rezultati sada 2017 3 maja, pa ima neki zakon child protection act koji kao zamrzne godine deteta itd ja u tu grupe ne spadam jer sam 21 napunio mesec dana posle prijave na lutriju ali sam na spisku zajedno sa tatom kao family member pa smo nas 3 zajedno popunjavali ds 260 i tu smo rekli da nas 3 idemo zajedno. Dakle pitanje je ko donosi odluku o tome da li ce mene pozvati na intervju, u ambasadi su nam rekli da je to subjektivno pa sam ja mislio da neko pismo sastavim i posaljem nekome da nam ne bi porodicu razdvajali. 2 godine sam bio u usa sa j1 vizom nisam ni jedan zakon imigracioni ili bilo koji drugi krsio ni tamo ni ovde. Hvala puno :pozz:

Americano2018 06.03.2018 06:58

Stigao mail!!! Samo da javim, proverite vase mailove. Pozdrav

LxAxKxI 06.03.2018 09:40

Jeste, stigo nocas mail.... uh sada je vec malo lakse..idemo dalje

Ggaga 06.03.2018 10:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Decko45 (Poruka 70790)
Ovako jedno generalno pitanje izvinjavam se ako je pogresan thread, konkretno me zanima ko donosi odluku o tome da li ce nekoga pozvati na intervju ili ne? Naime, moja mama je izvucena na lutrji pa ce ona i moji tata uskoro u ambasadu a ja sam vec imao 21 kada su izasli rezultati sada 2017 3 maja, pa ima neki zakon child protection act koji kao zamrzne godine deteta itd ja u tu grupe ne spadam jer sam 21 napunio mesec dana posle prijave na lutriju ali sam na spisku zajedno sa tatom kao family member pa smo nas 3 zajedno popunjavali ds 260 i tu smo rekli da nas 3 idemo zajedno. Dakle pitanje je ko donosi odluku o tome da li ce mene pozvati na intervju, u ambasadi su nam rekli da je to subjektivno pa sam ja mislio da neko pismo sastavim i posaljem nekome da nam ne bi porodicu razdvajali. 2 godine sam bio u usa sa j1 vizom nisam ni jedan zakon imigracioni ili bilo koji drugi krsio ni tamo ni ovde. Hvala puno :pozz:

Koliko ja znam ako nisi imao 21 godinu u trenutku prijave na lutriju ti ispunjavas uslov da ides sa njima bez obzira sto si u medjuvremu napunio; ali proveri info na ostalim temama tj na sajtu dv lottery

Decko45 06.03.2018 13:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Ggaga (Poruka 70804)
Koliko ja znam ako nisi imao 21 godinu u trenutku prijave na lutriju ti ispunjavas uslov da ides sa njima bez obzira sto si u medjuvremu napunio; ali proveri info na ostalim temama tj na sajtu dv lottery

jesam proveravao i ima neki zakon koji kaze da od trenutka kada izadju rezultati za tu godinu od tada se detetu zamrzavaju godine tj imas nekih 210 dana u kojih ako napunis 21 nije bitno, ali ja sam 21 napunio malo posle prvobitnog prijavljivanja tako da me taj zakon ne obuhvata :nene: medjutim receno mi je da je da odluka subjektivna tj. da neki tamo konzul o tome odlucuje pa sam zato mislio da posaljem neko pismo samo ne znam kome :confused:

Svenson 06.03.2018 13:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Decko45 (Poruka 70805)
jesam proveravao i ima neki zakon koji kaze da od trenutka kada izadju rezultati za tu godinu od tada se detetu zamrzavaju godine tj imas nekih 210 dana u kojih ako napunis 21 nije bitno, ali ja sam 21 napunio malo posle prvobitnog prijavljivanja tako da me taj zakon ne obuhvata :nene: medjutim receno mi je da je da odluka subjektivna tj. da neki tamo konzul o tome odlucuje pa sam zato mislio da posaljem neko pismo samo ne znam kome :confused:

Nazovi ambasadu i pitaj ih. Ako ne budeš bio zadovoljan odgovorom, probaj da kontaktiraš KCC. Budi ljubazan i zamoli ih lepo da ti pomognu. Mislim da ne bi trebali da ti daju negativan odgovor.

BetterFuture 06.03.2018 18:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Decko45 (Poruka 70805)

Taj zakon se zove Child Status Protection Act (CSPA) i za DV lutriju se racuna period od prvog dana kada je moguce prijavljivanje za lutriju do dana izvlacenja rezultata. Taj period je oko 7 meseci.

Do sada nismo imali iskustva da je neko ko nije zasticen na ovaj nacin, ipak dobio vizu. Naravno da cete pozvati ambasadu, ali mi malo verovatno zvuci da je to podlezno subjektivnoj odluci konzula.

Decko45 06.03.2018 20:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 70810)
Taj zakon se zove Child Status Protection Act (CSPA) i za DV lutriju se racuna period od prvog dana kada je moguce prijavljivanje za lutriju do dana izvlacenja rezultata. Taj period je oko 7 meseci.

Do sada nismo imali iskustva da je neko ko nije zasticen na ovaj nacin, ipak dobio vizu. Naravno da cete pozvati ambasadu, ali mi malo verovatno zvuci da je to podlezno subjektivnoj odluci konzula.

jel to znaci da ste bili svedok slucajeva da se u medjuvremenu napuni 21. godina i ipak ne dobije viza? Posto je ovo specificno nisam nasao nista na internetu. Znaci ja sam vec poslao ds 260 u KKC zajedno sa mojim roditeljima :)

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:15.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.