![]() |
Jelena jesi li ti zvala KCC ili si poslala e-mail?
|
Da i usput, koji si broj?
|
@Nemanja:
Teraju te da potpises (kao i svakog Amera/imigranta) da si duzan da se odazoves na poziv na vojsku u slucaju "draft"-a, tj. mobilizacije. A kako im se to zadnji put desilo u Vijetnamu, te nemaju ludosti da ponavljaju to vec salju profi vojsku, nema sta da brines. @Vlada: Nisam sluzio vojsku, pa zato nisam ni nosio taj dokaz (tj. vojni dosije koji traze). Njima se vise isplati da NISI bio u vojsci, tako da nemas brige. Zabole ih. ;-) @Oliver: Prvi prolaz (na salteru gde predajes papire) doceka te nas covek, cepas dakle srpski. Onda posle kad te pozove konzul(ka), e ona je vec amer. Medjutim, uz nju stoji isti lik sa saltera, tako da on prevodi ako ti mucas... ;-) LJUDI, SAMO OPUSTENO NA INTERVJUU!!! :-) |
Hvala svima na detaljnim informacijama, ovo stvarno moze da pomogne! Kod mene jos nista! O prvom pozivu u KCC sam vec pisao, ako nista ne dobijem do kraja ove nedelje zvacu ponovo. Na drugi email koji sam poslao nisu ni odgovorili. Predpostavljam da su zatrpani mailovima.
|
Moj brat od ujaka koji zivi u Cikagu je zvao KCC, a ja sam im pisala, odgovorili su mi u roku od 4 dana.
Broj mi je EU000001xx. |
Jelena i sta bi ? Ti, koliko vidim, imas mali broj a nisi jos dobila drugi koverat, sto znaci da pozivi i nemoraju pratiti brojeve kad je u pitanju intervju.
|
@jelena & magy
na koju im mail adresu pisete? ja bih isto morao da im napisem da mi se promenio bracni status.. tnx |
Magy, ono je bio odgovor Vedrani, pogledaj gore.
Mikla, e-mail adresu KCC-a imas u prvom pismu koje si dobio: KCCDV@state.gov U subject liniji imejla treba da napises "Case Number", a u mejlu da napises broj tvog predmeta, ime i prezime i datum rodjenja, i naravno da pitas sta te zanima. Srecno. |
Mikle, ovo sto sam napisala vazi kad se raspitujes za svoj slucaj, ali ne znam sta treba da napises u subjectu kad ih obavestavas o promeni bracnog statusa. Mozda neko zna, pa nek napise.
|
Treba da stavis kompletan case number, ne text "case number" u subject, po tome te identifikuju. Na isti nacin pises i mail za promenu statusa, pa ce te oni vec preusmeriti gde treba. A i ne boli da okrenes ambasadu. Jes' 041, ali sta sad... :-(
Jelena, u kom si statusu sad? |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:31. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.