ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Fotografija za prijavu (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1475)

Kuguar 29.04.2016 17:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev (Poruka 60737)
U pravo si ali mislio sam na naocare za sunce koje se racunaju za dekoraciju I naocare koje imaju tamna stakla. :)

Malo gušiš temu. Pa ko je lud da se slika za vizu, sa naočarima za sunce???

DzokicaMicev 29.04.2016 18:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kuguar (Poruka 60739)
Malo gušiš temu. Pa ko je lud da se slika za vizu, sa naočarima za sunce???

Veliki nisam imao nameru da gusim temu kao sto ti gusis bezbroj tema ovde, nego sam hteo da kazem za naocare sa photogrey staklom. Nemoras da na svaku temu sipas sol.

Kuguar 29.04.2016 19:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DzokicaMicev (Poruka 60740)
Veliki nisam imao nameru da gusim temu kao sto ti gusis bezbroj tema ovde, nego sam hteo da kazem za naocare sa photogrey staklom. Nemoras da na svaku temu sipas sol.

Svako ko se ikada prijavio, zna koja su pravila za fografije... Gušim svaku temu??? Ok... Izvini...

BetterFuture 29.04.2016 20:07

Otkud to da Kuguar gusi teme?!? Moj utisak je da covek uvek daje dobre informacije i da hoce da pomogne.

DzokicaMicev 29.04.2016 21:04

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kuguar (Poruka 60748)
Svako ko se ikada prijavio, zna koja su pravila za fografije... Gušim svaku temu??? Ok... Izvini...

Pa druze ipak smo ovde da si pomognemo a ne da se prepucavamo tako da izvini ako sam te uvredio nisam hteo to da ucinim. Ipak ima I drugih nacina da nekom ukazes na greske. Mislim da ne bi trebalo da se prepucavamo nego da idemo dalje. Jedno veliko izvini ako sam se izrazio pogresno. I hteo bih da stvaram prijateljstva ovde a ne neprijatelja. Izvini opet:)

Crnokosa91 05.10.2016 12:06

da aktiviram temu imam siske i ne zanam da lii da ih pustim ili podignem snalicama?

radeLe 05.10.2016 14:43

Hahah dajte ljudi, meni je ovo iskreno malo smešna tema :) Pa to ste vi, šiške su deo vas, ne razumem zašto biste se uopšte opterećivali oko toga.

salivux 06.10.2016 07:14

zanima me da li je dozvoljena slika sa bradom? nigde decidno ne stoji da nije dozvoljena.
sad ako neko zna bas ,bas provereno!?

a,kod zena posto imaju dugu kosu da li bi trebalo da se vide usi?

krempita 06.10.2016 07:47

Za kosu znam da mi je devojka prosle godine u fotografskoj radnji rekla da kosu stavim iza usiju,za svaki sluca i posto je bila jako duga,prebacim nazad,da ne pokriva ramena

Andrew Wiggins 06.10.2016 09:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik salivux (Poruka 63800)
zanima me da li je dozvoljena slika sa bradom? nigde decidno ne stoji da nije dozvoljena.
sad ako neko zna bas ,bas provereno!?

a,kod zena posto imaju dugu kosu da li bi trebalo da se vide usi?

Treba se slikati onako kako najcesce izgledate. Znaci ako cesce nosite bradu onda se s bradom slikate. Ako ste cesce obrijani onda tako. Najbolje onako kako je u pasosu.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:26.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.