ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Sta vam se ne dopada u usa? Da li se neko vratio? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1921)

ivangradjanin 15.05.2018 13:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 71770)
Apsolutno nemate razloga za brigu, jer je Vasa cerka zasticena CSPA zakonom, koji kaze da se godine "zamrzavaju" i da se na datum rodjenja dodaje onoliko dana kolika je razlika izmedju datuma pocetka prijave do datuma izvlacenja.

Za ovu godinu je to od 18.10.2017 do 15.05.2018, sto iznosi 209 dana. Ovaj broj dana se dodaje na rodjendan osobe koja puni 21 godinu i za taj dobijeni mesec je potrebno da se postane current bez obzira na datum intervjua u tom mesecu. S obzirom da je do 30. septembra ostalo jos 138 dana od danas, pokriveni ste za ceo period.

Srecno!

Samo malo,nisam siguran da se dobro razumijemo....do kakvog "izvlacenja" ?

I koji je to CSPA zakon ?

BetterFuture 15.05.2018 14:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivangradjanin (Poruka 71804)
Samo malo,nisam siguran da se dobro razumijemo....do kakvog "izvlacenja" ?

I koji je to CSPA zakon ?

Izvinjavam se, racunao sam za DV-2019 koja nam je sada u fokusu.

Za DV-2018, prijava je pocela 04.10.2016, a izvlacenje je bilo 02.05.2017, pa je izmedju ta dva datuma 210 dana.

Ostalo sve stoji kao sto sam napisao.

Potrazite na netu Child Status Protection Act (CSPA), napisan upravo da bi deca na pragu 21. godine mogla da budu u poziciji da dobiju vizu.

ivangradjanin 15.05.2018 14:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik BetterFuture (Poruka 71806)
Izvinjavam se, racunao sam za DV-2019 koja nam je sada u fokusu.

Za DV-2018, prijava je pocela 04.10.2016, a izvlacenje je bilo 02.05.2017, pa je izmedju ta dva datuma 210 dana.

Ostalo sve stoji kao sto sam napisao.

Potrazite na netu Child Status Protection Act (CSPA), napisan upravo da bi deca na pragu 21. godine mogla da budu u poziciji da dobiju vizu.

Ali, "moj slucaj" nije GC lottery...ja moj GC dobijam (barem se nadam :) ) putem apliciranja za SIV, tako da, nisam bas siguran da je to realna situcija za mene.

BetterFuture 15.05.2018 15:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ivangradjanin (Poruka 71811)
Ali, "moj slucaj" nije GC lottery...ja moj GC dobijam (barem se nadam :) ) putem apliciranja za SIV, tako da, nisam bas siguran da je to realna situcija za mene.

Procitajte ovde i probajte da se pronadjete od ponudjenih vrsta viza.

Makica@ 20.07.2018 02:43

Sad mogu da napisem sta mi se ne dopada u Usa :grin::grin::grin:
Komarci :1060::1060::1060: Ima ih koliko hocete :grin::grin::grin: Cim dodjete ovde uzmite nesto da se zastitite od komaraca :grin:

ArmiNN 20.07.2018 12:20

Vidi Makice što se raspisala od kako je otišla hahah

3put 20.07.2018 15:21

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ArmiNN (Poruka 73055)
Vidi Makice što se raspisala od kako je otišla hahah

heheh Makica je Car :)
mozhda josh nije dobila SSN pa ne radi i ima vishka vremena :P :P

3put 20.07.2018 15:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Makica@ (Poruka 73054)
Sad mogu da napisem sta mi se ne dopada u Usa
Komarci :1060::1060::1060: Ima ih koliko hocete :grin::grin::grin: Cim dodjete ovde uzmite nesto da se zastitite od komaraca :grin:

heheh ja bash sinoc sam se upitao kakvo je stanje sa komarcima u USA :D
posto sinoc bio u restoranu Mali Raj (na putu izmedju BG i Panceva) i razbili sunas komarci dok smo jeli na brzinu ribu i zbrisali, posle paravo u apoteci i kupio neshto da namazhem protiv svraba :D :D

aleksandarzz 20.07.2018 20:06

'De si nasla komarce?
Meni ce jos malo da nedostaju. Nisam nijednog video otkako sam stigao:grin:

SRBghost 31.07.2018 06:02

Dodji u NJ da ih nahranis :) Ubise! A i u NY ih ima koliko hoces...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:47.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.