ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prva koverta (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
-   -   Da se prebrojimo.. (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=209)

xeg 01.11.2008 10:48

Da, da, to sam primetio. Jel to samo u BiH nesto pomereno ili ima jos nekih neslaganja sa biltenom, Hr, Sr, Mac...?
Aj izmenicu to kad izadje novi bilten.

mvp977 01.11.2008 15:12

to pokusavam da saznam ovih dana , djevojka iz ambasade je prilicno uvjerljivo rekla da bez obzira na broj mogu da mi zakazu intervju i kasnije (prije nego sto sam dobio reply od KCC)

xeg 08.11.2008 00:12

Obecao ja update kad izadje bilten:grin:

kolja < 1000 Visa Granted
Seekimo 4xxx Visa Granted
zed 49xx Visa Granted
stizeljeto 5xxx Visa Granted
tapih.hr 6xxx Visa Granted
mvp977 95xx decembar
Olivera 10xxx Visa Granted
dele506 10xxx Visa Granted
Veronika 11xxx decembar
sunshine/xeg 14xxx januar
mariags 15xxx januar/februar
Anci Komanci 15xxx januar/februar
15xxx 15xxx januar/februar
PaulGarrett 17xxx
steficacvek 17xxx
Gringo 17XXX
landlord 187xx
Misa 19xxx
zokipoki76 20xxx
moni/Neky 21xxx
Macedonia Ohrid 21xxx
jm2001 23xxx
ddukuc 23xxx
Wingreen 237xx
Laki 23xxx
Sandman 24xxx
gox79 25xxx
Daca ? (NL maj)
marija78 ? (NL april/maj)
Marija ? (ilegalac)
Lili ?

Veronika 08.11.2008 10:57

Ja mislim da nece biti moj broj u decembru ,pa jos nisam dobila dr.kuvertu ,a u Ambasadi kazu da jos nisu dosli do tih brojeva !?:no:

Olivera 08.11.2008 11:12

Ja sam drugu kovertu dobila 12 dana pre intervjua. To nema veze.
A dali si pisala u KCC da ti kazu kad su ti zakazali intervju?
Oni su meni mesec dana pre intervjua dali datum, tako da sam se i bez II koverte
spremala.

Veronika 08.11.2008 11:15

Jesam prije jedno 2 tjedna , samo su napisali da idem dalje i da ce mi postom biti poslanao !? Evo opet cu posalti e mail .

Olivera 08.11.2008 11:19

Pitaj ih za konkretan datum intervjua. Posto according Bulletin ti si trebala davno proci intervju. :ohman:

xeg 08.11.2008 11:32

hehehe... ti si me Olivera uvek odusevljavala tumacenjem biltena:grin:
Kako bre:
Citat:

Posto according Bulletin ti si trebala davno proci intervju.
Pa according Bulletin Veronika je bas za decembar:==D:

Veronika 08.11.2008 11:39

Eto poslala sam za konkretan datum i nazvat cu ponovno ambasadu u ponedjeljak! Inace jos samo moram lijecnicki obaviti i to je to. Al naravno zanima me datum da se znam izorganizirati jer imam puno obaveza ...

Olivera 08.11.2008 14:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik xeg (Poruka 5409)
hehehe... ti si me Olivera uvek odusevljavala tumacenjem biltena:grin:
Kako bre:

Pa according Bulletin Veronika je bas za decembar:==D:

:belj::belj::belj::belj::belj::belj::belj::belj:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:30.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.