![]() |
Da, da, to sam primetio. Jel to samo u BiH nesto pomereno ili ima jos nekih neslaganja sa biltenom, Hr, Sr, Mac...?
Aj izmenicu to kad izadje novi bilten. |
to pokusavam da saznam ovih dana , djevojka iz ambasade je prilicno uvjerljivo rekla da bez obzira na broj mogu da mi zakazu intervju i kasnije (prije nego sto sam dobio reply od KCC)
|
Obecao ja update kad izadje bilten:grin:
kolja < 1000 Visa Granted Seekimo 4xxx Visa Granted zed 49xx Visa Granted stizeljeto 5xxx Visa Granted tapih.hr 6xxx Visa Granted mvp977 95xx decembar Olivera 10xxx Visa Granted dele506 10xxx Visa Granted Veronika 11xxx decembar sunshine/xeg 14xxx januar mariags 15xxx januar/februar Anci Komanci 15xxx januar/februar 15xxx 15xxx januar/februar PaulGarrett 17xxx steficacvek 17xxx Gringo 17XXX landlord 187xx Misa 19xxx zokipoki76 20xxx moni/Neky 21xxx Macedonia Ohrid 21xxx jm2001 23xxx ddukuc 23xxx Wingreen 237xx Laki 23xxx Sandman 24xxx gox79 25xxx Daca ? (NL maj) marija78 ? (NL april/maj) Marija ? (ilegalac) Lili ? |
Ja mislim da nece biti moj broj u decembru ,pa jos nisam dobila dr.kuvertu ,a u Ambasadi kazu da jos nisu dosli do tih brojeva !?:no:
|
Ja sam drugu kovertu dobila 12 dana pre intervjua. To nema veze.
A dali si pisala u KCC da ti kazu kad su ti zakazali intervju? Oni su meni mesec dana pre intervjua dali datum, tako da sam se i bez II koverte spremala. |
Jesam prije jedno 2 tjedna , samo su napisali da idem dalje i da ce mi postom biti poslanao !? Evo opet cu posalti e mail .
|
Pitaj ih za konkretan datum intervjua. Posto according Bulletin ti si trebala davno proci intervju. :ohman:
|
hehehe... ti si me Olivera uvek odusevljavala tumacenjem biltena:grin:
Kako bre: Citat:
|
Eto poslala sam za konkretan datum i nazvat cu ponovno ambasadu u ponedjeljak! Inace jos samo moram lijecnicki obaviti i to je to. Al naravno zanima me datum da se znam izorganizirati jer imam puno obaveza ...
|
Citat:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:30. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.