ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2016 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1628)

Zoja 13.11.2015 14:31

Anny cestitam pre svega i zelim ti srecan put u novi US zivot! :==D:

Hvala ti mnogo na informacijama vezanim za tvoj intervju :)

Moram priznati da mi surovo zvuci odbijanje te porodice zbog hemoterapije, nadam se da nisu definitivno odbijeni i da su dobili mogucnost da prikupe dodatnu dokumentaciju..

Hvala ti jos jednom i SRECNO! :)

USABIH 13.11.2015 14:38

Otključavanje

E ovako, samo da obavijestim aplikante koji su otključavali DS260 i tom prilikom dodavali članove, da ako tih članova sada nema na stranici sa datumom intervjua, obavezno nazovu ambasadu i pročitaju broj konfirmacije koju su tada za tog člana dobili kako bi se to sve uvezalo.
Mi smo upravo danas imali poziv iz ambasade gdje su nam rekli da djeteta koje smo naknadno dodali nema u aplikaciji, pa smo im procitali broj konfirmacije i sada je sve ok.

grabovac84 13.11.2015 14:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tikica (Poruka 58387)

@grabovac84 ubacila je ja još sinoć okvirno gde mislim da joj je mesto :;D:

Video sam jos sinoc nego nisam video pre pisanja ovde ali nije ni bitno....bitno da smo azurni :grin:
A anny jos uvek cuva podatke kao zmija noge....:grin:

Stromae 13.11.2015 15:07

Iskreno ne zele svi forumasi da dele sve podatke o sebi. Ja sam srecna kad god neko pozeli nesto da podeli, ali potpuno razumem osobe koje to ne ucine. Mislim da je Anna podelila i vise nego sto mnogi ljudi koji su na forumu, a to je put kroz koji je prosla do green carda. Jedno jako lepo iskustvo :) Stoga give her a little break! :naughty::grin: statistika je statistika, sakupicemo je i ovako i onako :;D: Just my point of view za jedan ovaj jako lep suncani peeeetak!

Anny 13.11.2015 15:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik grabovac84 (Poruka 58393)
Video sam jos sinoc nego nisam video pre pisanja ovde ali nije ni bitno....bitno da smo azurni :grin:
A anny jos uvek cuva podatke kao zmija noge....:grin:

Ma nemam ja problem sa tim, imam veći problem sa datumima :)
6.maja sam proverila status
3.juna sam poslala DS
e sada, recimo da je bio 30.septembar kada sam saznala za interview
3.novembar razgovor
I 3.aprila sledece godine putujem
Koliko sam ja upucena, za sve one koji brinu kada će intervju biti zakazan, samo zavisi od vašeg CN. Moj je isao do 10hiljada npr, jedna od porodica koja je isto bila je imala 6xxx.Oni koji imaju preko 60 (npr 60789) mogu da budu u problemu, dakle sto je veći broj to je vise cekanja.
Hvala mnogo, ja zaista svima želim da se dogodi sto i meni. I ako je potrebna bilo kakva pomoć, sve sto znam i mogu, podelicu.
Pozdrav

Kamely 13.11.2015 15:40

Hej ekipa,

sta im znaci Birth Certificate Long Form?

Krenula sam sa prikupljanjem dokumentacije, i citam na njihovom official web da stoji Long Form za izvod iz maticne knjige rodjenih. Jel to ovo klasicno, sto mi inace vadimo?

Tdkoedj, na istom web stoji i "Each document not in English or in the official language of the country in which application for visa is being made, MUST BE accompanied by sertified TRANSLATION. "
Cenim da je ovde rec da dokumenta moraju biti na engleskom ili srpskom (u mom slucaju) posto je srpski official language of the country in which application for visa is being made. Tako da nema potrebe prevoditi dokumenta, right?

i jos jedno pitanjce. Da li da mi neko iz US, kod koga idem, posalje neki official mail u kojem tvrdi da cu biti kod njih ili je to nepotrebno?

Pozz i hvala

Anny 13.11.2015 15:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kamely (Poruka 58396)
Hej ekipa,

Krenula sam sa prikupljanjem dokumentacije, i citam na njihovom official web da stoji Long Form za izvod iz maticne knjige rodjenih. Jel to ovo klasicno, sto mi inace vadimo?

Tdkoedj, na istom web stoji i "Each document not in English or in the official language of the country in which application for visa is being made, MUST BE accompanied by sertified TRANSLATION. "
Cenim da je ovde rec da dokumenta moraju biti na engleskom ili srpskom (u mom slucaju) posto je srpski official language of the country in which application for visa is being made. Tako da nema potrebe prevoditi dokumenta, right?

i jos jedno pitanjce. Da li da mi neko iz US, kod koga idem, posalje neki official mail u kojem tvrdi da cu biti kod njih ili je to nepotrebno?

Pozz i hvala

Ja ni jedan jedini dokument nisam prevodila, jedino mi je izvod iz maticne bio onaj "medjunarodni" koji cak nije ni potpuno na engleskom.Mada vidim da su ovde ljudi prevodili neke papire. Meni nikakav problem nisu pravili. A bitne originale, kao sto su diplome, svedocanstva itd obavezno iskopiraj, jer oni prvo pokupe sve, pa ti onda vrate samo originale, nakon onog drugog dela intervjua.
Sto se tog maila tice, ja sam cula da moze biti potrebno, ali ni to nisam imala, vec samo adresu. Nisam imala ni broj telefona jer se ja sa svima čujem preko Skype-a ili messengera. Medjutim, ja sam bila ramo prošle godine pa je logicno da imam mnogo kontakata u tom gradu tako da ti savetujem da imas neki plan B ako krenu da navaljuju sa pitanjima.

Kamely 13.11.2015 16:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Anny (Poruka 58398)
Ja ni jedan jedini dokument nisam prevodila, jedino mi je izvod iz maticne bio onaj "medjunarodni" koji cak nije ni potpuno na engleskom.Mada vidim da su ovde ljudi prevodili neke papire. Meni nikakav problem nisu pravili. A bitne originale, kao sto su diplome, svedocanstva itd obavezno iskopiraj, jer oni prvo pokupe sve, pa ti onda vrate samo originale, nakon onog drugog dela intervjua.
Sto se tog maila tice, ja sam cula da moze biti potrebno, ali ni to nisam imala, vec samo adresu. Nisam imala ni broj telefona jer se ja sa svima čujem preko Skype-a ili messengera. Medjutim, ja sam bila ramo prošle godine pa je logicno da imam mnogo kontakata u tom gradu tako da ti savetujem da imas neki plan B ako krenu da navaljuju sa pitanjima.

A SUP/SUD uverenja o nekaznjavanju se uzimaju iz svih mesta gde si ziveo odnosno gde si bio prijavljen i imao licnu kartu?

POzvacu ambasadu u ponedeljak da ih pitam da li je potrebno da prevodim i overavam? Ja sam bila prosle godine tamo, i imam i ja kontakte ali me samo zanima da li potrebno da neko od njih nesto napise. Ne znam sta mislis pod Plan B?

Tikica 13.11.2015 16:13

Citat:

Ameri imaju long i short, kod nas ti je to jedan jedini odnosno original.
"In other countries, the long-form birth certificate may be known as the original and the short-form as the copy."
Izvor Law Dictionary: Long-Form and Short-Form Birth Certificates in the United States

Citat:

Tako da nema potrebe prevoditi dokumenta, right?

Tako je, kod nas u Srbiji nema potrebe za prevodom, ali vidim da iz MKD sa skorašnjih intervjua kažu da njima traže prevod (ovo pišem da ne zbuni ljude iz MKD)

Citat:

Da li da mi neko iz US, kod koga idem, posalje neki official mail u kojem tvrdi da cu biti kod njih ili je to nepotrebno?

Nije neophodno, ali ako možeš da dobiješ zašto da ne. Uvek bolje imati uz sebe pa ako zatraže samo izvadiš :;D:

Kamely 13.11.2015 16:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Tikica (Poruka 58400)
Ameri imaju long i short, kod nas ti je to jedan jedini odnosno original.
"In other countries, the long-form birth certificate may be known as the original and the short-form as the copy."
Izvor Law Dictionary: Long-Form and Short-Form Birth Certificates in the United States

Tako je, kod nas u Srbiji nema potrebe za prevodom, ali vidim da iz MKD sa skorašnjih intervjua kažu da njima traže prevod (ovo pišem da ne zbuni ljude iz MKD)

Nije neophodno, ali ako možeš da dobiješ zašto da ne. Uvek bolje imati uz sebe pa ako zatraže samo izvadiš :;D:

Super. Hvala lepo, Tikice! Nije problem da dobijem to pismo, stavise... Ipak cu ga poneti sa sobom.

A kada je rec o Radnoj knjizici i Licnoj Karti? Jel zna neko da li je to potrebno?

cirapfc 13.11.2015 16:24

Kamely, odstampaj za svaki slucaj neki mail, ili deo chata (sa fejsa, kao sto sam ja uradio) cisto ako ti budu trazili neki dokaz o kontaktu sa nekom osobom u USA, nista te ne kosta i to da poneses.
Npr, ja sam odstampao dve strane, sa prvim porukama od pre 7 godina i najskoriji chat, cisto da vide da smo u kontaktu, ali meni su to trazili naknadno...

Licnu kartu niko ne trazi, a radna knjizica samo ako se kvalifikujes na osnovu posla... Ako imas 4-godisnju srednju, to ti je dovoljan uslov...

Kamely 13.11.2015 16:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik cirapfc (Poruka 58402)
Kamely, odstampaj za svaki slucaj neki mail, ili deo chata (sa fejsa, kao sto sam ja uradio) cisto ako ti budu trazili neki dokaz o kontaktu sa nekom osobom u USA, nista te ne kosta i to da poneses.
Npr, ja sam odstampao dve strane, sa prvim porukama od pre 7 godina i najskoriji chat, cisto da vide da smo u kontaktu, ali meni su to trazili naknadno...

Licnu kartu niko ne trazi, a radna knjizica samo ako se kvalifikujes na osnovu posla... Ako imas 4-godisnju srednju, to ti je dovoljan uslov...

Tako sam i mislila. Napisace mi moji pismo u kojem tvrde ko su mi, kao i da cu kod njih biti.

A da li znas nesto o tim SUP/SUD uverenjima. Da li je potrebno iz svakog SUP/SUD gde smo ziveli? Mislim da sam negde procitala da je to potrebno.

cirapfc 13.11.2015 16:39

Ne mogu ti to reci, ziveo sam na jednom mestu tako da sam sva dokumenta vadio u lokalnom SUP-u i sudu. Mada, logicno mi je da i ti tako radis, na mestu trenutnog boravka, valjda oni provere sve. Mozes to pitati i kod njih, kad odes tamo. Samo da znas, uverenje iz SUP-a se ceka 10-15 dana, a iz suda ide brze, to sam dobio za 2 dana.

Anny 13.11.2015 16:46

@Kamely ako i dalje živiš u gradu gde si rodjena, to moze da se izvadi za 3 dana. I trebace ti oko 1500 dinara za sve takse koje se uplacuju. Ja sam iz Nisa, tako da sam predala dokumenta u ponedeljak a podigla u sredu, nije nista komplikovano. I to nisam prevodila. Malo pričam napamet, ne znam odakle si :)
Pitala si me za plan B, napisala sam ti da odštampas mail za svaki slučaj ako ti ne budu poverovali ili im ne bude dovoljno pa ti potraze.Meni nista od toga nisu tražili, vec sam im samo na nekom papiricu napisala adresu i to je bilo to

Kamely 13.11.2015 16:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Anny (Poruka 58405)
@Kamely ako i dalje živiš u gradu gde si rodjena, to moze da se izvadi za 3 dana. I trebace ti oko 1500 dinara za sve takse koje se uplacuju. Ja sam iz Nisa, tako da sam predala dokumenta u ponedeljak a podigla u sredu, nije nista komplikovano. I to nisam prevodila. Malo pričam napamet, ne znam odakle si :)
Pitala si me za plan B, napisala sam ti da odštampas mail za svaki slučaj ako ti ne budu poverovali ili im ne bude dovoljno pa ti potraze.Meni nista od toga nisu tražili, vec sam im samo na nekom papiricu napisala adresu i to je bilo to

Hvala.

Vec sam zvala SUPove i tvrde za oko 3 dana. Trazicu iz oba mesta (negde sam procitala, a ima mi i logike). Nece da boli od viska. Izes pare u ovom slucaju :)

tijana2401 15.11.2015 18:35

Drugari, evo vrse se poslednje provere pred intervju..Uzbudjenje je veliko :grin: Znam da mozda nije mesto za ovo pitanjce, ali jel se viza u ambasadi placa u dolarima ili dinarima? :D Veliki pozdrav za sve...I cestitam svima koji su pozeleneli do sada, pratimo sve aktivno!! :1081:

Stromae 15.11.2015 18:53

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tijana2401 (Poruka 58419)
Drugari, evo vrse se poslednje provere pred intervju..Uzbudjenje je veliko :grin: Znam da mozda nije mesto za ovo pitanjce, ali jel se viza u ambasadi placa u dolarima ili dinarima? :D Veliki pozdrav za sve...I cestitam svima koji su pozeleneli do sada, pratimo sve aktivno!! :1081:

Koliko ja znam trebalo bi u dolarima da se plati.. Svakako tako pise i na zvanicnom sajtu kao i na sajtu ambasade pa bih svakako na tvom mestu nosila dolare. A za uzbudjenje verujem - 3 puta sam proverila i preslozila papire u zadnjih 3 dana :) sa srecom na intervjuu

tijana2401 15.11.2015 19:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stromae (Poruka 58420)
Koliko ja znam trebalo bi u dolarima da se plati.. Svakako tako pise i na zvanicnom sajtu kao i na sajtu ambasade pa bih svakako na tvom mestu nosila dolare. A za uzbudjenje verujem - 3 puta sam proverila i preslozila papire u zadnjih 3 dana :) sa srecom na intervjuu

Pa tako sam i ja mislila nego rekoh da proverim :D Ooo pa ti si odmah posle nas :D Hvala puno na podrsci i mi tebi drzimo palceve :grin:

grabovac84 15.11.2015 19:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik tijana2401 (Poruka 58421)
Pa tako sam i ja mislila nego rekoh da proverim :D Ooo pa ti si odmah posle nas :D Hvala puno na podrsci i mi tebi drzimo palceve :grin:

Srecno sutra Tijana....ocekujemo komentar sutra naravno pozitivan....:grin:

joca zvoca 15.11.2015 19:41

samo hrabro tijana, ocekujemo lijepe vijesti i kad stignete pisite nam kakva pitanja postavljaju... puno srece vam zelim!

jasmin_nikol 15.11.2015 19:56

Srecno Tijana! Srecno Grabovac! Hvala vam sto delite savete i iskustva nesebicno! Pozdrav i sa vama sam svim srcem!

ejpril88 15.11.2015 22:04

U ambasadi se plaća u dolarima. Srećno svima koje uskoro čeka intervju. Znam da je lako biti general posle bitke li zaista nema razloga za brigu, u pitanju je čista formalnost.

grabovac84 15.11.2015 22:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ejpril88 (Poruka 58427)
U ambasadi se plaća u dolarima. Srećno svima koje uskoro čeka intervju. Znam da je lako biti general posle bitke li zaista nema razloga za brigu, u pitanju je čista formalnost.

Ma sto je najgore svi mi znamo da bi trebalo da bude sve formalnost ali opet u svakom od nas postoji crv sumnje i straha jer nismo navikli nista da dobijemo....veliki smo skeptici dok to nesto nemamo u rukama....ali dokle god je to samo u domenu pozitivne treme onda je sve super....mislim da ne postoji osoba na forumu koju ceka ili je bila na intervjuu da nije isto osetila.....Evo meni kako se blizi intervju ja sve nekako smireniji nemam pojma...kao da sam se pomirio sa tim da nista ne mogu da uradim i ostaje mi samo da cekam....tako i ostali valjda....ali samo hrabro to je bitno....:grin:

nikita61 15.11.2015 22:47

Srecno Tijana i ostalima....bice sve ok, a onda opusteno da nam sve prepricate:bravo:

Katja75 15.11.2015 23:01

pozdrav dobitnicima:)

evo i nas da se pridruzimo, izvučeni smo 17xxx pa da se upisemo :)

grabovac84 15.11.2015 23:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Katja75 (Poruka 58431)
pozdrav dobitnicima:)

evo i nas da se pridruzimo, izvučeni smo 17xxx pa da se upisemo :)

Dobrodosla Katja.....
Ajde da te ubacim u ovu nasu tabelu dobitnika podeli sa nama kada si poslala ds260 i jesi iz Srbije ili neke druge republike?

Stromae 16.11.2015 00:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik grabovac84 (Poruka 58428)
Ma sto je najgore svi mi znamo da bi trebalo da bude sve formalnost ali opet u svakom od nas postoji crv sumnje i straha jer nismo navikli nista da dobijemo....veliki smo skeptici dok to nesto nemamo u rukama....ali dokle god je to samo u domenu pozitivne treme onda je sve super....mislim da ne postoji osoba na forumu koju ceka ili je bila na intervjuu da nije isto osetila.....Evo meni kako se blizi intervju ja sve nekako smireniji nemam pojma...kao da sam se pomirio sa tim da nista ne mogu da uradim i ostaje mi samo da cekam....tako i ostali valjda....ali samo hrabro to je bitno....:grin:

Heh Ja sam u istoj fazi... Kako je odbrojalo manje od 10 dana, tako je nervoza nestala... Ostalo je uzbudjenje i naravno proveravanje papira :grin: Pitanjce grabovac (a i svima ostalima) - ti si se isto vencao posle izvlacenja,sta si ti odlucio za slike... Koliko slika nositi na intervju... Mi smo zajedno vec trecinu zivota :) pa ne mogu da procenim da li je ok nositi 10, 50 ili vise slika.

Katja75 16.11.2015 09:13

Hvala, dobro Vas sve našla, ovaj forum i korisnici su neprocenjiva podrška i pomoć!

Čestitam svim dobitnicima, a ostalima želim puno sreće!

Da znam gde se ubacuje potpis dopisala bih sve:)

Srbija

Dve prijave prvi put 02.11.2014., (supruga su izvukli)
Vencali smo se u feb 2015.
DS-260 poslali 13.05.2015.
Sada cekamo datum intervjua.

MilosWorldwide 16.11.2015 11:22

U ambasadi je moguće platiti i u dinarima, ali po njihovom kursu, pa je svakako bolje pre intervjua kupiti dolare u nekoj menjačnici.

Na dan našeg intervjua (22.10.), kurs u ambasadi je bio 1:110, a u menjačnicma po gradu, prodajni ~106.

Tikica 16.11.2015 12:33

Katja75 čestitam na izvlačenju, a tebi MilosWorldwide na uspešno odobrenoj vizi!:bravo:

Ove nedelje očekuju nas intervjui:
tijana2401.........17.11.2015
Stromae............18.11.2015
JelenaX.............19.11.2015

Svima puno sreće i što manje treme i nervoze :;D:

Sa ovim završavamo sa intervjuima za novembar! Nedelju dana pauze, pa kreću decembarski intervjui. :naughty:

JelenaX 16.11.2015 12:48

Hvala Tikice.
Mi sutra imamo lekarski, pa se javljam sa utiscima.

grabovac84 16.11.2015 14:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stromae (Poruka 58436)
Heh Ja sam u istoj fazi... Kako je odbrojalo manje od 10 dana, tako je nervoza nestala... Ostalo je uzbudjenje i naravno proveravanje papira :grin: Pitanjce grabovac (a i svima ostalima) - ti si se isto vencao posle izvlacenja,sta si ti odlucio za slike... Koliko slika nositi na intervju... Mi smo zajedno vec trecinu zivota :) pa ne mogu da procenim da li je ok nositi 10, 50 ili vise slika.

Pa znas kako.....vencali smo se posle rezultata izvlacenja i ja cu nositi po 10 slika za svaku godinu koju smo zajedno i na kraju sa vencanja iz opstine posto nismo pravili svadbu.....dakle to je nekih 50 slika max a ponecu i na cd pa ako uspem da unesem uspem ako ne nema veze imacu slike i to je to.....imas na kupomanu da nadjes tipa 100 slika da ti izrade za 200-300 dinara.To nije lose.

ejpril88 16.11.2015 16:26

Stromae i grabovac, mi smo se venčali nakon zakazanog intervjua, pre toga smo bili zajedno šest godina, od čega smo poslednje dve živeli zajedno. Poneli smo 18 slika iz perioda pre venčanja i jedno desetak iz opštine i kafića u kome smo okupili tridesetak ljudi na "svadbi". To je bilo sasvim dovoljno.
Bitno je da se na fotkama vide različiti periodi, posebno ako imate sa putovanja. Ja sam namerno kao prvu fotku stavila nas dvoje ispred fontane di Trevi :naughty: da se jasno vidi da smo zajedno putovali. Službenik je čak prokomentarisao "ah, fontana di Trevi, čuo sam da tamo ima pacova", što znači da je moje malo lukavstvo uspelo. :;D:

miroslavj 16.11.2015 18:01

Pozz

Pozdrav dobri narode,
Znam da me nema sa svojim iskustvom, ali nismo obavili intervju. Zakazacemo naknadno, kad sve prodje pisacu.

Pozelela bih srecu tijana2401, kao i narednim dobitnicima stromae i JelenaX.
Verujte u sebe, u ono sta zelite i verujteda nema razloga da brinete.
Svi su...jednom recju...divni
Videcete
S R E C N O!!!

tijana2401 16.11.2015 18:24

Hvala punoo svimaaa!!! Mnogo znaci podrska ljudi koji te potpuno razumeju. I mi smo se vencali posle izvlacenja i relativno smo kratko u vezi, ali smo nosimo sa svadbe, medenog meseca i ovako sa dogadjaja izradjene slikice. Kao i sa fejsa slikice da postoje pre maja i porukice sa vibera. Sve smo spremili za svaki slucaj :D Pa mozda nekom bude od koristi i ovakve ideje. Pisemo sutra svima, nadam se pozitivni ishod. Pozdravv

ejpril88 16.11.2015 18:54

Ja sam imala spremne izvode iz banke kao dokaz o transakciji između naših računa, zatim dopisivanja preko fejsbuka, skajpa, kao i moj stari pasoš da bi se videli pečati sa graničnih prelaza. Međutim, ništa od toga mi nisu ni pogledali, samo su preleteli fotke i to je to.

Kamely 16.11.2015 19:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik miroslavj (Poruka 58449)
Pozdrav dobri narode,
Znam da me nema sa svojim iskustvom, ali nismo obavili intervju. Zakazacemo naknadno, kad sve prodje pisacu.

Pozelela bih srecu tijana2401, kao i narednim dobitnicima stromae i JelenaX.
Verujte u sebe, u ono sta zelite i verujteda nema razloga da brinete.
Svi su...jednom recju...divni
Videcete
S R E C N O!!!

Hm! Kako mislite "niste obavili intervju". Jel moze koja rec, ne previse (ako nemate kada). Bilo bi nam dragoceno da procitamo sta to znaci? Hvala unapred

grabovac84 16.11.2015 20:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kamely (Poruka 58453)
Hm! Kako mislite "niste obavili intervju". Jel moze koja rec, ne previse (ako nemate kada). Bilo bi nam dragoceno da procitamo sta to znaci? Hvala unapred

Odgovoricu vam ja i nadam se da se miroslavj nece ljutiti zbog toga.
Naime miroslavj je onaj slucaj ukoliko se secate koji je morao da dokaze svoju kvalifikaciju preko posla zbog trogodisnje srednje skole.
Uglavnom bili su u ambasadi ali ih je covek na prvom salteru vratio jer je posao kojim se miroslavj bavi na granici izmeju zona 3 i 4 i samim tim tesko je dokazati koja je zona u pitanju pa im je sluzbenik ambasade predlozio odnosno rekao da trenutno ne mogu nista uraditi jer po ovom osnovu znate i sami da je dosta teze dobiti vizu, nego da prikupe dodatne papire kojim bi dokazali da je posao kojim se bavi zaista posao na osnovu koga mogu dobiti vizu.
U principu cuce se da pomere intervju kada budu spremni za novi.Eto nadam se da nisam nista rekao sto nisam trebao....to je ukratko sve.
P.S. miroslavj mi je ovo poslao u inbox.

Kamely 16.11.2015 20:19

Mozda sam sad stvarno dosadna, a verujem da vam se cinim i neinformisana, ali koji su to poslovi u zonama 3 i 4? Kako da proverim u kojoj sam ja zoni?

grabovac84 16.11.2015 20:31

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kamely (Poruka 58455)
Mozda sam sad stvarno dosadna, a verujem da vam se cinim i neinformisana, ali koji su to poslovi u zonama 3 i 4? Kako da proverim u kojoj sam ja zoni?

Nista ne proveravaj ukoliko imas srednju skolu 4 godisnju.....apsolutno ti to ne treba u zivotu.
Ako bas hoces da znas taj podatak evo ti link pa trazi https://www.onetonline.org/

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:33.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.