ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

Makica@ 05.05.2018 22:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 71555)
Ne treba da briniete. Sledeće nedelje javljaju da je cutoff za juli preko 23.000.

ikac89 i avanio: Da se kladimo? Ko izgubi plaća pivo na Elis Island kod kipa Slobode. :beer:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ikac89 (Poruka 71561)
Ma kakvo pivo, plaćam večeru, samo da dobijem vizu. :)

Citat:

Prvobitno poslao korisnik avanio (Poruka 71568)
Večera, piće, obilazak Kipa slobode i vožnja brodom od mene. :)

I ja i ja i ja :belj::beer::grin::bravo: Evo i ja hocu da se kladim isto. Bice sve u najboljem redu videcete :bravo: Imam neki 'opasan feeling' za ovaj Visa Bulletin ;):inluv:

Svenson 06.05.2018 16:50

Kad svi stignemo u USA, pravimo žurku u NYC i idemo na Elis Island da se slikamo. Može? :obrva:

ikac89 06.05.2018 17:11

Može naravno. :D A za pet godina, kada dobijemo državljanstva, zajedničko putovanje na Havaje ili neku sličnu destinaciju. :grin:

Svenson 06.05.2018 18:08

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ikac89 (Poruka 71601)
Može naravno. :D A za pet godina, kada dobijemo državljanstva, zajedničko putovanje na Havaje ili neku sličnu destinaciju. :grin:

Dogovoreno! :grin:

Da overimo američki pasoš skoknućemo i do Kine da kupimo jeftino po jedan iPhone 12 (ako to onda bude hit) :grin:

Makica@ 07.05.2018 16:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 71599)
Kad svi stignemo u USA, pravimo žurku u NYC i idemo na Elis Island da se slikamo. Može? :obrva:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik ikac89 (Poruka 71601)
Može naravno. A za pet godina, kada dobijemo državljanstva, zajedničko putovanje na Havaje ili neku sličnu destinaciju.

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 71605)
Dogovoreno!

Da overimo američki pasoš skoknućemo i do Kine da kupimo jeftino po jedan iPhone 12 (ako to onda bude hit) :grin:

Sa ovim ne moguuuuuuuu da se ne slozim nikako :skviz::beer::beer: Zurka obavezna :bravo::;D::punk::icon_coo::harmonik:
(Totalni Off topic,sorry.. )

ikac89 09.05.2018 14:23

Šta mislite da li će izađi bulletin sutra? Ja i juče i danas povremeno proveravam, za svaki slučaj, možda ga izbace ranije. Nestrpljiv sam kao pred izvlačenje. :) Bilo bi super kada bi nas obradovali jednim skokom od 4-5000, mada realno bio bih zadovoljan i skokom od 3000.

Svenson 09.05.2018 17:13

Ne tako davno neko je napisao da mu je "tetka javila" :;D: da će Visa Bulletin ranije izaći i da će biti veći skok za intervijue. Tako je i bilo. Mogla bi nečija tetka opet da se javi i obraduje nas. :obrva:

ikac89 09.05.2018 19:16

Tetka je dobila otkaz, zbog odavanja poverljivih informacija. :==D: Tako da, ostao sam bez insajdera. :grin:

Šalim se malo, da neko ne shvati ozbiljno. Izaći će do petka valjda. Ubi ova neizvesnost.

ikac89 10.05.2018 15:07

Izašao bulletin i nisu dobre vesti. Skok od samo 1600, tj. 21900 je cutoff :smrc:

Simke 10.05.2018 15:23

Au sine.. 21900 samo... Zvuci neverovatno...
ja sam u ovom buletinu dosao na red, moj broj je 206xx, zelim vam svima da dodjete na red.. Veliki pozdrav!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:24.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.