- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Citat:
Prvobitno poslao korisnik 3put
(Poruka 71666)
EUROPE 21,900
sad samo jos treba bit strpljiv i chekati email da datumom interview-a, kako BritSimon kaze da tek za 2 nedelje mogu se ocekivati mailovi.
Britsimonsays.com:
"Those that are current, and have forms processed early enough, they can expect their 2NL in about 1 to 2 weeks from now."
|
Obicno pocnu sa slanjem posle nedelju dana, tako da bi trebalo da u toku sledece nedelje mozda i dobijemo mail, a i da nam se promeni status u Ready, jer smo jos uvek na at NVC :)
|
Sta se ovde desava :wtf::wtf::wtf::wtf: Zasto je ovoliko mali skok sada :blink::blink::blink: Sad mi tek Nista nije jasno :no:
Drustvo ima jos dva biltena,i mislim da sada posto je Afrika zavrsena (nek me neko ispravi) da bi trebalo sada da se kvota ispuni za Eu region. Svima koji su stigli na red zelim Punoooo srece na Intervjuu i da svi lepo pozelenite :1072::1072:
|
moniigor |
13.05.2018 22:01 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lossmi
(Poruka 71667)
Imao srece da me izvuku i na kraju nista od vize :( br 33xxx
|
Uzas ovde 348xx ...vise se ne nadam ...za zal nemoze ni cudo da se sluci zato sto su mnpge vize izdadeni ...:nene:
|
Supernaut |
14.05.2018 05:49 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Makica@
(Poruka 71685)
Sta se ovde desava :wtf::wtf::wtf::wtf: Zasto je ovoliko mali skok sada :blink::blink::blink: Sad mi tek Nista nije jasno :no:
Drustvo ima jos dva biltena,i mislim da sada posto je Afrika zavrsena (nek me neko ispravi) da bi trebalo sada da se kvota ispuni za Eu region. Svima koji su stigli na red zelim Punoooo srece na Intervjuu i da svi lepo pozelenite :1072::1072:
|
Nije Afrika završena, već se pretpostavlja da zbog kapaciteta ne mogu da dođu do brojke, pa je opcija da redistribuiraju ne podeljene vize na npr. EU. Čitali smo i američke forume, gde se svi nadaju da će biti više viza od Afrike, jedino Simon pretpostavlja da će se ostati na brojci 18300 jer je KCC usporio sa pozivanjem. Međutim, kao što neko reče, možda bude isto kao 2015. u julu su pozvali još manje nego za jul 2018. pa su onda podigli. Definitivno, moramo da čekamo i da se nadamo.
P.S: CN26xxx
|
Mislim da je to zatišje pred buru. U avgustu će za Evropu da skoči kao za Afriku.
|
Supernaut |
14.05.2018 18:15 |
Pitali smo Brit Simona da li može da se desi isti scenario kao 2015. i da brojke skoče u avgustu i septembru, rekao je da da, ako se budu redistribuirale vize iz drugih regiona (AF prvenstveno). NACARA nismo spominjali ali i to spada u restribuciju viza. Znači, držimo fige...
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Supernaut
(Poruka 71733)
Pitali smo Brit Simona da li može da se desi isti scenario kao 2015. i da brojke skoče u avgustu i septembru, rekao je da da, ako se budu redistribuirale vize iz drugih regiona (AF prvenstveno). NACARA nismo spominjali ali i to spada u restribuciju viza. Znači, držimo fige...
|
Ako Brit Simon pogodi, zvaćemo ga na žurku. :beer:
|
Ja sam čitao neki turski forum :) , uz pomoć google translate-a naravno i tamo neki lik piše...
Citat:
Prosečna ISSUED stopa do CN 16000 iznosi 33,15%. Uzmimo Derivate Rate 2.25. U ovom slučaju, CN 24500 ima 18300 kvota.
Ali u poslednjih 5 hiljada slučajeva, ISSUED prosek je niži za 25%. Posle toga, prosečno je 30%. Šta to znači
Priblizno 675 ljudi su dobili vizu na 1000 CN. U 27000, 18300 kvota je uhvacen. Za mene ovo je najbliži prediktor. Najgore 24500 dolazi, u najvećem slučaju 27000 puta. Ove cifre su zasnovane na sliki 18300.
|
Prevod je malo smešan, ali ovo znači da , ako sam dobro ukapirao, ukoliko se ponovi situacija kao u prvih 16000 brojeva (density, response rate itd.) stići će se do 24500. Ali kao što vidimo to nije slučaj i ovaj prognozira da će se stići do 27000, ukoliko ne probiju kvotu od 18300.
Takođe, ako je ovaj lik u pravu, to znači da, ukoliko bi povećali kvotu na 20.000 viza, stigli bi verovatno i brojevi do 31-32000, ako ne i više.
Takođe neko je proračunao da je potrebno nešto malo više od 22000 viza da bi svi bili current tj. da bi svi dobili vizu.
U Evropi kapacitet ambasada nije problem, tako da ukoliko žele, mogli bi da izguraju čak i da svi dobiju vize. Pitanje je da li oni to žele, zato što nisu u obavezi da ispune ni ovu osnovnu kvotu. Opet ne želim nikome da dajem nadu, zato što je ovo sve na dugom štapu i niko ne zna šta će se desiti. Ja ne isključujem ni jednu mogućnost. Možda se stigne samo do 23-24.000, a možda vidimo čak i brojeve preko 35000. Šta će se tačno desiti saznaćemo za manje od 2 meseca. Ono što sigurno znamo je da još uvek ništa nije gotovo. Nada umire poslednja.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Supernaut
(Poruka 71733)
|
Rekoh vam ja da imam neki 'opasan feeling' :grin: Drzim fige da sve bude kako treba,i verujem da ce da bude,ostala su jos dva biltena a nikad se ne zna sta nose 'dan i noc' ;) Samo nemojte da gubite nadu. Utakmica traje 90 minuta :1072::1072::1072:
|
Ne znam o kom skoku u 2015 pricate? evo tabela na ovom linku http://britsimonsays.com/historical-...letin-numbers/
ovakva situacija se nikad nije desila do sada. jedino ako bude ta redistribucija viza iz AS i AF ja mislim da moze da se dostigne nesto oko 27k, ali kako su krenuli.. srecno
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:21. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.