![]() |
Cekam. U petak imam zakazan intervju u ambasadi.
|
Lucky , ja sam prosla intervju , ali se nismo vencali. Sta mislis da radim sada ? Daj mi molim te tvoj mail . Pozdrav Kaca
|
Jelena hvala na informaciji. Ja ću isto poslati mail da vidim sta se dogadja. Po ovome svemu vidim da ovde mena nikakve logike sa brojevima, jer si ti trebala davno sve završiti. Na sajtu vlade pise da u novembru dijele brojeve za Evropu do broja 7700, a ti si 1xx pa imas tek sad zakazan intervju!!!!???? Ako ima neko jos nekih informacija neka javne.
|
Vedrana jasam pisao KCC i oni su mi pratili ovu poruku (
Thank you for your inquiry. Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 7,700 in your region for the month of December. If your case number is current, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. To je zato sto ja imam broj 10xxx i jos je rano za u ambasadu i ako imas i ti veci broj dobices istu poruku za mesec decembar su do br7700 tako da mi cemo posle novu godinu. |
@Jelena & Meelosh
hvala na odgovorima... pozz |
Vedrana, mozda ipak ima veze jer su mi u avgustu poslali jedan formular da dopunim, pa mi je zato sve pomereno.
|
INTERVJU !!! U decembru, zvato iz usa u kcc, pismo da ocekujem ove nedelje.
|
Juce sam popunio formular, za GC,DV-2008 medjutim bojim se da sam napravio gresku prilikom aplikacije tako da bih voleo da mi neko razjasni da li sam ispravno uradio aplikaciju ili ne? Evo sta je problem:
U polje MAILING ADDRESS pod 8a. In care of ...Nisam stavio svoje ime , racunajuci da to treba da bude popunjeno samo u slucaju kada neko drugi treba za mene da primi posiljku, dali sam TU POGRESIO ? Drugo..Skenirao sam sliku u JPEG formatu sa rezolucijom 240X320 piksela medjutim kako je skener stari iz 97 godine i sa drajverima koje sam jedva naterao da rade pod XP-om on je skenirao sliku u rezoluciji 96*96dpi, slika ima svetlo plavu pozadinu kao za nase pasose a PHOTO VALIDATOR na sajtu http://www.dvlottery.state.gov/ je pokazao da je slika OK . Moje pitanje je. Dali je ovo stvarno ok ili cu biti unapred diskvalifikovan zato sto slika nije na beloj pozadini i u rezoluciji 300X300 i zato sto nisam u polju 8a. Napisao svoje ime i prezime vec sam to polje ostavio prazno.Prijava je na kraju oznacena kao successful... Citajucu neke od komentara ovde vidim da su neki od vas drugacije obradili sliku ...AJ neka mi neko ko ima vise iskustva u ovome odgovori , cisto da bih znao dali da se nadam necemu ili ne... Koji je minimum obrazovanja za Aplikaciju za GC..nesto mi nije bas najasnije ovo sto pise u nihovom instrukcijama za DV-2008...OK, ovo za Srednju skolu mi je jasno ali ovo drugo za radno iskustvo mi nije bas jasno , kada kazu da ce O*NetOnline sajt biti koristen da odredi kvalifikaciju radnog iskustva...sta se pod tim podrazumeva? AJ budite fini pa odgovorite.. Pozdrav... |
Po meni , prijava ti je prosla jer ako slika ne valja odmah to znas (validator kaze da nije uredu) rezolucija skeniranja nije isto sto i format slike. Pozadina mora biti bela ili "SVETLA" , a za ime nebi bilo lose da si stavio ali mislim da te zbog toga nece izbaciti. Pod iskustvom se podrazumeva neprekidan rad "u nekoj struci" tri godine bez obzira dali imas diplomu za taj posao. Naravno moras imati potvrdu o tom iskustvu. Najbolje je Diploma i iskustvo i + dodatna znanja vestine, sposobnosti...dokaz da ces naci posao.
|
Da li se moraju odgovoriti i pitanja koja se ne odnose na mene npr: Midle name........ Hvala!
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:47. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.