ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2016 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1628)

katarina lucic 15.09.2015 13:46

Sve je uredu sem prevoda dokumenata. Lepo piše da se dokumenta nr prevode na engleski već na jeziku gde je intervju.

Jelence13 15.09.2015 13:52

Da ali sam procitala ovdje na forumu da dokumente ipak treba prevesti jel ćeš ih morati svejedno tamo prevoditi a to tamo košta puno više nego ovdje. A sad sam upravo pročitala da valjda treba nositi i originale na inetrviju..jel istina? :)

katarina lucic 15.09.2015 14:24

Za intervju ti ne treba prevod origina papiri i fotokopije. Original na uvid A kopije uzimaju. Prevod diplome,izvoda, ti treba tamo kad odeš ali za intrvju ne!

Stromae 15.09.2015 20:20

Ne treba prevoditi dokumenta bar ne za intervju u srbiji... Iskreno nisam sigurna da ce vam ista priznavati tamo od skole pa je pitanje sta se isplati prevoditi. Ja sam svakako zbog planiranih studija u inostranstvu sve prevela i realno nije mnogo para ovde, jer generalno nece skoditi i to da imam.

Stromae 15.09.2015 20:27

Nervoza nervoza bezrazlozna

A sad... Mislim da iscekivanje uzima svoj danak. Suprug koji je nosioc se smeje jer ja moram sebe da limitiram da jednom dnevno proverim dal je zakazan intervju. Svakako, evo update-a zvali smo KCC i rekose da ocekujemo intervju u Novembru, i sad su mi dani dugi kao godine... :grin: :grin:

Pritom umirem sama sebi od smeha kad skontam koliko sam nestrpljiva 😄😄😄

Elem kako vi podnosite cekanje... ❓

grabovac84 15.09.2015 20:44

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stromae (Poruka 56699)
A sad... Mislim da iscekivanje uzima svoj danak. Suprug koji je nosioc se smeje jer ja moram sebe da limitiram da jednom dnevno proverim dal je zakazan intervju. Svakako, evo update-a zvali smo KCC i rekose da ocekujemo intervju u Novembru, i sad su mi dani dugi kao godine... :grin: :grin:

Pa iskreno mislim da svako od nas kojima se blizi intervju razmisljaju isto kao ti i proveravaju vise puta dnevno sve....i mislim da je to sasvim normalno...ipak se ocekuje nesto veliko...velika promena u zivotu pa samim tim i iscekivanje iste....:grin:

tijana2401 15.09.2015 23:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Stromae (Poruka 56699)

Joj i ja te potpuno razumem i ulazim po vise puta dnevno da proverim da nije slucajnp :D :D ali bice valjda uskoro tih, da kazem, pozivnica za nass :1081: :grin:

joca zvoca 17.09.2015 13:37

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jelence13 (Poruka 56691)
Da ali sam procitala ovdje na forumu da dokumente ipak treba prevesti jel ćeš ih morati svejedno tamo prevoditi a to tamo košta puno više nego ovdje. A sad sam upravo pročitala da valjda treba nositi i originale na inetrviju..jel istina? :)

Pozdrav svim dobrim ljudima! Vidim da nestrpljenje polako raste, pridruzujem se tim osjecanjima...ne bih da pametujem :grin:, ali treba sacekati taj 20. u mjesecu, vec su mi ljudi (koji su nasli vremena i zivaca) objasnili da "bilten" izlazi od 6 do 10. u mjesecu, a da se informacije o zakazanim terminima intervjua mogu ocekivati od 20. do 25. u mjesecu... tako da moje ludilo pocinje u ponedjeljak 21. 9. :wacko:..javljam datum poslije 3 :beer:!

Pozdrav Jelence, i ja sam procitala na forumu da ljudi prevode i da ne prevode dokumente, ali iskreno mislim ( a tako cu i uraditi, kada dodje vrijeme za to) da je dobro imati svu potrebnu dokumentaciju u vidu orginala sa fotokopijama, samo diplome prevesti na engleski, obrati paznju koje su dokumente nosili ljudi koji su zavrsili proceduru...meni je to osnovno mjerilo, srdacan pozdrav.:papa:

jelena73 19.09.2015 13:48

Evo i ja da se prijavim

Case Number: 2016EU000029xx
Principal Applicant Name: :;D: JELENA
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: SERBIA
pozdrav svima puno srece.:drool:

grabovac84 19.09.2015 16:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik jelena73 (Poruka 56761)
Case Number: 2016EU000029xx
Principal Applicant Name: :;D: JELENA
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: SERBIA
pozdrav svima puno srece.:drool:

Dobrodosla Jelena na forum prvo :grin:
Ovo sto si napisala stavi kao svoj potpis(imas opciju kada udjes na svoj profil) pa ce ti pri svakoj tvojoj poruci pisati u dnu posta kao meni sada,,,,A za sve ostalo imas detaljno i detaljno objasnjeno na forumu po 100 puta tako da samo malo pretrazi i sve ce ti biti jasno....novu temu nemoj otvarati bezveze nego nadji odgovarajucu temu koja te zanima pa cak ako te mrzi da citas postavi pitanje ali u odredjenoj temi jer da svako otvara nove teme tek tako forum bi bio zagusen......Ajde prvo posto vidim da si mali broj jesi dobila datum intervjua ili nisi jos?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:30.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.