Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivana MS
(Poruka 20339)
Da li nekom kupovao neko avio-kartu iz Amerike?Ako jeste ,postavite linkove sa tim turist.agencijama ili sajtovima....cula sam da se na taj nacin mogu pronaci povoljne karte.
|
Ja sam proverio karte preko http://www.intertravel.rs/ i oni stvarno imaju jeftine karte (mislim, jeftine...biju ko nece)jedino su mi nekako cudni sto su nekako svajcarska firma sa predstavnistvom u Srbiji nisu odgovorni navodno ni zasta, i tako to...procitajte uslove poslovanja na sajtu.
Drugo sto sam nasao je www.kajak.com, oni imaju slicne dilove.
Za nas cetvoro, u aprilu, dvoje dece (12 godina), 2.300 EUR sa svim taksama, sa presedanjem u Parizu (Air France) ili Londonu (BA), i onda direktno za SF sa AA. Jos nisam kupio, trazim da nadjem najbolji deal. A stvarno ne znam jeli znacajno jeftinije iz USA za isti peiod, kazu da je posle 8 januara jeftinije, pa sve do Juna, valjda? Jel zna neko?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Score
(Poruka 20343)
Ja sam proverio karte preko http://www.intertravel.rs/ i oni stvarno imaju jeftine karte (mislim, jeftine...biju ko nece)jedino su mi nekako cudni sto su nekako svajcarska firma sa predstavnistvom u Srbiji nisu odgovorni navodno ni zasta, i tako to...procitajte uslove poslovanja na sajtu.
Drugo sto sam nasao je www.kajak.com, oni imaju slicne dilove.
Za nas cetvoro, u aprilu, dvoje dece (12 godina), 2.300 EUR sa svim taksama, sa presedanjem u Parizu (Air France) ili Londonu (BA), i onda direktno za SF sa AA. Jos nisam kupio, trazim da nadjem najbolji deal. A stvarno ne znam jeli znacajno jeftinije iz USA za isti peiod, kazu da je posle 8 januara jeftinije, pa sve do Juna, valjda? Jel zna neko?
|
Jeftinije je od pravoslavnog Bozica do poslednjeg dana marta (polazak), ponekad ukljuce i april.
Kum je dobio ponudu od Biser agencije za relaciju Budimpesta - Los Angeles sa ukljucenim taksama, polazak u martu sa povratkom u aprilu za 440 evra. Iz Budempeste je za San Francisco jeftinije nego za LA za nekoliko desetina dolara - bar je tako bilo ranije. Koliko mi je receno, ovaj deal vazi ako se karte kupe do 15-og januara. Proveri sa njima, takodje bi trebalo da ti daju popust za decu.
Nase iskustvo - svi pretrazivaci koriste iste software i daju iste ponude. Agenti definitivno imaju drugacije i bolje ponude.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Žana
(Poruka 20347)
Jeftinije je od pravoslavnog Bozica do poslednjeg dana marta (polazak), ponekad ukljuce i april.
Kum je dobio ponudu od Biser agencije za relaciju Budimpesta - Los Angeles sa ukljucenim taksama, polazak u martu sa povratkom u aprilu za 440 evra. Iz Budempeste je za San Francisco jeftinije nego za LA za nekoliko desetina dolara - bar je tako bilo ranije. Koliko mi je receno, ovaj deal vazi ako se karte kupe do 15-og januara. Proveri sa njima, takodje bi trebalo da ti daju popust za decu.
Nase iskustvo - svi pretrazivaci koriste iste software i daju iste ponude. Agenti definitivno imaju drugacije i bolje ponude.
|
Hvala puno, veceras sam ponovo gledao po netu i odusevio se kad sam nasao za 580 Eura! To sto ti kazes za 440 je takoreci neverovatan deal, odoh da ganjam Biser! Hvala jos jednom...
|
Wow, koje cene, stvarno nevidjeno!?
NEW YORK RT 239 EUR
BOSTON RT 319 EUR
CHICAGO RT 429 EUR
WASHINGTON RT 365 EUR
MIAMI RT 439 EUR
ATLANTA RT 490 EUR
DETRIOT RT 490 EUR
LOS ANGELES RT 368 EUR
SAN FRANCISCO RT 450 EUR
:bravo::bravo:
|
Ako nije caka u još nečemu (nadam se da nije) ovo su jako lijepe cijene, dapače odlične!!
|
TheNenad |
11.01.2011 13:24 |
Vrlo lepe cene, ali me takođe interesuje ima li tu neka taksa ili ne... na intertravel.rs ima taksi koje variraju od 100 do 300Eur
|
Ivana MS |
11.01.2011 17:03 |
Mi smo juce dobili ponudu od Bisera,preko Budimpeste za odrasle po 39 500,a za dete 35 800,dodatno se placa po 35 evra kombi prevoz od Beograda do aerodroma u Budimpesti (dolaze po tebe na kucnu adresu.
Rekli su nam da cene mogu varirati u zavisnosti od evra.Mi isto planiramo da idemo sredinom aprila ....mozda i putujemo sa nekim sa foruma :)
|
Ivana MS |
11.01.2011 17:04 |
Da dodam i to da ako se leti iz Beograda karte su skuplje za po 100 evra po osobi.
|
dragance |
11.01.2011 17:12 |
Ivana to mu dodje oko 400e sa taksama Budimpešta-Čikago u jednom pravcu po sobi ?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Ivana MS
(Poruka 20374)
Mi smo juce dobili ponudu od Bisera,preko Budimpeste za odrasle po 39 500,a za dete 35 800,dodatno se placa po 35 evra kombi prevoz od Beograda do aerodroma u Budimpesti (dolaze po tebe na kucnu adresu.
Rekli su nam da cene mogu varirati u zavisnosti od evra.Mi isto planiramo da idemo sredinom aprila ....mozda i putujemo sa nekim sa foruma :)
|
Ja idem u San Francisco oko 15 Aprila! Posalji mi na PP skype ili neki kontakt pa da se cujemo, kao sto znas ja zivim u Budimpesti, pa mozemo da se vidimo u svakom slucaju i popricamo...?
Gde ti ides?
Da li su u cenu ukljucene sve takse?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:03. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.