ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Kako izabrati mesto novog početka? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=479)

desolution 27.01.2011 21:10

najtoplije drzave..?

Ako moze neko da mi navede drzave[gradove] gde je pretezno toplo tokom cele godine[ do 40 c ] i da drzava nije preskupa za zivot..

desolution 27.01.2011 21:33

nisam video da ste mi premestili prvi post ^ delete
@milelj mislim ne preskup u smislu da moze u predgradju[ da nije previse daleko ] da se nadje stan za pristojnu cenu i ostale potrebstine za zivot ( hrana i ostalo ),ako bi mogao neko da navede jos neke pretezno tople gradove ili da je klima slicna srbiji al da nije previse kisovito hvala :))

kaneolopa 28.01.2011 01:07

Tesko da ces naci bilo gde klimu kao u srbiji iz prostog razloga sto je drugi kontinent ili je jako vruce ili je jako ladno ili su zemljotresi ili su tornado-i. Bolje biraj mesto stanovanja prema onome shta znas da radis i prema potraznji za takvim poslom. Ako ti je bas stalo do klime evo linka: http://www.esrl.noaa.gov/psd/data/us...ates.fast.html
Zavisi kakav stil zivota imas da li dolazis sa decom ili bez, i sta volis da radis sto u sustini odredjuje gde ces ziveti...

Magelan 30.01.2011 19:34

@Desolution

Jesi razmisljao mozda o Teksasu ili Arizoni? Florida u tvom slucaju otpada jer ne volis kisu :grin:

Predlozi:
Phoenix, AR
Austin, TX
Atlanta, GA
Las Vegas, NE

desolution 30.01.2011 21:37

^ hvala : )
Jel ima neko da mi kaze nesto vise o Houstonu,cene stanova hrana etc.. ?

katarina 10.04.2011 20:15

Mi smo izabrali ali se stalno predomosljamo.Do septembra ima jos malo.Pomazete nam puno sa pricama i vasim iskustvima.

AntaresNS 10.04.2011 22:22

Katarina, toliko imas tema na ovom podforumu gde su drugi clanovi pisali o svojim iskustvima u raznim gradovima/drzavama...pa zar je stvarno tesko krenuti od pocetka i procitati ta njihova iskustva? Ne znam, meni je bilo zanimljivo...

Jasno je meni da hoces da skupis odredjeni broj poruka kako bi mogla slati pp ali stvarno, zar moras na svaku temu postavljati gotovo ista pitanja?

Ako vec idete u septembru (toliko si to puta ponovila da smo svi vec zapamtili), onda je vreme da se vec odlucite gde to zelite da idete ili bar da suzite izbog pa bar teme vezane za te gradove/drzave da redom iscitas i tek na kraju postavis pitanja koja te zanimaju. Ovako stvarno nije fer ni prema clanovima koji su odvojili vreme da podele svoja iskustva sa nama jer se vidi da nisi uipste citala a tvojim pitanjima trazis da ponovo sednu i pisu jedno te isto.

Nisam ja na ivici zivaca zbog 01.05. (kao sto je vec napisano na drugoj temi :grin:) ali neke stvari stvarno nisu fer. Ja nisam od juce na ovom forumu ali mi opet ne pada na pamet da postavljam bilo kakva pitanja (pogotovo ona na koje je odgovoreno 200x), vise uzivam tako sto cu prelistavati forum i pokupiti korisne informacije. Ovo je 21. vek, prava informacija najvise vredi!

katarina 11.04.2011 20:52

Decko kada dobijes vizu u pasos, onda se javi. Do tada pusti nas ozbiljne ljude da razgovaramo.

AntaresNS 11.04.2011 22:45

Citat:

Prvobitno poslao korisnik katarina (Poruka 21945)
Decko kada dobijes vizu u pasos, onda se javi. Do tada pusti nas ozbiljne ljude da razgovaramo.

Ovde uopste nije rec o vizi u pasosu nego o tvom pristupu...A sto se tvoje "ozbiljnosti" tice, ne zelim uopste da komentarisem!

TheNenad 12.04.2011 02:38

Citat:

Vidiš, mnogi članovi su se dobro informisali čak i pre nego što su se prijavili na lutriju, i sad ne moraju da rade ovo što ti radiš.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:36.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.