ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui dv2010 - Iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=539)

amilio 14.01.2010 16:19

Viza odobrena .... evo i naseg iskustva .... dosli u ambasadu u 8:30, do 9:15 zavrsili na salteru sa predajom papira, rekli nam da prosetamo do pola 10, u pola 10 se vratili, u 12 nas prozvali da damo otiske, zatim da platimo i kod konzula na intervju. Do 12 zavrsili sve. Konzul nas je pitao gde cemo da idemo i sta planiramo tamo da radimo. Ceo razgovor je trajao max 10 min. Naravno, prvo date zakletvo da je sve sto ste napisali i sto cete reci istina.

Konzul nam pozeleo srecan put uz napomenu da ce viza za suprugu stici za 7-10 dana jer jer rodjena u hrvatskoj a ja sam napisao prilikom prijave Foreign State of Chargeability: Srbija pa moraju da traze novu vizu za nju ali kontam da ce sve biti ok. (Rodjena je u CRO ali ima srpsko drzavljanstvo pa sam kontao da treba da napisem Srbija)

Svi su bili krajnje prijatni .... Imao sam neoverene kopije samo diplome bez bilo kakvih prevoda.

Mozda bitna stvar je da smo imali male peripetije oko placanja jer neke novcanice koje sam juce podigao iz BancaIntesa nisu prolazile kroz njihov aparat tako da ponesite mozda malo rezerve za svaki slucaj.

Toliko od mene ... srecno svima .....

imarkovic 14.01.2010 21:34

Cestitam, amilio!
Zelim vam sve najbolje u novom zivotu!:bravo:

LjupkaB 15.01.2010 09:49

Cestitame i zelimo vam puno srece u USA:bravo::bravo::bravo:

milena_ns 15.01.2010 16:03

Cestitke svima.... :bravo:

wrath:of:the:lich:king 15.01.2010 16:42

Hehe, potpuno isti intervju kao moj, ukljucujuci i cekanje na moju vizu. E pa cestitam!! Kakvi su dalji planovi, kada cete ovamo?

amilio 16.01.2010 11:08

@svima : Hvala puno !

@wrath:of:the:lich:king : Ja sam mislio da to samo nama moze da se desi :) . Koliko si dugo cekao na tu novu vizu, nama rekose 7-10 dana? Mi cemo ici u LA, tamo mi je brat.

amilio 16.01.2010 11:28

Planiramo da dignemo sidro u Junu kada klinac zavrsi skolsku godinu.

imarkovic 18.01.2010 18:18

Videh sad da Zabica ima intervju sutra ujutro. Verovatno joj veceras nije do foruma, ali neka joj je sa srecom!

Zabica 18.01.2010 21:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik imarkovic (Poruka 13690)
Videh sad da Zabica ima intervju sutra ujutro. Verovatno joj veceras nije do foruma, ali neka joj je sa srecom!

Hehe jos kako mi je do foruma, proveravamo poslednji put da li imamo sve sto treba (kao da veceras nesto pa mozemo da promenimo!)
Hvala puno, javljamo se sa vestima!

Sloba_Kg 19.01.2010 05:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik amilio (Poruka 13628)

Mozda bitna stvar je da smo imali male peripetije oko placanja jer neke novcanice koje sam juce podigao iz BancaIntesa nisu prolazile kroz njihov aparat tako da ponesite mozda malo rezerve za svaki slucaj.

Neka je sa srecom.
Isto se i nama desilo pre godinu dana, to sa novcanicama.
Njhov aparat izgleda ne valja jer su sve moje novcanice bile iz usa.
Meni su kratko rekli da oni imaju svoj sistem..
Sve najbolje.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:25.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.