ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV 2011 - Da se prebrojimo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=560)

Alex016 29.03.2010 21:42

Da se vratim na temu :) prebrojavanje za DV2011:

Prijavili smo se supruga i ja, dakle, još dve prijave iz Leskovca a sa nama bi išla i naša devojčica.

Forum sam otkrio u novembru, a sada mu se, sa lepim danima, ponovo vraćam. Moj davnašnji cilj je emigracija u Australiju, ali to su muke Tantalove, pa smo sa suprugom rešili da okušamo sreću na lutriji, i kako su nam šanse udvostručene očekujem da će možda neko od nas i dobiti GC. Isto želim i ostalim forumašima.

srdačan pozdrav,
Aleksandar

chombe_bg 30.03.2010 01:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik lenhi (Poruka 14701)
Ma care to je prevaziđena priča "šta bez koverte"! Onaj ko ne može pronaći tu informaciju na ovolikom forumu onda stvarno nemam riječi! Ali takvi će i dobiti, neinformisani, neupućeni, koji će doći u maju na forum kad dobiju koverte tj. kad počnu guglati i nalete na nas! Mi što čučimo na forumu, mali broj nas će dobiti!
Trebaju nam koverte što prije, čekam je od 2004. godine! :judge::nananana:

E tu si 100% u pravu! Dobice je neko ko nema blage veze ni u sta se upustio a kamoli nesto vise.Neko koga je neko drugi prijavio ili nesto slicno!Tako to obicno ide...:no:

chombe_bg 30.03.2010 01:38

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Alex016 (Poruka 14717)
Da se vratim na temu :) prebrojavanje za DV2011:

Prijavili smo se supruga i ja, dakle, još dve prijave iz Leskovca a sa nama bi išla i naša devojčica.

Forum sam otkrio u novembru, a sada mu se, sa lepim danima, ponovo vraćam. Moj davnašnji cilj je emigracija u Australiju, ali to su muke Tantalove, pa smo sa suprugom rešili da okušamo sreću na lutriji, i kako su nam šanse udvostručene očekujem da će možda neko od nas i dobiti GC. Isto želim i ostalim forumašima.

srdačan pozdrav,
Aleksandar

Ma pusti temu,da se mi vratimo na onog vola... Xaxaxaxaxa!Sala,naravno...:;D:

I mene bas zanima koliko ce njih,koji se ovde iole oglasavaju,da se pohvali da su napokon izvuceni :naughty:
Pozdrav!

pekka 30.03.2010 08:56

Strpite se jos jedno mesec dana. Ja sam otvorio sezonu koverti prosle godine, a stigla mi je 12.05., i to sa veoma niskim brojem. Predpostavljam da do pocetka maja nece biti senzacija, a onda treba da krene lavina belih koverti.
Sada ce to, samo sto nije.:grin:

nemili 30.03.2010 10:23

Kamo srece da bude lavina!

lenhi 30.03.2010 15:19

Ma dobićemo nego šta, došao je trenutak za neki pomak u životu posle višegodišnjeg tapkanja!
Ovo je moj scenario. U februaru dobio kćerku na svoj rođendan, a 19. maja na ženin rođendan stiže koverta! he he al sam maštovit! :woohoo:

saki78 31.03.2010 08:38

Evo i pridoslica! Suprug i ja smo prijavili u novembru po drugi put! Nasi prijatelji su prvu kovertu dobili u aprilu 2006. i otputovali u februaru 2007. godine...sve je moguce...

aleksa 31.03.2010 20:58

cao drugari :)
evo slucajno naletih na ovaj forum..
svaka cast na ideji..

nego, vidim prijavljujete se za 2011??
nije mi jasno gde?
zar nisu prijave tek u novembru i oktobru?
ili vi mozda idete preko ovih agencija..?

aleksa 31.03.2010 21:18

EDIT posta iznad:
malo sam zurio sa pitanjem, tek sam sad procesljao sajt i jasno mi je da ste se vi prijavili jos davno.. :D
izvinjavam se na glupom pitanju.. :)
pozdrav svima i zelim vam mnogo srece :)

dreadnot 01.04.2010 09:59

Citat:

Prvobitno poslao korisnik lenhi (Poruka 14730)
Ma dobićemo nego šta, došao je trenutak za neki pomak u životu posle višegodišnjeg tapkanja!
Ovo je moj scenario. U februaru dobio kćerku na svoj rođendan, a 19. maja na ženin rođendan stiže koverta! he he al sam maštovit! :woohoo:

Uopste nemoj da se iznenadis ako se sve zaista i desi kako zamisljas. Cudni su putevi Gospodnji, a lepe stvari (kao i ruzne) nikada ne dolaze same...

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 01:33.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.