ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Intervju (interview) - Ambasada (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Interviews DV 2016 (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1628)

jelena73 20.09.2015 17:31

intervju 2016

Nista jos, kotaktirala sam KCC kazu u procesu je broj za intervju , to je sve sto
znam ,zato i pitam gde je zapelo u koliko jeste
ps. hvala na savetu

TrikkY 20.09.2015 21:18

izvlecen sum so CN22*** i imam praten DS260 na 16.05 ali nikako ne mozam da go najdam toa potpis za da stoi na sekoj post sto ke go pisam, kako kaj poveketo sto e. Ako mozes daj mi nekoj upatstva da go sredam toa, stvarno mi e nervozno sto samo jas ne mozam da go najdam.. :(((( xD Blagodaram , Pozdrav :D

Stromae 21.09.2015 13:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik TrikkY (Poruka 56797)
izvlecen sum so CN22*** i imam praten DS260 na 16.05 ali nikako ne mozam da go najdam toa potpis za da stoi na sekoj post sto ke go pisam, kako kaj poveketo sto e. Ako mozes daj mi nekoj upatstva da go sredam toa, stvarno mi e nervozno sto samo jas ne mozam da go najdam.. :(((( xD Blagodaram , Pozdrav :D

Potpis ces moci da podesis tek kada budes imao/la preko 10 poruka - bar je tako bilo u mom slucaju. Sto se tice opcije, nalazice se u delu gde podesavas nalog sa leve strane, podesavanje potpisa. Pozdrav!

Stromae 21.09.2015 13:24

A sad iscekivanje 2NL pocinje.. :blink: Ko prvi dobije neka javi:) ja evo na poslu, malo malo pa bacim pogled. Mislimda nikada cesce nisam posecivala forum i sajt :grin:

joca zvoca 21.09.2015 18:25

Pozdrav svima! Ma je li moguce da se jos niko nije javio sa novim datumom?
Lijepo je sto imam s kim podijeliti svoje nestrpljenje i :woohoo:, puno strpljenja i srece svima!

grabovac84 21.09.2015 18:33

Citat:

Prvobitno poslao korisnik joca zvoca (Poruka 56821)
Lijepo je sto imam s kim podijeliti svoje nestrpljenje i :woohoo:, puno strpljenja i srece svima!

Pa cekamo svi naravno nestrpljivo samo niko da se oglasi :grin:
Mada mislim da pre srede tesko da ce slati pisma ali ajde da vidimo....mozda nas stvarno obraduju i oni jednom :grin:

USABIH 21.09.2015 20:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik joca zvoca (Poruka 56821)

I mi to s nestrpljenjem iscekujemo... Svaki put kad ulazim na forum ocekujem da je neko dobio datum 😊 Ali ne preostaje nam nista drugo nego da i dalje cekamo...

joca zvoca 23.09.2015 15:07

Halo ljudi, gdje ste? Niko nije dobio datum intervjua, pa sta onda?!:smrc: Hocemo li sada prestati sa svakom vrstom druzenja? Daj pisite nesto, da se bar malo nasmijemo (mi se bar umijemo smijati i kad nam nije do smjeha):==D:, da nam vrijeme brze prodje, a ni koja rijec podrske ne bi bila previse. Evo mene muz bodri :bigkiss:, da moram ostati normalna samo dok ne prodje ljekarski! Srdacan pozdrav svima:grin:!

grabovac84 23.09.2015 15:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik joca zvoca (Poruka 56843)
Halo ljudi, gdje ste? Niko nije dobio datum intervjua, pa sta onda?!:smrc: Hocemo li sada prestati sa svakom vrstom druzenja? Daj pisite nesto, da se bar malo nasmijemo (mi se bar umijemo smijati i kad nam nije do smjeha):==D:, da nam vrijeme brze prodje, a ni koja rijec podrske ne bi bila previse. Evo mene muz bodri :bigkiss:, da moram ostati normalna samo dok ne prodje ljekarski! Srdacan pozdrav svima:grin:!

Ovako je bilo i prosli mesec kada su se cekali prvi mailovi za oktobar....nigde nikoga pa kad je pocelo nisam mogao stici da procitam sve...:grin:
Nadamo se mozda cak i veceras pocnu mailovi.....po mojoj proceni....a retko se prevarim....:grin:

grabovac84 24.09.2015 15:02

Vojo javi se....zeljno iscekujem lepe vesti ceo dan....mislim da do sada treba da je vec sve gotovo....Kakve su vesti?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 20:33.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.