-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
TheNenad |
29.12.2010 17:52 |
Izgleda da je ova godina bila toliko ekonomski i moralno očajna za Srbiju, da se broj aplikanata povećao i uprkos kraćem roku za prijavu... mada pitanje je koliko njih je to učinilo iz zeza, a koliko njih sa ozbiljnom namerom, imajući u vidu da sada sve više i više ljudi ima pristup internetu i par minuta vremena.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik TheNenad
(Poruka 20165)
Izgleda da je ova godina bila toliko ekonomski i moralno očajna za Srbiju, da se broj aplikanata povećao i uprkos kraćem roku za prijavu... mada pitanje je koliko njih je to učinilo iz zeza, a koliko njih sa ozbiljnom namerom, imajući u vidu da sada sve više i više ljudi ima pristup internetu i par minuta vremena.
|
Bez obzira i ako su to uradili iz zeza, ti ljudi svojom prijavom umanjuju šanse da se izvuče neko od nas koji žele ići!
Meni ništa ne znači da li se neko iz zeza prijavio, nego da li su mi šanse manje ili veće!
Realno svaka naredna bar u bliskoj budućnosti na Ex-Yu prosotoru će biti ekonomski i moralno očajna sve više jer boljitka nema, tako će se više ljudi i prijavljivati. Da li će to činiti iz očaja ili ozbiljne namjere, vidjećemo!
Šta msilite o osobama koje imaju dvojna državljanstva pa da se prijave dva puta (po jednom iz obe države) u jednoj godini?
|
dragance |
29.12.2010 18:27 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik lenhi
(Poruka 20166)
Šta msilite o osobama koje imaju dvojna državljanstva pa da se prijave dva puta (po jednom iz obe države) u jednoj godini?
|
Mislim da stoji u pravilima da to nije dozvoljeno.
|
Positive Vibe |
29.12.2010 22:16 |
Interesantna statistika.
Prema ovoj statistici, sanse da se dobije Green Card za Srbiju su 3,22%. :book:
Videcemo naredne godine koliko ce ljudi biti izvuceno. :obrva:
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik dragance
(Poruka 20159)
Evo malo statistike.
Iako su mnogi verovatno mislili da će se zbog smanjenog perioda za prijavu broj aplikacija smanjiti, za Srbiju to nije slučaj, čak šta više veći je nego u prethodnih godina.U Bosni je takodje veći broj nego prošle godine dok je u Hrvatskoj I Makedoniji nešto manji broj.
Na adresi http://www.travel.state.gov/pdf/Tota...sbyCountry.pdf može se videti ukupan broj aplikacija za svaku zemlju od DV 2007 do 2012.
|
volim statistiku! :)
Vrijedni podaci - da ne nagadjamo vise vjerovatnoce...
Moze li samo neko da me prosvijetli koja je razlika izmedju Entrants i Derivatives? :book:
|
City Lights |
30.12.2010 00:42 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik spectra
(Poruka 20169)
Moze li samo neko da me prosvijetli koja je razlika izmedju Entrants i Derivatives? :book:
|
Entrants bi valjda trebale biti osnovne prijave, a derivatives vezane (izvedene) prijave (npr. djeca, supružnik).
|
VonTuzni |
30.12.2010 01:10 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik City Lights
(Poruka 20170)
Entrants bi valjda trebale biti osnovne prijave, a derivatives vezane (izvedene) prijave (npr. djeca, supružnik).
|
E sad treba meni nesto rasvjetliti. Ako me izvuku a ja se u medjuvremenu ozenim i zelim povesti svoju suprugu sa sobom, da li i ona ulazi u statistiku kao dobitnik ili ne?
Da li se ova statistika onda odnosi kao 1 green card na koju ide npr. ja,zena i dvoje djece ili je to onda 4 green carda?
|
Positive Vibe |
30.12.2010 03:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik VonTuzni
(Poruka 20171)
E sad treba meni nesto rasvjetliti. Ako me izvuku a ja se u medjuvremenu ozenim i zelim povesti svoju suprugu sa sobom, da li i ona ulazi u statistiku kao dobitnik ili ne?
Da li se ova statistika onda odnosi kao 1 green card na koju ide npr. ja,zena i dvoje djece ili je to onda 4 green carda?
|
Da, ulazi i ona u tom slucaju u statistiku pod 'derivatives'.
A ako tebe izvuku bio bi u statistici pod 'entrants'.
Tako da bi ona i deca bili u izvedenim GC, a ti u osnovnim GC.
U principu, jedina razlika je u tome sto bi oni dobili GC status na osnovu tvoje prijave.
|
libertas222 |
30.12.2010 13:12 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Positive Vibe
(Poruka 20173)
Da, ulazi i ona u tom slucaju u statistiku pod 'derivatives'.
A ako tebe izvuku bio bi u statistici pod 'entrants'.
Tako da bi ona i deca bili u izvedenim GC, a ti u osnovnim GC.
U principu, jedina razlika je u tome sto bi oni dobili GC status na osnovu tvoje prijave.
|
:wtf: meni sad to nije jasno. ako se prijavi dvoje supružnika, svaki će u prijavi navest i onog drugog. znači svaki supružnik je istovremeno i entrant i derivative , klinci također... ima li tu neke logike ? :blink:
|
libertas222 |
30.12.2010 13:32 |
Skužila ! :1081::==D::==D: valjda sam morala prvo popit kavu.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:27. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.