ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Ne-imigrantske vize (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Turistička viza (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1053)

Svenson 03.06.2019 03:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DzingisKan (Poruka 77192)
Od juče je stupilo na snagu, znači linkove ka svim društvenim mrežama koje smo koristili u proteklih 5 godina. Veliki brat nas gleda :naughty:

VB nas gleda odavno. Uostalom, da li bi ste u vasu kucu pustili nekog ko vas ne voli?

Znam da ce neko da mi da i pozitivan odgovor,:wtf: ali bicu kratak: Moze im se.

Uostalom, sta ce da radi neko u zemlji koju je do skora pljuvao?

Futbalista 03.06.2019 03:51

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Svenson (Poruka 77202)
VB nas gleda odavno. Uostalom, da li bi ste u vasu kucu pustili nekog ko vas ne voli?

Znam da ce neko da mi da i pozitivan odgovor,:wtf: ali bicu kratak: Moze im se.

Uostalom, sta ce da radi neko u zemlji koju je do skora pljuvao?

Pa svi znamo ko je vlasnik FB i ostalih drustvenij mreza....za sta je google napravljen?

ikac89 03.06.2019 13:27

Citat:

Consular Section - U.S. Embassy Belgrade, Serbia
4 ч. ·
VAŽNO SAOPŠTENJE
DRUŠTVENE MREŽE I KORISNIČKI NALOZI / SOCIAL MEDIA IDENTIFIERS

Od 31. maja 2019, podnosioci za američke vize moraju u svojim molbama da unesu svoje identifikatore (*nadimke/korisnička imena) koje koriste za svoju identifikaciju na društvenim mržama. Nazivi društvenih mreza se biraju sa padajućeg menija i ne mogu se dopisivati. Nisu navedene sve društvene mreže, na primer nema Badoo i sl, pa ako imate profile na mrežama koje nisu navedene, te ćete zanemariti. Unos ovih podataka je obavezan za podnosioce i neuseljeničkih i useljeničkih viza.

Imajte u vidu da se od vas ne traže imjelovi, lozinke i slično koje ste koristili za otvranje naloga, niti 'korisnička imena' koje koristite za ulazak na platforme, već samo ’identifiers’ identifikatore – u najvećem broju slučajeva to je sve ono sto dolazi posle naziva platforme, na primer www.facebook.com/ xxxxxxx , www.twitter.com/ xxxxxx , www.instagram.com/ xxxxxx . Nekada se to zove ‘handle’, nekada ’user name’, a nekada ’screen name’.

Izuzeti su poslovni nalozi društvenih mreža koje koriste više korinika.
Evo ga zvanično saopštenje Ambasade u Beogradu. Ne piše koje se sve društvene mreže proveravaju.

Markonato 04.06.2019 19:58

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 77176)
Ukucas na CEACu broj onaj AA00... i vidis sta pise, ukoliko uopste moze da se sazna.
Ili ambasada ili granica.

Taj broj se dobija kada se podnosi za vizu jel tako? Taj broj ko zna gde je, Ima samo turisticka u pasosu.

Markonato 04.06.2019 20:09

Ako neko moze da preporuci nekog dobrog naseg imigracionog advokata u Americi,da napise kontakt,moze ovde u postu a moze i na pm. Zahvaljujem

mveruovic 05.06.2019 17:34

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Markonato (Poruka 77219)
Taj broj se dobija kada se podnosi za vizu jel tako? Taj broj ko zna gde je, Ima samo turisticka u pasosu.

Jeste, potvrda DS160. Zovi ambasadu pa proveri za vizu, mada ako si prekoracio ostanak dzabe ti advokat, za turisticku vizu nista ne moze da ti pomogne niko.

Tebi u teoriji moze da bude validna viza, udjes u avion, sletis i onda ti odbiju ulazak, viza ti svakako ne sluzi za ulazak.

Markonato 05.06.2019 18:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 77226)
Jeste, potvrda DS160. Zovi ambasadu pa proveri za vizu, mada ako si prekoracio ostanak dzabe ti advokat, za turisticku vizu nista ne moze da ti pomogne niko.

Tebi u teoriji moze da bude validna viza, udjes u avion, sletis i onda ti odbiju ulazak, viza ti svakako ne sluzi za ulazak.

Nisam prekoracio nista,advokat mi treba za neke druge informacije u vezi zakona i procesa. Ako neko ima kontakt naseg imigracionog advokata a da je u USA nek napise.

Димитрије 12.08.2019 12:30

да ли је неко овог лета вадио туристичку и каква су искуства? планирам да је вадим у септембру.

Futbalista 12.08.2019 15:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Димитрије (Poruka 77591)
да ли је неко овог лета вадио туристичку и каква су искуства? планирам да је вадим у септембру.

Znam da je dosta odbijeno, cak i sa poslom, porodicom, nekretninama na svoje ime..mnogo su zategli

Lazar90 12.08.2019 22:19

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Димитрије (Poruka 77591)

Devojka i njen brat su zajedno pokusali prosle god. na jesen.Ona 26 tada, on 24god.
On je fri lenser dizajner i ima jako pristojna primanja i dobio je dok je devojka fitnes instrutkor, ima pristojna primanja ali je odbijena.
Odneli su oboje dokumenta o zaposlenju i primanjima. Dokaze o imovini; nekretninama na njih, kolima...
ali nju su samo pitali da li je udata i da l ima dete i odbili...

Ovog proleca devojka brata moje devojke je isla na viziranje i to dva puta za par meseci....Tada je imala posao kao dizajner u nekoj nasoj firmi....Oba puta su je odbili...ne znam sta su je pitali sve, nismo se bas ispricali o tome.
Iskreno, nisu bas male pare potrebne za taj proces u kome ako ti ne izdaju vizu, pare ne vracaju tako da ja se ne bih upustao u to bez zaposlenja na neodredjeno i dokaza o primanjima...bar 1.000e mesecno.
Ali to sam ja, a ovo su iskustva mojih bliznjih.
Srecno :bravo:

mveruovic 13.08.2019 10:17

Nista drugacije nego prethodne godine, tj svake godine se povecava za 1%-2% broj odbijenica. Dobijaju ljudi bez icega, ali i odbijaju ljude sa velikim platama.

Onaj ko aplicira odmah nakon odbijanja (u roku od par meseci) 101% ce biti odbijeni.

Dzeremija 31.08.2019 12:17

Americka turisticka viza - mjesto gdje sva logika prestaje :)
Navescu par primjera za koje znam:
1. Vizu dobija mentol kojem roditelji drze mali podrum pica, on nezaposlen, neozenjen, bio na J-1 (ima SSN), a kao razlog odlaska navodi da ide da posjeti plantaze vinove loze u Kaliforniji. Sestra mu vec tamo ilegalno, kad su ga pitali ima li sestru u Americi, on rekao NE.
2. Vizu dobija djevojka od 30 god, koja nema stalni posao, nije udata, i placala je sebi doprinose par mjeseci pred viziranje. Kaze mi “sarmiracu konzula”. Brat joj ilegalno tamo.
3. Odbijenicu dobija zena koja radi 20 god u skoli kao profesor, koja bi posjetila cerku koja je opet legalno tamo (udala se).
4. Odbijenicu dobija momak koji radi u drzavnoj firmi, dobra plata, auto, stan, njegovi dobrostojeci.
Navescu i primjer za J-1 vizu (sorry for off topic), momak dobija odbijenicu, aplicira opet nakon 10 dana i dobija vizu.

Dukeduki 31.08.2019 13:03

Svega ima

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dzeremija (Poruka 77847)
1. Vizu dobija mentol kojem roditelji drze mali podrum pica, on nezaposlen, neozenjen, bio na J-1 (ima SSN), a kao razlog odlaska navodi da ide da posjeti plantaze vinove loze u Kaliforniji. Sestra mu vec tamo ilegalno, kad su ga pitali ima li sestru u Americi, on rekao NE.
2. Vizu dobija djevojka od 30 god, koja nema stalni posao, nije udata, i placala je sebi doprinose par mjeseci pred viziranje. Kaze mi “sarmiracu konzula”. Brat joj ilegalno tamo.
3. Odbijenicu dobija zena koja radi 20 god u skoli kao profesor, koja bi posjetila cerku koja je opet legalno tamo (udala se).
4. Odbijenicu dobija momak koji radi u drzavnoj firmi, dobra plata, auto, stan, njegovi dobrostojeci.
Navescu i primjer za J-1 vizu (sorry for off topic), momak dobija odbijenicu, aplicira opet nakon 10 dana i dobija vizu.

Prosto mi je cudno da taj poslednji slucaj, uspe da aplicira nakon odbijanja vec za deset dana i odobre mu vizu.To mi vec zvuci malo kao lovacka prica.Mislim da cak postoji i vremenski period pre kog nije moguce aplicirati nakon prvobitnog apliciranja i odbijanja... mozda gresim...

mveruovic 31.08.2019 14:35

Mozes da apliciras dan nakon odbijanja ali ces biti pet odbijen. Druga stvar je w&t j1 viza ako je ta jer moze da se ide na reviziranje, ali ne tako brzo, mozda mesec dana jer su im zauzeti termini unapred.

Dzeremija 02.09.2019 18:30

100% je tako, jer znam momka licno. Ovo mu je drugi put da ide na w&t. E, sad, dal je 7-10-12 dana, nisam tacno siguran, ali je vrlo vrlo brzo ponovo isao na intervju. BiH je u pitanju.
Ambasada preporucuje najmanje 6 mjeseci pauze nakon odbijenice, i napominje da mora doci do promjene “statusa”, u smislu da ako su okolnosti iste, nema poente aplicirati ponovo ni za 6 mjeseci. Ovo je za B1/B2.

slucajni_prolaznik 03.09.2019 09:27

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dzeremija (Poruka 77847)

Samo nagadjam, ali verovatno u svemu ovome moze da bude i dosta cinjenica o kojima ne znamo previse. Situacija bi mogla da se posmatra i ovako:
1) Vec je bio i vratio se - veliki plus. Slagao je pod zakletvom da mu sesta ne zivi tamo - imaju razlog da ga vrate kada god.
2) Konzul uvek ima diskreciono pravo oko izdavanja viza. Ako placa sama sebi doprinose (a i ne mora) verovatno deluje pouzdano.
3) Ako je cerka otisla na turisticku i udala se, a majka/profesor nije udata i zeli da udje na isti nacin, situacija postaje sumnjiva. Nismo mi jedine drzave iz kojih se zahteva turisticka viza, verovatno se gleda neki prosek. Ako cesto posle cerke u SAD ostane i majka...
4) Sluzbenici konzulata SAD sigurno nisu odusevljeni zaposlenjem u organima druge drzave osobe koja konkurise za turisticku vizu. Verovatno opet neki prosek govori da se mnogi i ne vrate tako lako ili da i ne dolaze iskljucivo radi turistickih aktivnosti.

mveruovic 03.09.2019 13:56

Pod kakvom zakletvom je slagao kad se ne podnosi nikakva zakletva za neimigrantske vize?

slucajni_prolaznik 04.09.2019 05:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 77869)
Pod kakvom zakletvom je slagao kad se ne podnosi nikakva zakletva za neimigrantske vize?

Izvninjavam se, nije mozda slagao pod zakletvom, ali sasvim je dovoljno za imigracionog sudiju da, ako ostane, ima osnov za kartu u povratnom pravcu, jer je jednom rekao pogresnu stvar. Kao npr.:
http://www.novosti.rs/vesti/planeta....0-godina-VIDEO

Dzeremija 04.09.2019 08:16

Malo si se pogubio slucajni. Kakv imigracioni sudija, mi pricamo o dobijanju turisticke vize. A sta sve nekoga ceka u Americi je druga prica. I ova objasnjenja koja si naveo na ono sto sam pisao nemaju smisla.
Za prvog kazes bio i vratio se, to je plus. Da si malo upoznat sa J1 vizom, znao bi da svi oni koji su imali tu vizu i u nekom kracem periodu (godina, dve) apliciraju za turisticku, isti budu odbijeni osim ako nisu dobro “potkovali” svoj razlog odlaska. A zasto budu odbijeni? Zato sto imaju SSN i mogu da rade tamo.
Drugo, znamo mi da konzul ima diskreciono pravo, ali ako se gledaju cinjenice ta djevojka nikad ne bi trebala dobiti vizu jer je nista ne veze za maticnu zemlju, a u tome je sva poenta - imati sto vise razloga da se vratis kuci.
Trece, :lool:
Cervrto, “Sluzbenici konzulata SAD sigurno nisu odusevljeni zaposlenjek u organima druge drzave osobe koja konkurise za turisticku vizu.” :lool:
Sto, boje se da ta osoba nije kontraobavestajac? :lool: :lool: :lool:
Salu na stranu, sta imaju biti odusevljeni ili ne, poenta je da onaj ko radi u drzavnoj firmi u BiH ima siguran i dobro placen posao za nase uslove, sto znaci da moze sebi da priusti putovanje u SAD. Da ne radi kod privatnika za 300e, koji ga moze svakog trenutka otpustiti.

Димитрије 04.09.2019 08:42

Citat:

Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik (Poruka 77873)
izvninjavam se, nije mozda slagao pod zakletvom, ali sasvim je dovoljno za imigracionog sudiju da, ako ostane, ima osnov za kartu u povratnom pravcu, jer je jednom rekao pogresnu stvar. Kao npr.:
http://www.novosti.rs/vesti/planeta....0-godina-video

oва жена је 30 година провела у америци а није средила папире, нити држављанство.

slucajni_prolaznik 04.09.2019 14:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Димитрије (Poruka 77875)
oва жена је 30 година провела у америци а није средила папире, нити држављанство.

A nahvatali je na foru sta je muz izjavio pre 16 godina, a vencali se pre 31. Verovatno su vec i zaboravili kada su se upoznali, ili vencali.

slucajni_prolaznik 04.09.2019 15:10

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dzeremija (Poruka 77874)
Malo si se pogubio slucajni. Kakv imigracioni sudija, mi pricamo o dobijanju turisticke vize. A sta sve nekoga ceka u Americi je druga prica. I ova objasnjenja koja si naveo na ono sto sam pisao nemaju smisla.
Za prvog kazes bio i vratio se, to je plus. Da si malo upoznat sa J1 vizom, znao bi da svi oni koji su imali tu vizu i u nekom kracem periodu (godina, dve) apliciraju za turisticku, isti budu odbijeni osim ako nisu dobro “potkovali” svoj razlog odlaska. A zasto budu odbijeni? Zato sto imaju SSN i mogu da rade tamo.
Drugo, znamo mi da konzul ima diskreciono pravo, ali ako se gledaju cinjenice ta djevojka nikad ne bi trebala dobiti vizu jer je nista ne veze za maticnu zemlju, a u tome je sva poenta - imati sto vise razloga da se vratis kuci.
Trece, :lool:
Cervrto, “Sluzbenici konzulata SAD sigurno nisu odusevljeni zaposlenjek u organima druge drzave osobe koja konkurise za turisticku vizu.” :lool:
Sto, boje se da ta osoba nije kontraobavestajac? :lool: :lool: :lool:
Salu na stranu, sta imaju biti odusevljeni ili ne, poenta je da onaj ko radi u drzavnoj firmi u BiH ima siguran i dobro placen posao za nase uslove, sto znaci da moze sebi da priusti putovanje u SAD. Da ne radi kod privatnika za 300e, koji ga moze svakog trenutka otpustiti.

Samo pisem da stvari nisu crno(li crveno)-bele. Ima tu sigurno jos mnogo sitnica za koje ne znamo.
Ako je vec slagao da nema sestru u USA, a posle toga pocne da radi (sa starim SSN) iako je dosao kao turista, jasno je da petlja od pocetka. A ako stvarno obidje par vinograda i vrati se? Pustice ga sigurno opet. A ako resi da se nastani, vrlo lako moze da prodje kao ona zena iz cg kad-tad.
Stvarno nikada nisam ni pokusao da dobijem neku turisticku vizu, pa nisam siguran da je "sto vise razloga da se vratis" najvaznije, ali posle samo "2 i kusur" godine ovde, ipak mislim da je bezbednost mnogo vaznija od toga da li ces da uzmes koji dolar na crno. Teoretski, svako moze da ostane i nije bas situacija kao u "sr njemackoj" (ako je jos uvek takva) da ce da ti dodju na adresu kada istekne viza. Mislim da je mnogo je vaznije da budu iole sigurni da neces da nisi podlozan bilo kakvom neprihvatljivom ponasanju (agresivna voznja, kriminal i sl.) i da time bitnije utices na ovdasnji nacin zivota, nego da li ces da nosis namestaj za kes, ili vadis drob na Aljasci nedovoljno dobro prijavljen.
A ovo sa drzavnim poslom ima i drugu stranu medalje, jer ako je kao u Srbiji, komforno mozes da uzmes neplaceno "do 6 meseci", pa do mile volje da odlazis na par meseci, a da se opet vratis na siguran posao (ako ti se uopste i vraca) i tako u krug. Cak znam i lika koji je dobio na lutriji, a zadrzao drzavni posao i tako par puta odlazio.
Nego za kraj ono najvaznije... Ona profesorka nije trenutno udata, jaaaal?

mveruovic 04.09.2019 15:23

Sto se tice ovog teksta, novinari vole to tako da napisu a da ne znas uopste osnovne stvari, tj da nisu navelu u tekstu. Na prvu izgleda kao zesca mucka njihova, nece tek tako Ameri da te deportuju.

slucajni_prolaznik 04.09.2019 16:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik mveruovic (Poruka 77883)
Sto se tice ovog teksta, novinari vole to tako da napisu a da ne znas uopste osnovne stvari, tj da nisu navelu u tekstu. Na prvu izgleda kao zesca mucka njihova, nece tek tako Ameri da te deportuju.

Ispada da su joj prvo dali radnu dozvolu, a pri sledecem intervjuu rekli da u stvari treba da ode https://www.mlive.com/news/detroit/2...on_will_c.html. A opet, "The court records in Purovic's case are hidden from public view".

mveruovic 04.09.2019 18:37

Verovatno muljali za azil, ostali ilegalno, ko zna sta je sve tu bilo, uvek ima druga strana price koja nije toliko popularna i pateticna da proda pricu.

Димитрије 04.09.2019 20:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik (Poruka 77884)
ispada da su joj prvo dali radnu dozvolu, a pri sledecem intervjuu rekli da u stvari treba da ode https://www.mlive.com/news/detroit/2...on_will_c.html. A opet, "the court records in purovic's case are hidden from public view".

ко то зна шта се ту дешавало, 30 година је јакоооо пуно времена, 1000 ствари су се измениле. не знамо за сигурно, али јако је чудно да неко ко је тамо буквално 30 година нема легалне папире.

neznamstadaradim 17.09.2019 00:33

Drug je u braku sa grkinjom vec par meseci i zele da idu u njujork za bozic njihov. zive u atini, a sobzirom da njoj ne treba viza da li njemu treba? i ako treba jel zna neko koja je procedura? jer mora da se vraca za srbiju ili moze tamo u ambasadi u atini da zakaze intervju?posto nema grcki pasos. jel imao neko slicnih iskustava?

mveruovic 17.09.2019 03:37

Naravno da mu treba viza. Moze da aplicira u Grckoj ako je lagalno tamo, tj da ima radnu ili boravisnu vizu.

neznamstadaradim 17.09.2019 16:32

da ima boravisnu dozvolu i radnu preko supruge,zaposlen je.

mveruovic 18.09.2019 06:09

Ako je tako onda moze dola da aplicira jer mu je boravak u Grckoj

Jeca94 24.09.2019 15:43

Ljudi zanima me da li su sve turisticke vize na 10 godina? Ja sam bila ubedjena da jesu, medjutim moja mama je danas podigla pasos u Dhl i njena viza je na godinu dana.. Ne znam da li je doslo do greske ili je jednostavno ona jedna od retkih koja je dobila samo na godinu dana? Da li neko ima slicno iskustvo ili zna nekoga? Hvala :suure::blink:

uran 25.09.2019 00:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jeca94 (Poruka 78132)
Ljudi zanima me da li su sve turisticke vize na 10 godina? Ja sam bila ubedjena da jesu, medjutim moja mama je danas podigla pasos u Dhl i njena viza je na godinu dana.. Ne znam da li je doslo do greske ili je jednostavno ona jedna od retkih koja je dobila samo na godinu dana? Da li neko ima slicno iskustvo ili zna nekoga? Hvala :suure::blink:

jel ti mama mozda penzionerka i da li si joj slala garantno p. ? :papa:

MilicaBB 25.09.2019 00:05

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Jeca94 (Poruka 78132)

Nisu sve na 10 godina. Drugarica je dobila na 10 godina drug na 3 meseca jos jedna drugarica na 2 godine.. nema pravila, tj kako oni procene tako daju.

Jeca94 25.09.2019 01:39

Nije penzionerka, radi i fali joj par godina do penzije.. Takodje nisam joj slala garantno pismo, zato sto sam cula da vise i ne traze.. Bas sam se iznenadila, iskreno mislila sam da je neka greska, zato sto svi ljudi koje znam dobili su na 10 godina ili uopste nisu dobili. :wacko:

uran 25.09.2019 22:07

a sta je ona napisala u rubrici gde ide i gde ce biti i ako nije tajna kakvo je zdravstveno pribavila ?

Iskreno i ja sam cuo to ili 10god ili nista... :wtf:

ikac89 25.09.2019 23:17

10 godina je maksimum, ali može i manje. Često se dešava da daju prvi put na godinu, dve, pa tek sledeći put kad se vadi na 10 godina. Takođe mislim da mogu da ograniče vizu na single entry tj. da sa tom vizom možeš samo jednom da uđeš bez obzira na dužinu trajanja vize.

mveruovic 28.09.2019 15:23

Nema to veze sa grantnim pismom koje ne postoji tj ne trazi se 15 godina vec.

95% ljudi dobija na 10 godina vizu, ostatak moze da seta sa duzinom

Magelan 07.10.2019 02:55

>90% dobiju Multi Entry Vizu na 10 godina. Moja najbolja drigaica, suprug i klinac su letos dobili svi na 10 godina.

Cimerova bivsa koleginica je prosle godine dobila Single Entry vizu na 3 meseca. Bila ovde u NYC na 7 dana i uredno se vratila. Pre par meseci je odbiju. Devojka je zaposlena u Air-Serbia, doduse na odredjeno...

uran 07.10.2019 06:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Magelan (Poruka 78387)
>90% dobiju Multi Entry Vizu na 10 godina. Moja najbolja drigaica, suprug i klinac su letos dobili svi na 10 godina.

Cimerova bivsa koleginica je prosle godine dobila Single Entry vizu na 3 meseca. Bila ovde u NYC na 7 dana i uredno se vratila. Pre par meseci je odbiju. Devojka je zaposlena u Air-Serbia, doduse na odredjeno...

pazi, nije nelogicno. Verovotna im je od pocetka bila sumnjiva. Probala je zato uredno da iskoristi vizu, pa da onda dobije na 120 meseci, ali ipak ambasada je bila lukavija. Jer zasto bi jel neko i Srbije tako cesto odlazio u NYC turisticki. :obrva:

uzgred jel u BG u ambasadi govore srbski ?

MilicaBB 07.10.2019 09:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik uran (Poruka 78388)
pazi, nije nelogicno. Verovotna im je od pocetka bila sumnjiva. Probala je zato uredno da iskoristi vizu, pa da onda dobije na 120 meseci, ali ipak ambasada je bila lukavija. Jer zasto bi jel neko i Srbije tako cesto odlazio u NYC turisticki. :obrva:

uzgred jel u BG u ambasadi govore srbski ?

Govore srpski. A sto se tice zasto bi odlazila cesto u NYC bar zaposleni u AirSrb imaju jako povoljne avionske karte.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:26.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.