- -
Visa Bulletin
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)
Supernaut |
18.06.2018 20:18 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ikac89
(Poruka 72770)
Videćemo šta će biti. Sve ovo što DV4Roger piše bi moglo da se desi, ali to ne znači i da hoće. Ja iskreno nisam optimista. Osećam se kao pre pred izvlačenje. Znaš da je mala šansa da te izvuku, ali nije nemoguće. Tako i sad, ne očekujem da stignem na red, ali nije još uvek sve gotovo. Do poslednjeg bulletina ostalo je još 20ak dana. Ostaje nam samo da čekamo.
|
Isto se osećamo... ali za nijansu je teže sad posle više od godinu dana jer smo prvi korak prošli (izvučeni smo) ali bez drugog koraka nismo ništa uradili...:no: A iscrpljeni smo nakon 13 meseci neizvesnosti.
A DV4Roger je brbljivac. Još uvek me drži njegov komentar: indeed, test failed...
|
moniigor |
18.06.2018 22:01 |
Ljudiiii idemo svi ajde malce pozitivno nikoj nezna kako ode pvpj proces I nemoze da predvidi uste nije gotovo utakmica seigra do 90 minuta dace vize od azije za svi nas lets pray together 😊
|
moniigor |
18.06.2018 22:05 |
Simon je rekoa da ce afrika nece biti current ali postala je tako da ne citajte I verujte u cuda
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik moniigor
(Poruka 72777)
Ljudiiii idemo svi ajde malce pozitivno nikoj nezna kako ode pvpj proces I nemoze da predvidi uste nije gotovo utakmica seigra do 90 minuta dace vize od azije za svi nas lets pray together 😊
|
Slažem se da se utakmica igra 90 minuta, ali trenutno je 88. minut, a naš tim gubi 2-0. Male su šanse da se preokrene rezultat, ali čuda se dešavaju, nije kraj dok ga sudija ne odsvira. :)
|
Supernaut |
19.06.2018 06:00 |
Šta kažu na turskom forumu? Nismo stigli da čitamo i prevodimo...Na immigration forumu, teorija do teorije... od cut offa na CN 25.500 odn 27.250 bez redistribucije pa do redistribucije i "bonanze"... Znači sve teorije su u opticaju...
Kod Brita su se zalaufali sa DV2019...
|
Ništa specijalno. Vrti se ista priča u krug. Neki su slali mail KCC-u i dobili onaj klasičan botovski odgovor da se prati visa bulletin, da se intervjui numerički zakazuju i to je to.
|
Sledece godine, ako nas kojim cudom opet izvuku, treba se svakako prijaviti za narednu DV, da se obezbijedimo. :;D:
Bas tesko, treba ovo ostaviti iza sebe i za sad, fokusirati se na druge stvari.
|
Ja sam razmišljao da se prijavim za DV2019, ali rekoh bolje da ne malerišem i nisam. Sad vidim da sam pogrešio.
Nešto sam čitao i pitanje je da li će uopšte biti lutrije DV2020. Sada su napravili neki novi predlog zakona i postoje šanse da ga usvoje. U tom zakonu piše da je lutrija DV2019 poslednja i da se posle toga lutrija ukida. Da li će ga usvojiti, ne znam, ali i da ga ne usvoje, mala je verovatnoća da te dva puta izvuku. Ne kažem da je nemoguće, ali šanse su realno male.
Ja sam već počeo da istražujem neke alternativne načine za odlazak u Ameriku. Takođe jedna od opcija mi je i Nemačka, ali iskreno ne volim Nemačku. Ne sviđa mi se ni jezik, ni mentalitet, jedina prednost je blizina. Gledao sam i Kanadu i tamo postoji opcija da se ode, mada procedura je duga i komplikovana. Postoji i
malo brža varijanta da se ode tamo da se vozi kamion i da se dobije work permit, a posle toga i permanent resident visa, ali potrebno je da se nađe firma koja zapošljava strance i koja hoće da sponzoriše vizu. U nekim pokrajinama čak ne traže ni IELTS za vozače kamiona. U svakom slučaju alternative postoje, ali sve one zahtevaju dosta vremena i dosta truda, a i novca, za razliku od lutrije gde sve to praktično dobijete brzo i na izvolte što se kaže.
|
Supernaut |
19.06.2018 22:15 |
Jeste videli ovaj post?
I just called us embasy Belgrade to ask about some documentation, and i said to them that our number is current for august, and they said “”YOU WILL PROBALY BE CALLED FOR INTERVIEW, BUT IT DEPEND OF HOW MANY VISAS WILL BE LEFT AT THAT MOMENT”.Is there a chance that you receive your 2NL, and on the day of interview they say “SORRY WE HAVE NO MORE VISAS LEFT FOR YOU”.And do we know how many visas left for EU region july-august-september??????
|
Video sam. Ja mislim da ukoliko ti zakažu intervju da postoji rezervisana viza za tebe, to je čini mi se i Simon pisao. Moguće je da su radnici u ambasadi zbunjeni i da nisu toliko upućeni, zato što su u prethodnih nekoliko godina svi intervjui završavani do juna/jula, zato što su bile underselected godine i moguće je da su zbog toga to rekli. Trebalo bi da ima dovoljno viza za sve koji imaju manji broj od 23325.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:57. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.