ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Vaša strana (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Zelena lutrija - Retro (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1)

tanja 09.11.2006 16:36

A mikle sta mislis dali cu dobiti drugi koverat?
Rekla sam ti broj je 11xxx ?
I po cega odrecuju ko ide a ko ne?
HHHVVVAAALLLAAA

Mikle 10.11.2006 14:59

@tanja

Broj ti je 11xxx, sta god znacili ovi iksevi (ja sam ispred mog stavio xxx da nebih pisao 2007EU bla bla, jer je to pocetak svakog broja), manji od 54xxx sto znaci da imas dosta sanse da dobijes ako si na vreme poslala nazad u KCC formulare koje su ti oni u tom pismu dostavili i ako u tim formularima nema nesto sto bi njima zasmetalo (recimo, nadam se da nisi stavila "yes" kod onog dela koji pita da li ces slucajno da se bavis terorizmom itd :)))
A sto se tice pitanja "I po cega odrecuju ko ide a ko ne?".. na njega ne bih mogao/umeo da ti odgovorim jer sam isto kao i ti najobicniji podnosilac zahteva kome je se posrecilo da ga izvuku.
Ostaje ti samo da strpljivo cekas i nadas se da ce ti sto pre stici poziv za razgovor... a on ce sigurno doci jednog dana.
Pozdrav

magy 10.11.2006 19:00

Juce mi je stiglo II pismo. (broj 2xxx)intervju za decembar. Koliko sam shvatio, mali brojevi NISU presudni za ranije vreme izvlacenja ali veliki jesu. Otprilike , ja sam trebao u oktobru na razgovor, a idem u decembru ali niko sa velikim brojem neide u novembru isl. "Mikle" ima veci broj a ide ranije itd.... Znaci VELIKE sanse postoje jos uvek za sviju.

tanja 10.11.2006 22:09

mikle te ikseve oznacavaju 11 hiljada :)
hvala puno i nadam se i ja da ce sve biti ok i da ce stici

tanja 12.11.2006 12:29

A mikle jesi li bio na intervju?

Mikle 13.11.2006 11:19

@tanja
jos uvek ne .. zakazan za kraj novembra.

Goran 14.11.2006 22:58

Za mesec decembar idu u ambasadi broevi do 9900 mozete da proverite na http://travel.state.gov/visa/frvi/bulletin/bulletin_3086.html

Goran 14.11.2006 23:00

Oprostite mislio sam za mesec januar 2007

Jelena 14.11.2006 23:30

Samo da javim da sam dobila zelenu kartu, ako je s papirima sve u redu razgovor je formalnost, nema razloga za nervozu, traje desetak minuta. Milose, jos jednom hvala. A ostalima, puno srece.

tanja 15.11.2006 16:53

Jelena kad si bila na razgovor? I sta te pitaju?
Hvala

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 02:25.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.