-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
- -
Dv-2015
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1326)
Pa hoce li predstavljati problem to kod moje prijave? Da li zbog ovoga mogu biti diskvalifikovan?
|
Ma opusti se covece, kakva crna diskvalifikacija.
Iscitaj starije postove, pa da vidis sa kakvim su sve greskama ljudi bili izvlaceni i nikom nista.
Sta vas je spopala paranoja na sve strane.
|
Drugi put prijava x 2 :)
Mislim da cu da uplacujem i loto :)
|
Pozzz...zanima me za broj telefona,sta da stavim,dalje District/County/Province/State sta tu da stavim ako zivim u Krusevcu,i da li to da napisem na engleskom ili ne...i postal code pretpostavljam da je to postanski broj grada?Hvala :)
|
ljudi jeli moguce da trika nema da se prijavim sve mi nesto izadje kao da provjerim neki broj... neznam ni sam sto je to
|
Evo i ja da se oglasim... :pozz: Nakon nekoliko propalih ideja i nacina za odlazak, prijavih se juce prvi put... :smil42d2:
|
Ilija89...
Instaliraj Internet Explorer 8 i idi preko njega,imala sam i ja taj problem
|
| Estudiante |
10.10.2013 22:06 |
Pozdrav svima!
Prijavila sam se, prvi put, daj Bože da bude uspešno i da zbrišem odavde :pozz:
|
Da li neko moze da mi pomogne oko broja telefona,sta tacno da napisem?
|
deltoid...
ja sam stavila broj mobilnog, s obzirom da fiksni ne upotrebljavam godinama...
|
| Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:49. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.