Citat:
Prvobitno poslao korisnik bitbit
(Poruka 49314)
Sasava proveravaj i meil i tvoj status svaki dan od 15 do 21, i da ti je hakovan meil, tvoj status ce biti izmenet. Ima velike sanse i da to bude vikend, radi vremenske razlike, bar kod mene je tako bilo, bas kada nisam ocekivala.
Boki Nena puno srece u daljem procesu, hvala sto si spodelijo iskustvo sa nama. Bas sam se pitala jer ima neko drugi ko je trebalo ovu godino da "opravda" brak, pa nisam znala dali ima mnogo ispitavanja oko toga...
|
Proveravam veruj non stop i mail i na sajtu... Nisam mislio da mi je sada hakovan mail vec od ranije imam iskustva. Nadam se i verujem da cemo svi doci na red...ali zaista ako ne svi ono bar oni do br u biltenu
|
C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS
WHICH WILL APPLY IN DECEMBER
For December, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2015 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
Region
EUROPE 11,600
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Memena
(Poruka 49334)
C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS
WHICH WILL APPLY IN DECEMBER
For December, immigrant numbers in the DV category are available to qualified DV-2015 applicants chargeable to all regions/eligible countries as follows. When an allocation cut-off number is shown, visas are available only for applicants with DV regional lottery rank numbers BELOW the specified allocation cut-off number:
Region
EUROPE 11,600
|
Prosli put je bio na 9,900 a pre toga na 8,500 cini mi se... Ne znam voleo bi da se stigne taj mail... Ma koliko se trudio da se ne nerviram ne ide mi...A valjda je tako i naormalno :;D:
|
SasaVA, nema nerviranja...bice sto biti mora...a mora da bude sve u redu..videces.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Memena
(Poruka 49336)
SasaVA, nema nerviranja...bice sto biti mora...a mora da bude sve u redu..videces.
|
DRZIM TE ZA REC...:grin: Iskreno se nadam da ce tako i biti..
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik SasaVA
(Poruka 49337)
DRZIM TE ZA REC...:grin: Iskreno se nadam da ce tako i biti..
|
Samo opušteno ...osmeh na lice :grin:...i drži se parole:
Dobre misli i dobri postupci nikada ne mogu da daju loše rezultate, a loše misli i loši postupci nikada ne mogu da daju dobre rezultate.
|
Ne brinite ljudi, doci cemo svi polako na red. Nego, da li neko zna kako ide procedura sa odlaganjem intervjua i da li za to treba dobar razlog?
|
dulei86, ja bih ti predlozila da ne odgadjas intervju, jer iz 2014 godine je bilo par koji su tako uradili pa na kraju ostali bez vize. Dobro razmisli o mogucim posljedicama odgadjanja, jer na kraju krajeva, viza nije zagarantovana.
|
Slazem se sa mikiSA... mislim da je veliki rizik odloziti intervju...sto pre to bolje
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik elefteros
(Poruka 49045)
...pa sam ponovo dao otiske ali ovoga puta leve ruke, pročitao naglas dobijeni tekst i ostalo već znate ili pretpostavljate...
|
Cekaj jel taj tekst kao neka zakletva? Gde mogu da pronadjem kopiju tog teksta?
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:23. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.