Na prijavi, na prvoj strani ostalo je DSC..., a posle je pisalo da je uspesno prihvacena. Neka nam je sa srecom!
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik kreta
(Poruka 64338)
Na prijavi, na prvoj strani ostalo je DSC..., a posle je pisalo da je uspesno prihvacena. Neka nam je sa srecom!
|
:drool:
Uopste, ali uopste, nije bitno ime fotografije, jedino mora biti .jpg i to je to... Opustite se.
Poz.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik stanema
(Poruka 64341)
:drool:
Uopste, ali uopste, nije bitno ime fotografije, jedino mora biti .jpg i to je to... Opustite se.
Poz.
|
Jeste .jpg. Svi tehnicki uslovi su zadovoljeni. Pozdrav.
|
allenton |
24.10.2016 18:27 |
Hoće li biti problem ako se prijavim sa lanjskom slikom? kako oni mogu da znaju da li je slika starija od 6 mjeseci?
|
Absolute beginner |
24.10.2016 18:35 |
Ako je slika u elektronskog formi onda mogu da provale a ako skeniranje fotografije onda rizikujem da slika ne zadovolji kriterijume... uzmi dobar telefon i i slikaju se ispred bele pozadine, važno je da nema senke na zidu, ja bih tako
|
Andrew Wiggins |
24.10.2016 19:24 |
Nikako proslogodisnja slika. Evo kopirao sam iz pdf-a uputstva sa sajta
Citat:
Submitting the same photograph that was submitted with last year’s entry
(DV-2017)will result in disqualification.
|
|
Ma mogu oni sve sto pozele, zato bolje se nemoj kockati vec se ponovo uslikaj i sa tom novom slikom se prijavi ;) sto je sigurno, sigurno je
|
Ja sam se danas prijavila, slikala kod fotografa ali sam tek naknadno proverila sliku u validatoru. Ispada da je trebalo malo zoom - da bi upala u okvir.
Da li je zaista bilo situacija da neko nije prosao dalje zbog fotografije?
|
BetterFuture |
27.10.2016 19:20 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Minie
(Poruka 64472)
Ja sam se danas prijavila, slikala kod fotografa ali sam tek naknadno proverila sliku u validatoru. Ispada da je trebalo malo zoom - da bi upala u okvir.
|
Ne znamo da li je neko u samom procesu izvlacenja, a pre objavljivanja rezultata, eliminisan zbog neodgovarajuće fotografije. Ali znamo da su neki dobili vizu iako im fotografije u prijavi nisu bile odgovarajuce, ali su na intervju poneli dobre.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Minie
(Poruka 64472)
|
U istoj smo situaciji, meni je trebalo zoom ali onda nema ni malo prostora iznad glave znaci ivica bude na vrhu glave, ne lici fotografija kao na primere koje su oni dali, meni je fotograf rekao da je okej slika, I kao takvu sam je poslala znaci bez tog zoom-a. Vec kao sto me fotograf slikao i pripremio sliku.. Nadam se da nisam pogresila:nene:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 04:05. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.