Tomislav1970 |
31.05.2016 01:33 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik markos85
(Poruka 62228)
Cao drugari, spremam se da uskoro krenem sa popunjavanjem DS-260 obrasca. Video sam bosansku verziju i do sada imam samo dve nedoumice, a obe su vezane za prebivaliste :
1. "Permanent address", ja imam ujaka koji zivi u Clevelandu, ali ako se ukaze prilika ja bih pre gadjao neki IT grad... Da li da upisem njegovu adresu ili da ostavim prazno ili nesto trece ? :wacko:
2. "Is this address where you want your Permanent Residence Card (Green Card) mailed ? - Da li ovde misle na srpsku adresu ili tu americku koju (ne) budem naveo?
Pozdrav,
M.S.
|
1. kada udjes u SAD mozes da promijenis adresu koju si upisao u DS260, kako na samom aerodromu, tako i kasnije
2. americku
|
rkoma1986 |
31.05.2016 12:02 |
Ljudi, da li moze neko da napise, sta mi je od dokumenata potrebno pri popunjavanju DS-260? Zakazao sam vencanje za sredinu jula pa posle toga devojka vadi nova dokumenta i onda sledi popunjavanje DS-260. Pa da znamo i za mene i za nju sta je sve potrebno? Hvala unapred
|
Kilimandzaro |
31.05.2016 12:11 |
Pasosi
Prebivalista (mi smo morali da izvadimo potvrde o prebivalistu iz Ljermontove jer traze tacno vreme, a za njih su ti potrebni izvodi)
Vencanica (mada mislim da ide samo datum a i imacete je svakako).
Pogledaj preveden formular i po tome ces znati.
|
stojan89 |
01.06.2016 12:50 |
Otvorim ovaj dokument i izbaci mi Error 404 file not found?
|
Tomislav1970 |
01.06.2016 12:59 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik stojan89
(Poruka 62251)
Otvorim ovaj dokument i izbaci mi Error 404 file not found?
|
Pretpostavljam da pricas o dokumentu koji je postavljen na pocetku teme.
Nastavi da citas pa ces da dodjes do posta gdje je dokument postavljen ponovo
|
harmonija |
02.06.2016 17:48 |
Dragi forumasi, upucujem vam srdacan pozdrav.
I ja sam medju vama i ovom generacijom 2017. Muz je nosilac, ali sam ja zaduzena za istrazivanje. Mnogo sam saznala i naucila dosad na forumu, tako da zasad nemam nikakvo pitanje.
Zelim vam svima da korak po korak zavrsimo uspjesno ovu proceduru i srecno okrenemo novu stranicu. Ovdje ostavljam post posto smo svi jos na pocetku i informisemo se o DS 260
Nas broj je 15xxx
Pozdrav
|
Pozdrav svima,
gledao sam ovaj prevedeni ds260 na bosanski i tamo pita da li ste ikada podneli zahtev za SSN broj? ja sam 2011. godine bio u USA preko Work&Travel i tada sam dobio SSN na kome pise valid for work only with dhs authorization. E sad hteo sam da pitam da li je to validan SSN ili je to bilo nesto sto je trajalo samo tokom tog Work&Travel programa?
Unapred hvala na odgovoru.
|
BetterFuture |
01.07.2016 00:33 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik makon87
(Poruka 62422)
Pozdrav svima,
gledao sam ovaj prevedeni ds260 na bosanski i tamo pita da li ste ikada podneli zahtev za SSN broj? ja sam 2011. godine bio u USA preko Work&Travel i tada sam dobio SSN na kome pise valid for work only with dhs authorization. E sad hteo sam da pitam da li je to validan SSN ili je to bilo nesto sto je trajalo samo tokom tog Work&Travel programa?
Unapred hvala na odgovoru.
|
Molim da malo pretrazite forum, postoji posebna tema za SSN & GC. Odgovor na Vase pitanje je ovde
|
zdravo kompletirao sam popunjavanje ds 30maja i imam case number ispod 9100 ali jos nisam dobio povratni email, da li je to uobicajeno i koliko bi jos trebao cekati otprilike
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zmija
(Poruka 62519)
zdravo kompletirao sam popunjavanje ds 30maja i imam case number ispod 9100 ali jos nisam dobio povratni email, da li je to uobicajeno i koliko bi jos trebao cekati otprilike
|
https://s31.postimg.org/xujts5457/vi2za.jpg
jel to to ili treba jos nesto popuniti
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:10. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.