BetterFuture |
17.09.2016 00:35 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tomin
(Poruka 63233)
... Kakvu tabelu?
Pretpostavljam izvucenih od ove godine... ako je tako, gde se nalazi da bacim pogled. Hvala
|
Tako je, samo izvolite :grin:. Link za tabelu se nalazi u mom potpisu.
|
Drugari, je l' vam stižu neki spam mailovi sa sumnjivih adresa o lutriji? Nama su u poslednjih mesec dana stigla par sa adrese lottery@usa-green-card.com, piše nešto tipa:
"2016 US Visa Status: Confirmed Eligible for October 2016. Congratulations! We are pleased to notify that you qualify for the 2016 US Visa Lottery. Our staff has reviewed your previous application and based on the information you provided, we invite you to complete your case now to win the October US Visa Lottery.
Complete your registration now for the October program.
Complete Your Registration for the US Visa Lottery
To proceed with your case you must complete your registration before October. Please login to your account to find out what you need to do to complete your registration.
Login: www.usa-green-card.com
Username:
Password: "
Čudno nam je jer se nigde nismo logovali niti ostavljali mail u vezi sa lutrijom, sem na ovom sajtu. A uznemirujuće je dok čekamo mail sa pozivom za intervju :wtf:
|
SEEUSAIC |
17.09.2016 01:47 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik damn.mm
(Poruka 63236)
Drugari, je l' vam stižu neki spam mailovi sa sumnjivih adresa o lutriji? Nama su u poslednjih mesec dana stigla par sa adrese lottery@usa-green-card.com, piše nešto tipa:
"2016 US Visa Status: Confirmed Eligible for October 2016. Congratulations! We are pleased to notify that you qualify for the 2016 US Visa Lottery. Our staff has reviewed your previous application and based on the information you provided, we invite you to complete your case now to win the October US Visa Lottery.
Complete your registration now for the October program.
Complete Your Registration for the US Visa Lottery
To proceed with your case you must complete your registration before October. Please login to your account to find out what you need to do to complete your registration.
Login: www.usa-green-card.com
Username:
Password: "
Čudno nam je jer se nigde nismo logovali niti ostavljali mail u vezi sa lutrijom, sem na ovom sajtu. A uznemirujuće je dok čekamo mail sa pozivom za intervju :wtf:
|
Email koji vam je stigao nema nista sa nama, ali verovatno ima sve sa tracking cookies. Ne obracajte paznju na takve emails, bice ih poprilicno dok traje prijava, a i kasnije, tokom objave rezultata.
Sup.Mod.
|
Pretpostavili smo da je tako, ali smo morali da pitamo da bi bili mirni. Hvala!
|
Nije mi samo jasno kako uspeju da dodju do email-ova ljudi koji su se prijavljivali na lutriju...
|
milica_smile |
19.09.2016 09:39 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Tomin
(Poruka 63231)
I meni, 6. oktobar 8:30 :)
|
U isto vreme smo i mi! Onda se vidimo ispred ambasade taj dan! :) Ja sam iz NS, ali poslednjih par meseci sam u BG.
Zakazi lekarski sto pre, bolje je...da obavis u toku septembra dok jos ima slobodnih termina, dok ne dodje do promena koje najavljuju od 01. oktobra...;)
|
Zdravo svima,
Jas mislam da sam u komplicirana situacija i posto smatram da su sve ovdje vrlo dobro informirani mozda ce vash sovet pomoci.
Mesec vreme pred da doznam da sam izvucen za lotarija sam usao u vezi (cin koj se odlagao nekoliko mjeseca prije)koje trae do danas i je bolje nego shta sam mislio. Da pogodili ste, zelim da povedem cura so mene ali ne sam 100% siguran dali konzul ce poverovati nasu ljubav. Ne sam siguran zato sto nasu vezi oficijalno trae neki 6 mjeseca (ako intervju mi zakaze dekemvri/januari ce biti 9 mjeseca. E sada, ds260 sam pratio kao single posto tad je bilo prerano za ikakve planove izmedzu nama. Ali vec sada sam siguran da zelim da ona dodze sa mnom.
Mi oboje trazimo prav nachin da resimo sve ovo i znam da sleden cekor za da idemo zaedno e da cekam data za intervju i da se registriramo pa onda javimo ambasadi. Medzutim nismo sigurno da ovo je pametna varijanta i kako ce to sve izgleda u ocima konzul. :inluv:
Iako smo u kratkoj vezi, imamo dosta patovanja, slika i shetnji zaedno + sekojdnevna komunikacija na viber, skype telefoni i slicno.
Druga varijanta je da idem kao single pa onda ona aplicira preko mene ama znam da to traje 3-5 godina kao sto svi kazu.
Sta vi mislite?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik wayne89
(Poruka 63266)
Zdravo svima,
Jas mislam da sam u komplicirana situacija i posto smatram da su sve ovdje vrlo dobro informirani mozda ce vash sovet pomoci.
Mesec vreme pred da doznam da sam izvucen za lotarija sam usao u vezi (cin koj se odlagao nekoliko mjeseca prije)koje trae do danas i je bolje nego shta sam mislio. Da pogodili ste, zelim da povedem cura so mene ali ne sam 100% siguran dali konzul ce poverovati nasu ljubav. Ne sam siguran zato sto nasu vezi oficijalno trae neki 6 mjeseca (ako intervju mi zakaze dekemvri/januari ce biti 9 mjeseca. E sada, ds260 sam pratio kao single posto tad je bilo prerano za ikakve planove izmedzu nama. Ali vec sada sam siguran da zelim da ona dodze sa mnom.
Mi oboje trazimo prav nachin da resimo sve ovo i znam da sleden cekor za da idemo zaedno e da cekam data za intervju i da se registriramo pa onda javimo ambasadi. Medzutim nismo sigurno da ovo je pametna varijanta i kako ce to sve izgleda u ocima konzul. :inluv:
Iako smo u kratkoj vezi, imamo dosta patovanja, slika i shetnji zaedno + sekojdnevna komunikacija na viber, skype telefoni i slicno.
Druga varijanta je da idem kao single pa onda ona aplicira preko mene ama znam da to traje 3-5 godina kao sto svi kazu.
Sta vi mislite?
|
Samo ako je ozenis mozete otici zajedno, a ako vam budu trazili dokaz imas ih u putovanjima, slikama, porukama... Ova druga varijanta je preveliko maltretiranje, a ishod je po meni izvestan.
Poz
|
disljenko |
19.09.2016 23:49 |
Zdravo svima, listam forum vec nekoliko dana i nikako da naidjem na konktertne odgovore sta je sve potrebno od dokumenata za intervju, pa bih vas zamolio da mi potvrdite ono sto sam saznao.
1. svedocanstva srednje skole, diploma
2. diploma faksa
3. neki dokaz da sam zaposlen(moze li tu ugovor o zaposlenju ili neki drugi dokaz)
4. izvodi, drzavljanstvo
5. SUD, SUP (kod ovog bih zamolimo da mi kazete koji tacno treba da trazim da mi daju u SUD-u i SUP-u)
6. naravno pasos i 2 slike
7. Odstampana confirmation page
8. Odstampan Appointment Letter
9. Po jedna Kopija svakog dokumenta (treba li overa ovih kopija)
10. Lekarski pregled
Ima li jos nesto i molio bih odgovore na 3. , 5. i 9. pianje.
Unapred zahvalan Milan!
|
slucajni_prolaznik |
19.09.2016 23:49 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik wayne89
(Poruka 63266)
Zdravo svima,
Sta vi mislite?
|
Postoji i 'varijanta' da ona dobije vizu posle tebe ukoliko se ranije vencate i nju uneses u DS-260, a na intervju odes sam:
https://travel.state.gov/content/vis...interview.html
I would like my spouse and/or children to follow me to the United States after I immigrate. Can they do that? - Yes, but remember that all diversity visas for a fiscal year must be issued by September 30. Available visas for some countries and regions may be used up prior to that date. If your spouse and children delay obtaining their visas, they may lose their opportunity to immigrate on the basis of their DV applications. If this happens, you will need to file a petition to bring your family to the United States at a later date. If they do not obtain diversity visas prior to September 30, your spouse and/or children may have to wait several years to join you.
Citat:
Prvobitno poslao korisnik mazony
(Poruka 62373)
Ovako stoje stvari drugari/ce, zvao sam da pitam za porodicu da li mogu oni kasnije da dodju na intervju i to mi je potvrdno odgovorio radnik u ambasadi koji je stvarno bio ljubazan i strpljiv samnom. Zatim na pitanje da li da prijavim i zenu i decu bez obzira na njihovo neckanje i trenutne nemogucnosti odlaska u usa, on mi je predlozio da ih prijavim a nisu u obavezi da idu samnom na razgovor...ali ako se slucajno predomisle u razumnom roku onda je potrebno samo zakazati razgovor i stvar je gotova. Ako odem sam bez njihove prijave, a oni rese da dodju da zive u usa onda taj proces, kako je rekao isti zvanicnik ambasade, traje 2 - 2.5 god. Zivi mi bili
|
Nemoj ovo uzimati 'zdravo za gotovo', samo zelim da napisem da mozda mozete ici na intervju i odvojeno, ali obavezno vencani i upisani u DS-260 pre tvog intervjua. Nisam bas najsigurniji kako ovo funkcionise, ali cini mi se da je najbitnije postovati pravila, a ovime ih ne krsis.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:00. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.