![]() |
Nevezano za ovo, drugarica otisla prosle godine preko verenicke vize, vencala se posle 2 meseca i podnela zahtev za zelenu kartu. Kako je trajala ta procedura mesecima, ona nije ni znala da je ostala trudna, i na razgovoru u Americi je ovaj prvio problem kao sto nije navela da je trudna iako nije znala u trenutku podnosenja aplikacije. Bas su sa procedurama malo :blink:
|
Ne znam da li je već neko o ovome pričao u nekoj od tema. Probala sam naći odgovor, ali nisam uspela.
Imamo malu nedoumicu. Moj otac hoće da se prijavi za dv program, i naravno svoju ženu (moju majku). Jasno mi je da u prijavi treba navesti svu decu koja su mlađa od 21.godine. E sad, pošto ja imam preko 21. godine, a i moj brat takođe, da li neko ima informaciju da li on kod broja dece onda unosi 0 ili mora ipak napisati broj dece? Brat i ja se prijavljujemo nezavisno od toga, jer znam da mi kao stariji od 21. ne možemo dobiti vizu preko njega u slučaju da ga izvuku. Samo me interesuje ta cifra koju on treba da unese. Hvala unapred |
Piše sve ovde...
DV2020 Instructions Citat:
|
Jel se neko priavljivao danas? Izbacuje mi gresku da ne mogu da pristupim sajtu kad kliknem na continue. I na chromu i na IE
Da nije opet nesto kao prosle godine? Ne znam na koju foru ali kad sam osvezio stranu izaslo mi ono za potvrdu i submit i uspeo sam, dobio sam Confirmation Number |
Mozda je to dobar znak😀
Desava li se da je adressa prebukirana i da ljudi ne mogu da se prijave.Mislim na iskustva od proslih godina? |
Dešava se ali na početku i na kraju. Ali ako si uporan…
|
Ako nekog zanima, tutorijal o lutriji, sta je lutrija i kako se popunjava: https://youtu.be/tOQlh2d2EbQ
Ovo je sa zvanicnog youtube kanala US. Department of State. Sve sto vas zanima, naci cete tu. |
Prijavljena, po treci put. :obrva::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
e. District/County/Province/State
Šta ovde treba da napišem? Mislim da li treba ovako: Nis/Serbia/Serbia/Serbia kako već treba? Ili samo napišem Serbia? Šta je ispravno? |
Ja sam malopre popunjavao za jednog drugara,u city pises Nis, District/County/Province/State pises Serbia
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 15:52. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.