-
Stare teme
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
- -
Dv-14?
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1138)
MajaUrosevic |
04.12.2012 13:10 |
I mi smo se prvi put prijavili.Valjda ce biti pocetnicka sreca:))
|
Narode, da vas zamolim ko se nije prijavio da temu Uspesno prijavljeni za DV-14, da to uradi na linku http://www.zelenalutrija.com/forum/s...ead.php?t=1165 Vidim da ima vise njih koji su se ovde prijavili da su, ne znam....koji put se uspesno prijavili. Samo se i tamo upisite posto tamo ima spisak pa da imamo jednu tacnu statistiku (bar priblizno), koliko se forumasa i njihovih prijatelja-rodbine prijavilo za DV-14. Hvala.
|
eto, upisah se i ja :grin:
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.
|
Da li neko moze da mi razjasni da li se rezultati prijave za DV-14 dobijaju u maju 2013?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik srkiv
(Poruka 34825)
Da li neko moze da mi razjasni da li se rezultati prijave za DV-14 dobijaju u maju 2013?
|
Da, krenuvši od 1. Maja 2013. godine moći se pogledati rezultati prijava na službenoj stranici.
|
A je li odmah izbace rezultate za sve, tj hocu li odmah znati da li sam prosao ili zavisi od obrade podataka... Da li se uopste dobije neka obavest ako ne prodjes?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Hertzog
(Poruka 34830)
A je li odmah izbace rezultate za sve, tj hocu li odmah znati da li sam prosao ili zavisi od obrade podataka... Da li se uopste dobije neka obavest ako ne prodjes?
|
Odmah su rezultati za sve i to krenuvši od tog dana i to čini mi se (ako se ne varam) od 18 h. Kao i svake godine server će sigurno pasti zbog gužve tako da je obično najbolje pogledati dan kasnije, iako vjerujem da će svi već taj prvi dan pohrliti na stranicu puni uzbuđenja u iščekivanju.
Dobio ili ne dobio svakako ćeš kao i svi dobiti obavijest kad koristeći službenu stranicu ubaciš svoj Confirmation Number, prezime i godinu rođenja, ako dobiješ onda će poruka biti u smislu "You are among those randomly selected"...., a ako ne onda "Based on the information you provided"....
Svi živimo za taj "You are among those randomly selected" :da: pa ćemo vidjeti hoće li biti šta od toga (kako ja to velim: što Bog da, ne možeš na to previše utjecati, možeš se samo nadati najboljem, a opet tko ne igra nema čemu ni da se nada), u svakom slučaju sretno! :)
|
tinchicro |
19.03.2013 12:40 |
evo mene evo mene :obrva:
još malo i znat ćemo rezultate..držim nam fige..koliko nas ima ovdje aktivnih koji smo se prijavili?
|
american muscle |
20.03.2013 02:43 |
imaš popis u topicu po imenu VAŠA STRANA
klikni na USPEŠNO PRIJAVLJENI NA DV14 i sve ti piše
|
Americano |
20.03.2013 13:21 |
Drugari ja samo da vas pozdravim,i da svima pozelim puno srece prvog maja :woohoo: Meni je ovo druga prijava stim sto sam ove god prijavio i djevojku,nadam se da ce mo ove godine imati vise srece!Pozdrav iz Crne Gore :pozz:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 11:06. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.