![]() |
Aleksandre slabo gledas privatne poruke (kao i ja) :==D:
|
Sad video. :naughty: Hvala
Stavicu Vojvodina/Serbia |
Posto sam iz BiH, u to polje sam stavio Republika Srpska, ali bez BiH. Negjde sam davno procitao da je tako neko stavio (bez BiH) i danas je u USA bez problema.
|
Vidim da pisete o vizama, pa imam i ja jedno pitanje... Znam da niko ne moze znati odgovor, ali me interesuju vasi stavovi (prvenstveno osoba koje imaju iskustva sa vizama).
Vec sam imala turisticku vizu koju sam ispostovala (bila je na 5 godina, isla sam u USA 2 puta turisticki), nakon nje sam imala pomorsku/tranzitnu dok sam radila na kruzeru, i nju sam maksimalno ispostovala - evo me kuci, mada mi ona i dalje vazi ali vise ne plovim. Moje pitanje je - da li bi prijava na lutriju mogla da predstavlja prepreku prilikom apliciranja za turisticku vizu? Planiram da je vadim sad tokom novembra mjeseca za mene i bebu. Imam stan na svoje ime, auto, stalan posao... Samohrana sam mama, pa me strah da ne pomisle da hocu sa bebom da pobjegnem. :) A s' druge strane, imam dosta stvari koje me vezuju za moju drzavu... Da napomenem da nikada nisam bila odbijena za vizu... |
Citat:
Mislim da niko sa sigurnošću ne može da ti garantuje za tvoju situaciju. Jednostavno moraš da ubediš konzula da ćeš se vratiti. Jednostavno, situacije baš nezgodna, po mom mišljenju za dobijanje turističke. Opet mislim da prijava za lutriju ne može da utiče na dobijanje iste, jer meni nisu pominjali lutriju kada sam vadio turističku.. |
Pa ni ja nisam mislila da prijava na lutriju ima neke veze dok nisam ovdje vidjela da su pitali par osoba... :) Vidjecemo, nadam se da ce nam odobriti :)
Ma ja sam navela sta sve imam jer sam od par osoba cula da su u posljednje vrijeme bas poostrili, tipa traze sve i svasta, mnogo dokaza koji vezuju za mjesto stanovanja... Kada sam ja vadila turisticku vizu imala sam samo potvrdu sa posla i pozivno pismo, bas nikakve druge dokaze i dobila sam je za manje od minut... |
Greska prilikom unosenja podataka...
Pozdrav,
Popunjavao sam online formular ....... ozenjen .... broj dece 3 .... u nastavku uneo podatke za surugu (+sliku) kao i za svo troje dece (+ slika ponaosob) .... Sta mi se desilo na kraju kada sam kliknuo da zavrsim prijavu ? Dobijem poruku da sam se uspesno prijavio ali u polje " Entrant Name:" imam sta da vidim fali mi slovo " i " u prezimenu....... dakle nisam 3 put merio i eto greska..... Molio bih ko stvarno zna , da li ova greska moze i da li me diskvalifikuje iz lutrije ??? Molio bih za pomoc .... Unapred zahvalan. |
Pozdrav svima,
nov sam ovde ali vas pratim jos od decembra prosle godine kada sam i saznao za zelenu lutriju pa sam odlucio da se prijavim ovde godine. Moram da vas pohvalim forum je odlican i siguran sam da je pomogao mnogima kao i meni. |
E nista drustvo ja samo da se javim da se necu prijavljivati tako da imate jedno mesto vise :)
Odustadoh od USofA, ostajem na kontinentu. |
Nadam se da su se svi prijavili koji su želeli. Neostavljajte za zadni dan ništa. Server zeza... Kolega je juče tek poste 5h pokušavanja uspeo da otvori stranicu...
Srećno svima! |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:36. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.