Sasha983 |
28.10.2016 15:30 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Eliass
(Poruka 64494)
U istoj smo situaciji, meni je trebalo zoom ali onda nema ni malo prostora iznad glave znaci ivica bude na vrhu glave, ne lici fotografija kao na primere koje su oni dali, meni je fotograf rekao da je okej slika, I kao takvu sam je poslala znaci bez tog zoom-a. Vec kao sto me fotograf slikao i pripremio sliku.. Nadam se da nisam pogresila:nene:
|
Nisi nikako,bitno je da si na slici ti i da zadovoljava vecinu kriterijuma.
Ljudi su slali slikano mobilnim telefonima pa su prolazili.
|
Moram da pitam kod prijave prijavljujemo se ja i suprug posebno i oboje upisujemo da imamo dete, moze ista fotografija deteta zar ne?
Da se spremim za dv2019 :)
|
ciaoadios |
19.09.2017 12:30 |
Pozdrav svima.
Zanima me da li je itko pokušavao slati zrcaljenu fotografiju od prošle godine? Njihov softver je ne bi trebao prepoznati kao istu. Što kažu eksperti tu? :grin:
|
BetterFuture |
19.09.2017 20:24 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ciaoadios
(Poruka 68437)
Pozdrav svima.
Zanima me da li je itko pokušavao slati zrcaljenu fotografiju od prošle godine? Njihov softver je ne bi trebao prepoznati kao istu. Što kažu eksperti tu? :grin:
|
Iskreno, nisam siguran ni sta znaci "zrcaljena fotografija", u ogledalu, pretpostavljam, ali bez obzira, ne vidim zasto bi to radili umesto da se slikate i ove godine? Zar Vam se ne cini da je veliki ulog da bi se ponasali, da ne kazem drugacije, tako opusteno?
|
ciaoadios |
19.09.2017 21:02 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 68448)
Iskreno, nisam siguran ni sta znaci "zrcaljena fotografija", u ogledalu, pretpostavljam, ali bez obzira, ne vidim zasto bi to radili umesto da se slikate i ove godine? Zar Vam se ne cini da je veliki ulog da bi se ponasali, da ne kazem drugacije, tako opusteno?
|
Opcija "flip horizontal" na mobilnom. Ako netko, npr. ima madež na lijevoj strani lica, na novoj slici bi bio s desna itd. Ma eto, gledam da li da preskočim ponovno fotografiranje i plaćanje kada realno šanse za dobitak i nisu neke.
|
BetterFuture |
19.09.2017 21:10 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik ciaoadios
(Poruka 68449)
Opcija "flip horizontal" na mobilnom. Ako netko, npr. ima madež na lijevoj strani lica, na novoj slici bi bio s desna itd. Ma eto, gledam da li da preskočim ponovno fotografiranje i plaćanje kada realno šanse za dobitak i nisu neke.
|
Ne morate da placate, odnosno da se slikate u foto studiju. Mozete to i sami da uradite, mobilnim telefonom ili foto aparatom. Nakon slikanja, koristite Photo tool na sledecoj zvanicnoj stranci.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik krinka
(Poruka 67195)
Moram da pitam kod prijave prijavljujemo se ja i suprug posebno i oboje upisujemo da imamo dete, moze ista fotografija deteta zar ne?
Da se spremim za dv2019 :)
|
Ide ista fotografija djeteta, kao sto ce i vama biti iste fotografije kad muz bude vas dodavao, a vi njega.
|
Pozdrav svima :1072: Ja ipak nisam htela da rizikujem prilikom prijave i otisla sam u fotografsku radnju i rekla da su mi potrebne slike za Americku lutriju,i znali su da su to fotografije 5x5 :) Nesto sam ih malo platila,ali nisam htela da nista rizikujem :) Uglavnom Foto radnje znaju kada im kazete za sta vam trebaju fotografije i tako vas uslikaju :)
|
BetterFuture |
20.09.2017 18:37 |
Da ne bi mozda zbunili nekog fotografa, bolje je reci da vam trebaju slike za americku vizu, umesto za americku lutriju. Nije porebno da budu samo 5x5 cm, vec i da se ispostuju ostali parametri, odnosno polozaj glave u odnosu na visinu fotografije.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 68462)
Da ne bi mozda zbunili nekog fotografa, bolje je reci da vam trebaju slike za americku vizu, umesto za americku lutriju. Nije porebno da budu samo 5x5 cm, vec i da se ispostuju ostali parametri, odnosno polozaj glave u odnosu na visinu fotografije.
|
U pravu ste,nisam se lepo izrazila :) Ja sam trazila za slike za Americku vizu i onda mi je fotograf rekao kako da stanem da me uslika. Inace znaju uglavnom :) Kada sam ja bila prosle godine za fotografiju,bio je jedan bracni par takodje zbog slikanja za Lutriju,oni nazalost nisu izvuceni :no:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 22:43. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.