eh ovako sad još jedno pitanje, pošto sam ja predao već ds formular da ja sam idem, al mi je pala na pamet ideja da se ženim iz koristi naravno :D da ne budem pogrešno shvatan, da li sad povlačenje dsa koji sam ja predao 30 maja i predavanje novog sa tom ženom ima uticaj na pomjeranje mog intervijua ili nema pošto u suštini ja predajem novi ds sa novim podacima za mene i tu ženu,
|
SEEUSAIC |
21.07.2016 19:10 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zmija
(Poruka 62521)
eh ovako sad još jedno pitanje, pošto sam ja predao već ds formular da ja sam idem, al mi je pala na pamet ideja da se ženim iz koristi naravno :D da ne budem pogrešno shvatan, da li sad povlačenje dsa koji sam ja predao 30 maja i predavanje novog sa tom ženom ima uticaj na pomjeranje mog intervijua ili nema pošto u suštini ja predajem novi ds sa novim podacima za mene i tu ženu,
|
Cilj Foruma Zelena Lutrija je da pomogne ucesnicima u DV Lottery programu sa aplikacijama, procedurama i procesom imigracije. Ono sto Forum nije je posrednik za zenidbu i udadbu u cilju zloubotrebe imigracionih beneficija, kao ni portal za istresanje raznih homofobicnih, rasistickih i drugih diskriminacionih frustracija.
Vas post nije izbrisan kako bi se jos jednom pokazalo sta je moguci razlog za udaljavanje sa Foruma na mesec dana, potecijalno za stalno ukoliko se ovakvi postovi ponove.
Hvala na razumevanju.
Sup.Mod.
|
BetterFuture |
21.07.2016 19:14 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik zmija
(Poruka 62521)
|
Ds260 se ne brise nego se menja, a svaki konzul ce odmah shvatiti da ste se vencali iz koristi jer nemate nikakvu zajednicku istoriju. Dakle, ne radite to!
EDIT: Sada sam video da je moderator vec odgovorio...
|
sponzor
Imam jedno pitanje, kada se popunjava ds obrazac, moras da se upise kod koga ides, ako sam dobro razumeo on ce da mi bude sponzor. Da li on mora da ima pasos, ili moze da zivi tamo i da je u procesu sticanja zelene karte?
I da li je kasno da se sada posalje ds obrazac?
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Roberto
(Poruka 63000)
Imam jedno pitanje, kada se popunjava ds obrazac, moras da se upise kod koga ides, ako sam dobro razumeo on ce da mi bude sponzor. Da li on mora da ima pasos, ili moze da zivi tamo i da je u procesu sticanja zelene karte?
I da li je kasno da se sada posalje ds obrazac?
|
Cekaj dal je moguce da si imao celo leto da makar procitas forum i vidis sta te ceka u procesu,da si ostavio sve za sam kraj i da sad nemas pojma sta da radis. Zapeo si kod toliko puta objasnjenog pitanja. Ti ocigledno nisi ni mislio da ides u Usa, i prijavio si se eto onako. Na kraju si izvucen i samo za dzabe nekom ko zeli da pobegne odavde zauzeo mesto. Ne znam sta da ti kazem, bices jedan od onih koji ce nekako da ode tamo, bice 2 meseca "nece sw snaci" i vratiti se nazad i krenuti da buse i lutriju i Ameriku i nase ljide koje su otisli.
P.s. Nikakav "sponzor" ti se ne trazi, niti je bitno koji je on faktor u Americi. Treba da te pustimo da kopas po forumu. To sto traze adresu gde ides u Usa je kako bi ti poslali SN i Gc. Mozes staviti sad u DS i adresu hotela u kom ces odsesti pa posle to na ulasku promeniti.
|
Da li cu da budem jedan od onih koji ce da puste da probadne green card i uzeti nekom mesto ko hoce da pobegne odavde to je moj problem a ne tvoj ili bilo ciji drugi. Iscitao sam ceo forum kada sam izvucen ali su se izdesavale neke stvari u mom zivotu i ne mogu ici sada u USA. Za razliku od drugih koji su skontali da se ovde lose zivi i odjednom hoce da idu pa nisu dve godine izvuceni i kukaju kako nekom propadne green kard moja devojka i ja igramo vec 7 godina, tako da nemas prava da me prozivas!
Postavio sam ovo pitanje, jer sam odlucio da ipak posaljem ds obrazac i kada sam trazio od drugara adresu, rekao mi je da za svaki slucaj proverim jer kada je on prosle godine izvucen na lutriji i isao u USA morao je da upise sponzora pa je pisao nekog momka koji je tamo dobio njihov pasos, i to mi nije samo on rekao, nego jos jedan par koji su prosle godine otisli za USA. Tako da je moje pitanje na mestu, da li mi treba sponzor tamo koji je njihov drzavljanin ili ne? (posto ga nemam)
Za adresu sam dobio odgovor da mogu sada da upisem pa promenim pri ulasku....
|
Citat:
(Poruka 63020)
Da li cu da budem jedan od onih koji ce da puste da probadne green card i uzeti nekom mesto ko hoce da pobegne odavde to je moj problem a ne tvoj ili bilo ciji drugi. Iscitao sam ceo forum kada sam izvucen ali su se izdesavale neke stvari u mom zivotu i ne mogu ici sada u USA. Za razliku od drugih koji su skontali da se ovde lose zivi i odjednom hoce da idu pa nisu dve godine izvuceni i kukaju kako nekom propadne green kard moja devojka i ja igramo vec 7 godina, tako da nemas prava da me prozivas!
Postavio sam ovo pitanje, jer sam odlucio da ipak posaljem ds obrazac i kada sam trazio od drugara adresu, rekao mi je da za svaki slucaj proverim jer kada je on prosle godine izvucen na lutriji i isao u USA morao je da upise sponzora pa je pisao nekog momka koji je tamo dobio njihov pasos, i to mi nije samo on rekao, nego jos jedan par koji su prosle godine otisli za USA. Tako da je moje pitanje na mestu, da li mi treba sponzor tamo koji je njihov drzavljanin ili ne? (posto ga nemam)
Za adresu sam dobio odgovor da mogu sada da upisem pa promenim pri ulasku....
|
Upravo mene i meni slicnima traba da nas zanima dal ce neki takvi "neodlucni", "prijavio sam se iz dosade" "drug me naterao ja nisam hteo " itd da uzimaju nekima mesto. Kazes 7 godina pokusavas, pa 15dana pred istek slanja ds-a pitas sta sad. Od maja si imao vremena.. al aj nek bude da nije moje sta si cekao. Radi kako mislis. Sve u svemu mozes da navedes Po box kao adresu ,nadji na netu adresu iz grad gde hoces da ides. Drug ti je skroz ne bitan lik u prici. Mozda sam odreagovao jace malo, al to je sto mislim .
|
Nisam poslao ranije DS jer sam cekao posao koji sam dobio , odlicni uslovi, dobro placen , normalno radno vreme, da ne pricam o odlicnom osiguranju koje me je najvise brinulo odlaskom u USA. Posto sam u isto vreme kada sam izvucen na lutriji zavrsio i evropski pasos, koji sam cekao da bi mogao da se zaposlim tamo gde sam zeleo.
Sada razmisljam da posaljem DS iskljucivo zbog devojke da moze da ode preko, jer hoce opet da ide da radi, pa da iskoristi priliku kada sam ja vec izvucen...
Jer sam ja odlucio da ne idem, jer ovakav posao sto sam dobio se ne odbija....
A kao sto sam rekao sve sam procitao u maju , informisao sam se i bilo je samo pitanje da li cu da se zenim odma ili prvo da popunjavam DS, pa smo ostavili prvo zenidbu, ali uleteo i ovaj posao, tako da je 2 u 1 ....
|
Citat:
(Poruka 63030)
Nisam poslao ranije DS jer sam cekao posao koji sam dobio , odlicni uslovi, dobro placen , normalno radno vreme, da ne pricam o odlicnom osiguranju koje me je najvise brinulo odlaskom u USA. Posto sam u isto vreme kada sam izvucen na lutriji zavrsio i evropski pasos, koji sam cekao da bi mogao da se zaposlim tamo gde sam zeleo.
Sada razmisljam da posaljem DS iskljucivo zbog devojke da moze da ode preko, jer hoce opet da ide da radi, pa da iskoristi priliku kada sam ja vec izvucen...
Jer sam ja odlucio da ne idem, jer ovakav posao sto sam dobio se ne odbija....
A kao sto sam rekao sve sam procitao u maju , informisao sam se i bilo je samo pitanje da li cu da se zenim odma ili prvo da popunjavam DS, pa smo ostavili prvo zenidbu, ali uleteo i ovaj posao, tako da je 2 u 1 ....
|
Ok, pazi samo na to da mogu i hoce da oduzmu GC posle izvesnog vremena ako vas nema u USA. Mislim da je taj period od oko godinu dana. U koliko taj posao sto ai dobio nisu zemlje skandinavije, garantujem da u usa mozes isto tako i bolji da nadjes. Sve u svemu,salji sto pre,ne znam koji si broj izvukao?
|
Svedska je u pitanju. Znam kako ide za green card , preko 6 meseci treba biti u zemlji, ja cu uci u zemlju iskoristiti godisnji i izaci a devojka ce ostati pa ce pokupiti papire, usput cu popuniti onaj obrazan da mi produze povratak u zemlju pa ako odobre odobre, nikad se ne zna dal budem hteo preko, ako ne bar ce devojka imati dozvolu za rad i boravak.
Broj mi je oko 20hiljada.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 17:53. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.