ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV 2011 - Da se prebrojimo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=560)

Neverhood 10.04.2010 01:18

Sansa je mnogo veca nego na lotou tako podzavam milenu_ns. Ja sam optimista dobicu GC pa makar se razocarao u julu ove godine. Mnogo me je losijih stvari pogodilo pa sam preziveo, a sve sto me ne ubije samo ce me ojacati(ili osakatiti :grin:). Glavu gore, nismo luzeri!

chombe_bg 10.04.2010 03:28

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milena_ns (Poruka 14898)
@dragance moj zivot tece normalnim tokom kao i da se i nisam prijavila, ali ne moze se ipak zanemariti taj maaaaali detalj koji ti moze promeniti sve. Ne zanosim se kao luda, ali opet crvic me izjeda. Postala mi je navika da dodjem na forum, bar da vidim sta ima. :obrva:
Cak i da ne bude nista od ovoga, kao sto dreadnot kaze ovde su informacije koje ti moguci pomoci i u nekim drugim kombinacijama. Ipak nije sve uzalud, a mozda ni ne bude uopste uzalud. :;D:
Hvala na zeljama, iste upucujem tebi. :papa:
P.S. Dobila sam danas 4. na loto-u. :grin:

Potpuno mi je poznata prica.Tako sam i ja prosle godine visio na forumu,procitao sve moguce teme po 100x,trudio se se da se ne zanosim ali,kao sto sama rece,neki crv ti ne da mira.Ove godine je potpuno drugacija prica,hladan sam ko spricer i ne ocekujem nista spec da se desi :;D:

milena_ns 11.04.2010 02:04

Kod mene je igra vruce-hladno. :) Mislim izvucice me, pa onda mislim nema sanse. Ma sve je ovo igra s' mozgom. Meni je preslo u naviku da dodjem ovde i vidim sta se desava. Ne razmisljam toliko da lupam glavu, nego jednostavno mi je zanimljivo, skuvam kaficu, zapalim cigaricu sednem i citam. A ako dodje koverta - dobrodosla je, ugosticu je kako treba. :)

pekka 11.04.2010 10:24

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milena_ns (Poruka 14916)
skuvam kaficu, zapalim cigaricu sednem i citam. A ako dodje koverta - dobrodosla je, ugosticu je kako treba. :)

Pocni polako da razmisljas o odvikavanju od cigarice (ili mozda ipak cigaretice), jer tamo gde zarko zelis da odes pusace tretiraju gore nego pse ovde kod nas. Ja sam taj sport batalio jos pre 10 godina, tako da na lekarskom nije bilo nikakvih tragova da sam ikada pusio. :grin:

Marko3 11.04.2010 14:09

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milena_ns (Poruka 14916)
Kod mene je igra vruce-hladno. :) Mislim izvucice me, pa onda mislim nema sanse. Ma sve je ovo igra s' mozgom. Meni je preslo u naviku da dodjem ovde i vidim sta se desava. Ne razmisljam toliko da lupam glavu, nego jednostavno mi je zanimljivo, skuvam kaficu, zapalim cigaricu sednem i citam. A ako dodje koverta - dobrodosla je, ugosticu je kako treba. :)

Ista priča i kod mene ama baš svakog dana!

milena_ns 11.04.2010 15:23

Citat:

Prvobitno poslao korisnik pekka (Poruka 14917)
Pocni polako da razmisljas o odvikavanju od cigarice (ili mozda ipak cigaretice), jer tamo gde zarko zelis da odes pusace tretiraju gore nego pse ovde kod nas. Ja sam taj sport batalio jos pre 10 godina, tako da na lekarskom nije bilo nikakvih tragova da sam ikada pusio. :grin:

Brat mi je bio u USA jedno vreme, pusac je, pa znam da nisu bili odusevljeni zbog njegovog statusa pusaca, a i finansiranje tog "sporta" mu nije islo kao u Srbiji, tako da je to sveo na najmanju meru dok je bio tamo.
Ako me izvuku, potrudicu se da ih ostavim, a do tada uzivacu uz cigareticu (e sad je pravilan deminutiv) :).
Da li na lekarskom onda imas neki problem ako si pusac?

pekka 11.04.2010 15:38

Ne znam da li imas problem, ali svakako te pitaju da li si pusac ili nisi, pa po tome zakljucujem da to mozda ima neke veze. Deo lekarskog pregleda je i snimanje pluca.:==D:

pekka 11.04.2010 15:42

Samo jos jedan detalj vezan za pusace. Svima koji su rekli da su prestali sa pusenjem pre tri meseca (u odnosu na datum lakarskog pregleda), ili nesto slicno, ubelezeno je u karton da su pusaci. Znaci da nema zezanja sa bracom Amerima.:naughty:

Zana 11.04.2010 20:01

Na svakom lekarskom pregledu pitaju za pusenje, kao i na formularu za individualno zdravstveno osiguranje (za grupno ne). Takodje i za zivotno. Pitanje se odnosi za period od 7 godina (koliko traje preciscavanje od "djavola"). Pitanje je prilicno logicno jer pusenje uzimaju u obzir kod raznih simptoma...i to sve iz ugla jednog pusaca :) ganjaju me sa svih strana vec godinama, izgleda da je vreme da give it up :)

p.s.
Los Angeles - pusenje zabranjeno: u svim skolskim kampusima, parkinzima, 20 ft od svakog poslovnog prostora, ulicama, bastama restorana i coffee shop-ova, plazama, parkinzima kod plaza, ulicama, autima ako je osoba mladja od 18 saputnik, vecini stanova... katastrofa :( ali zato brate udjes u shop i kupis marihuanu jer ti seva noga od promene vremena :) pa jos platis i porez xoxo

steelers 11.04.2010 20:18

Znaci duvan NO, konoplja YES

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 06:39.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.