ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Visa Bulletin (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=162)

MilicaBB 10.05.2019 08:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik uran (Poruka 76710)
Hoces da kazes da je iz Evropskog dela ostalo jos 1440 viza da se podeli do 30.sept ?

Ne ne hocu da kazem da je poslednji cut off bio 26.800 a poslednji case number za evropu je 30.717 izmedju ta dva broja ima 1440 kejsova

Gambler 10.05.2019 10:26

Ja mislim da ce biti current, nekako mi poslednja tri bulletin-a idu u tom pravcu.

a13x 10.05.2019 10:29

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 76709)
Sta mislite za naredni bulletin? 1440 case-ova je preostalo do kraja, da li ce da stave current ili mozda neki cut off sa malim skokom zbog ovog backloga koji se vuce mesecima..?

Mislim da će biti current, a i nemaš razloga za brigu jer toliko mali broj viza je dosada podeljen pa mislim da smo i mi sigurica ove godine. Pitanje je samo datuma, ipak zbog prošle godine svi čekamo samo na "konkretno" a dotle strepnja.

MilicaBB 10.05.2019 12:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik a13x (Poruka 76716)
Mislim da će biti current, a i nemaš razloga za brigu jer toliko mali broj viza je dosada podeljen pa mislim da smo i mi sigurica ove godine. Pitanje je samo datuma, ipak zbog prošle godine svi čekamo samo na "konkretno" a dotle strepnja.

Pa da prosla godina je pokazala da nista nije sigurno a i ova 2020 mi deluje da su nesto eksperimentisali svaki region ima velike brojeve bas...

a13x 10.05.2019 12:50

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilicaBB (Poruka 76722)
Pa da prosla godina je pokazala da nista nije sigurno a i ova 2020 mi deluje da su nesto eksperimentisali svaki region ima velike brojeve bas...

Prošlu godinu nisam ni pratio, samo finiš tako da nemam neke pretpostavke zašto je ispalo kako je ispalo. Pretpostavljam da projekciju izvlačenja rade na osnovu prethodne godine, našu na osnovu DV2018 a ovu sad na osnovu naše godine. Zato kod nas nema visokih brojeva, a i kako ide podela viza, kao da će ostati po mojoj proceni 5k do 10k nepodeljenih, zato su visoki brojevi DV2020. Nova procedura sa dokumentima, a i verovatno sve veći odziv iz pojedinih država čini svoje.

sdtksd@gmail.com 10.05.2019 14:28

Pozdrav svima. Ja ne mogu da proverim svoju prijavu jer mi ne prihvata ni broj niti email adresu. Zna li neko o cemu se radi?

allenton 10.05.2019 18:47

dobije li se ikakav mail s obavjesti da si prosao u selekciju ili samo provjeris na dvlottery

uran 10.05.2019 18:57

Citat:

Prvobitno poslao korisnik allenton (Poruka 76762)
dobije li se ikakav mail s obavjesti da si prosao u selekciju ili samo provjeris na dvlottery

moras imati srednju skolu minimum. Samo osnovna nije dovoljna.

BetterFuture 10.05.2019 19:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik allenton (Poruka 76762)

Ne dobija se mail sa obavestenjem da ste izvuceni. Mora da se proveri online

indie_bud 12.05.2019 10:40

Šta znače tačno ove tabele?

B. DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY FOR THE MONTH OF APRIL

C. THE DIVERSITY (DV) IMMIGRANT CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN MAY

Ako sam dobro skontao, prva je za dati mjesec, a druga je za iduci mjesec?
I šta im dođe cut off? :wacko:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 07:33.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.