![]() |
Tanja jas gi pustiv kako preporacano pismo vajlda to e isto za broevite sepak to e lotarija nemi e jasno bitno e dobivme i da ja zavrsime rabotava do kraj za mesec januar se do 9900 broj a nasite se vo fevruar i izgleda togas ke odime vo ambasada a dali ke ne obavestat za dve nedeli neznam po moe mislam posle 15 dekemvri koga ke izlezi obavestuvajne na VISA BULLETIN zosto nasite broevi se na red,a ti si sama ili familijarno izvlecena na lotarijava.Pozdrav
|
Bravo Makedonci!!! :-D
Nemate pojma ljudi koliko mi je drago da se zakuvala ovako lepa tema od svega ovoga! Evo, sad nam se i braca pridruzuju, znaci bice jos veselije! :-) Razmisljao sam vec uveliko da uradim nesto po pitanju ove teme, mozda da je razbijemo na vise delova ili napravim poseban sajt samo za ovo... Priblizavamo se cifri od 250 komentara, sto stvarno jos ne mogu da verujem! :-) Bojim se da ne oteramo pridoslice... Pa pogledajte ljudi scroll bar! :-D Any suggestions? |
Zdravo moje ime je Ivana i o vasem blogu cula sam pre par dana od prijatelja i sada sam redovni posetilac.
Moja sestra je dobila drugo pismo prosle nedelje i intervju je zakazan za decembar.Ona dolazi sa porodicom (ako sve to naravno prodje),pa moram da priznam da su svi pomalo uplaseni. Zaboravila sam da napisem da ja zivim i radim u Americi zadnjih pet godina.Moje papire nisam dobila na ovaj nacin tako da ste nam zaista pomogli i dali odgovore na skoro sva nasa pitanja koja nas muce zadnjih par dana.Hvala vam puno ,ovo je super ideja. Zelim puno srece svima koji imaju intervju u narednom periodu,a onima koji su ga prosli-CESTITAM i dobro nam dosli. p.s.cuvajte energiju i zivce ,trebace vam kad dodjete ovamo |
Hvala, Ivana, na tako lepom komentaru! :-) Bas mi je drago da to cujem!
P.S. BRAVO za tvoj p.s.! ;-) |
Bravo Meelosh ako nije bilo tvoi blog ja a i sigurno mnoge druge samo bi lutali i sigurno nebismo znali sta da radimo veliko H V A L A tebi majstore za veliku vakvu stvar sto mozemo nauciti mnogo o DV LOTTERY i nadam se ako da Bog da uspemo nacicemo se svi u USA i napravicemo jedna velika zurka.BRAVO MEELOSH MAJSTORE!!!Pozdrav od MAKEDONIJA
|
Goran ne mi odgovori kako mozi tie da se 2000 a nie nad 10000?
A sto mislis za vo fevruari ke ni bide intervju ili togas ke ni stigne vtoroto pismo pa intervju ponataka? i ako ne e tajna koj broj si potocno? Jas okolu 10700! Pozdrav!!!! |
Meloshe tvoj sajt sam nasla sasvim slucajno!
Na GOOGLE napises ( rezultate za dv lottery 2007 ) i izace tvoj sajt super si hvala!!! P.S--treba vise ljude da se ukljuce na ovom sajtu da pricaju kao pr.MAKEDONIJA,SRBIJA,itd. moras negde reklamirati ovo!!!!!!!!!!!!!!!!11 |
Meloshe opet ja koju godinu si dobio green card?> mislim za koji dv si bio odabran?
Hvala |
Hvala Mikle,
meni nisu odmah dali vizu, intervju mi je bio 3. novembra, a vizu sam dobila cetrnaestog. |
Tajna za izvlekuvajneto kako odi i zasto nekoi se 2000 a nekoi 10000 nemie jasno a za vo fevruar mislam zatosto togas odat na intervju nasite broevi nad 10000 toa mozes da go proveris na http://travel.state.gov/visa/frvi/bulletin/bulletin_1360.html a mislam deka pismata ke ni stignat kraj decembar ili januar a brojot mi e 10200
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 12:45. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.