![]() |
Citat:
Predpostavljam da bih i ja mislio suprotno, obzirom da je predhodnih ne znam koliko godina uvek bilo statusa current, ali 2014 je pokazala kako to ne mora da bude slucaj, na zalost... Po meni, logika je sledeca: Ko ima visok CN za 2015 prijavi se i za 2016. Ako dobije vizu do septebra 2015 extra, a ako je u medjuvremenu izvucen i za 2016 ta prijava ce propasti i ostaje jedno mesto vise za druge :==D: znaci win-win. |
Da li je neko od dobitnika 2015 pokusavao da proveri u kom statusu mu je aplikacija?
Ja sam upravo pokusala, i stalno mi izbacuje da mi je nepostojeci case number :wtf: Ne znam o cemu se radi,naravno svasta mi pada na pamet :blink: Da li bi neko mogao da mi da link gde se to tacno proverava,kako bih videla u cemu je problem? |
A izgleda sam nasla i odgovor:
"Important Notice for DV-2015 Diversity Visa Applicants: The CEAC Status Check will not recognize your case number until you are scheduled for a consular interview. This does not mean that there is a problem with your application. If you would like to check the status of your application prior to your interview, please contact the Kentucky Consular Center at KCCDV@state.gov." Eto mi za nauk da prvo sve pazljivo procitam,pa onda i pitam... |
Bas tako, upravo ti se menja status! Uskoro ces znati tacan datum i vreme intervjua :)
|
Hvala Igore :grin:
To da cu uskoro znati vreme i datum intervjua je jedino ako krenu po datumu slanja DS 260 jer je poslat 19. maja a inace sam broj 44xxx tako da cemo se nacekati za promenu statusa... Ali neka,samo pozitivno i bice sve ok :naughty: Sto je sudjeno,sudjeno je :grin: |
Citat:
|
Interview
Jedno pitanjce za sve koji su zahvaceni oktobarskim cut off-om, da li je iko proveravao status prijave?!? Mi jesmo i intervju nam je zakazan za 8. oktobar u 8:30 :==D::==D::==D:
Sad tek pocinje da biva ozbiljno :bravo: |
Caooo,
sad se definitivno zahuktava:) bas ja htjedoh da pitam je li neko dobio mail o promjeni i eto vas dvije ste ocito prve..i mi bi trebalo da budemo u oktobru (7xxx) ali jos nisam dobila nikakvo obavjestenje niti mi se ista promijenilo u statusu :nene:..ali pretpostavljam da ce to biti kraj oktobra..kad su vama javili/ili ste ih vi preduhitrile provjeravanjem statusa??!! P.S. Prema Vojinoj statistici sljedecih 11 je u oktobru: 1. Ziponja - 0xxx 2. jovanica - 18xx 3. California - 2xxx 4. elefteros - 2xxx 5. bokinena- 3xxx 6. zanesena - 40xx 7. lazza-5xxx 8. Memena - 6xxx 9. filia - 7xxx 10. bitbit - 7xxx 11. dramla - 8xxx (ukoliko dramla ima cn do 8500) ima li neko iz BiH u tih 11 osim mene??? |
Citat:
|
Definitivno tako :==D:
Boki je izvucena, a ja sam samo muz koji je drustveno aktivan i prati sta se desava :==D: (malo se slepam uz nju). Inace je dobila danas mail da je status promenjen i da treba da ide na https://www.dvlottery.state.gov/ESC/(S(ytyr3rsmtz2j1rqpcodqmb2h))/default.aspx da proveri status aplikacije. Naravno, ne zaboravi da ti za tu proveru treba confirmation number - ne case number (CN) u formi 2015EUxxxxxxxx, nego onaj prvi broj koji si dobila prosle godine negde u oktobru kad si inicijalno aplicirala za GC. I tamo lepe informacije :bravo: intervju zakazan za tad i tad u tom i tom konzulatu. Znaci prvo mail treba da dodje, po logici stvari, pa onda provera na tom sajtuhttps://www.dvlottery.state.gov/ESC/...)/default.aspx Bilo kako bilo, nista ne brini stici ce i tebi uskoro :;D: |
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:36. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.