ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Intervijui dv2010 - Iskustva (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=539)

ferrigno 04.02.2010 15:40

@dreadnot
Moje čestitke i sretno u ovoj avanturi!

Zabica 04.02.2010 22:16

Evo konacno smo i mi danas uzeli vizirane pasose iliti "pozeleneli" :1081:
Papir koji sam ostala duzna...cista formalnost, odneli ga sa pasosima i istog dana sve je bilo gotovo. Eto :grin:

steelers 04.02.2010 22:56

Pozdravi te mi Joea Flacco.

dragonn 05.02.2010 09:55

Cestitke svim pozelenelim forumashima a i srecno svima koji cekaju svoje intervjue. Sve najbolje od mene :)

nensy 08.02.2010 15:03

Dragi drugari, evo i mi da se konacno javimo. Cekali smo da se sve zavrsi i da konacno odahnemo i sa lepim vestima se javimo. I eto, dobismo jos jedan par 'zelembaca' :)

A kako je to bilo:
Oko lekarskog necemo duziti, sve je proslo kako treba. Intervju smo imali danas, u 8:30 i tako se moj muz i ja pojavimo doterani i sve po ps-u, kako dolikuje svecanim prilikama (posto smo poprilicno alternativni, pa hajde bar za ovu priliku da izgledamo kako valja :)
Prosli sve rutinske preglede (mobilni, torbe, jakne..), ulazimo u cekaonicu, a tamo vec sve puno. Uglavno su dosli za turisticke ili posetilacke vize, tako da smo skontali da smo jedini preko lutrije. I samo sto smo zauzeli mesta i moj dragi nije moga da sakrije neopisivu srecu sto smo sasvim slucajno seli preko puta Ane Ivanovic i porodice :)
I tako je pao autogram, malo neobavezno caskanje i jedno cao uz osmeh, kad je zavrsila sa svojom procedurom, jako drago bice :)

U 9 smo usli u kabinu 8 zarad predaje dokumenata i malo caskanja. Par pitanja sta, kod koga, gde, pri cemu je sluzbenik je bio jako prijatan. Sve bilo gotovo za 10 minuta i kada nam je rekao da sacekamo da nas prozovu za otiske i placanje vize. I tako smo cekali do 12! Uz par istrcavanja da platim parking preko mobilnog koji su nam zaplenili, ali srecom kazne nije bilo. I tako u 12, kada smo ostali poslednji u cekaonici, bukvalno, prozovu nas, zavrsimo sa tim, intervju je bio na salteru, potpuno neobavezan, ista pitanja kao sto nam je postavio i nas sluzbenik i sve je bilo gotovo za 10 minuta. I tada nam rekose sve je ok :) Dogovorili smo se da nam vizu izdaju sredinom marta, da bi pozavrsavali sta imamo ovde (citaj:prikupljane para) i to je to!! Sada ostaje da se sve slegne i dobro osmisli sledeca faza osvajanja Amerike.

Svima koji su sledeci na redu, zelimo puno srece i da sve ide glatko kao sto je i nama i cestitamo svima koji su vec zelembaci :)

I da, ako neko ide za NYC, javite se :==D:

mitar 08.02.2010 15:46

@nensy

Cestitam vam i puno srece!!!

made711 09.02.2010 00:49

Nije me bilo neko vreme, pa sam tek sad videla koliko vas je "pozelenelo"! :)

Cestitke svima, zelim Vam da se lepo snadjete preko bare i da tamo pozelenite od zelembaca! Srecnoooooooooo! :bravo:

dreadnot 09.02.2010 09:36

I od mene cestitke "zelenoj" sabraci....

ljiljadule 09.02.2010 10:01

Cestitam,Nensy.Puno srece.

mari 09.02.2010 14:19

Pridruzujem se i ja cestitkama.
kakav je osecaj pozeleneti, hvata li vas panika ili jos preovladjuje sreca?
Jesu li vas sve pitali da li imate nekoga u USA i kako ste se snasli oko potvrda iz banke ili pozivnih pisama? Jesu li vam to uopste trazili?
Jeste da nisam jos izvucena, ali mi je svaka informacija dobro dosla?
Srecno svima!

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:57.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.