ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   DV 2011 - Da se prebrojimo (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=560)

goranm 12.04.2010 09:56

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Žana (Poruka 14930)
Ah!!!! U stanu - zivimo u istom od 2003 te lease ne zabranjuje pusenje. Sad gledamo vece stanove i u oglasima za 90% od stanova je pusenje zabranjeno. Kod prijatelja - na terasi, ako je dozvoljeno. A ako ne, onda izbegavam kafu xoxo Na poslu - iza zgrade u alley, i onda svi gledamo kad gasimo cigaru da nas niko ne vidi jer littering $1,000 kazna :) I to je to... Not funny at all! Do skora, kad smo na plazi, dopesacim do parkinga... sad i to ne moze, pa igram frizbi da zaboravim hahahah Zmua boli uvo - nepusac....

Zar nije lakse jednostavno sotaviti cigarete? Mislim, toliko muke za dovijanje, gde je tu onda uzitak ako stalno moras trcati ovamo-onamo, sakrivati se i slicno.

barajevo31 12.04.2010 10:53

Možda je i zato sladje.

diablo 12.04.2010 16:40

Još jedan (ne)sretnik koji se prijavio na lottery.

LP svima

ljubilica 12.04.2010 19:31

Na par postova muz je ostavljao poruke ali evo reko i ja da se prikljucim. Prebrojala sam danas ukupno 62 clana sa ovog foruma je apliciralo na dv 2011
S obzirom da je tema DV 2011- da se prebrojimo ukupan broj je 62 :naughty:
Neka je srecno svima :1081:

dragance 12.04.2010 19:56

Sad mi palo na pamet nesto sto mi nije jasno u vezi lutrije.Koliko sam shvatio 50 000 viza se dobija putem lutrije,ali koliko sam primetio ljudi nisu bas sigurni da ce dobiti vizu kad im je broj preko 20 000?

nemili 12.04.2010 20:07

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dragance (Poruka 14955)
Sad mi palo na pamet nesto sto mi nije jasno u vezi lutrije.Koliko sam shvatio 50 000 viza se dobija putem lutrije,ali koliko sam primetio ljudi nisu bas sigurni da ce dobiti vizu kad im je broj preko 20 000?

50 000 je na ceo svet. Od toga u Evropu dolazi tih 20 000.

dragance 12.04.2010 20:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik nemili (Poruka 14956)
50 000 je na ceo svet. Od toga u Evropu dolazi tih 20 000.

Opet nije mi jasno, jel kvota za Evropu 20 000 ? I onda su brojevi u formatu od EU1 do EU20000 pa kad je preko tih 20 000 ljudi su u panici, to je u pitanju ?

nemili 12.04.2010 20:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik dragance (Poruka 14957)
Opet nije mi jasno, jel kvota za Evropu 20 000 ? I onda su brojevi u formatu od EU1 do EU20000 pa kad je preko tih 20 000 ljudi su u panici, to je u pitanju ?

Da, upravo tako. Ko iz Evrope dobije kovertu sa brojem visim od 20.000 on je "rezerva" i ceka da neko odustane.

dragance 12.04.2010 20:27

Hvala mnogo za ovo pojašnjenje :)

zeljkobn 12.04.2010 20:57

znaci ja sam 63 koji se prijavio, ako ste dobo brojali :grin: ,Amerika amerika zemlja velika :drool:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:16.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.