Uh kako bih voleo da vidim neku statistiku, koliki je broj ljudi koji se iz Srbije prijavi naspram broja izvučenih.
Srećno svima i samo da ne bude opet "Session Timed Out"! ;)
|
pa imas tu statistiku za svaku godinu na zvanicnom sajtu. probaj tamo da nadjes ili ovde na forumu, postavljali su ljudi vec
|
Postoji br izvučenih po zemlji, dakle nema odnosa. A i poslednja je za DV 2015
|
ma imas broj prijavljenih i derivata njihovih po godinama na sajtu, procackaj malo. ali da, nema 2016 i 2017, ne znam zasto. mozda jos nije sasvim gotova procedura
|
Dukeduki |
01.05.2017 10:30 |
sretno svima koji su igrali i zelim vam svima da budete izvucenii ostvarite svoje snove :)
|
pelcer224 |
01.05.2017 11:22 |
Pogledajte samo datume registracije clanova koji budu dobitnici. Sve ce to biti novo registrovani clanovi posle 1. Maja koje je dobitak doveo na gugl pa na forum. Sanse nama starim forumasima su jako male. Broj igraca sa prvim ucescem sa godinama je sve veci, i sa njima je prakticno preplavljen bubanj. Starim igracima ostaju mrvice.
Pozdrav i srecno.
|
jasmin_nikol |
01.05.2017 12:12 |
Nema to veze. Nas je jednostavno puno, a broj izvučenih malo. Imam prijatelja koji konkurišu par godina unazad, a nisu na forumu. Kada sam im pričala o forumu, oni kažu: ako budi izvuceni oni će češljati sajt, onako ne žele da gube vreme! Pozdra i srećno svima!!!
|
Priblizilo se😆😆zelim puno srece svima sutra...ja se prijavljujem 4.put i nadam se da je ovo ta godina!!!
|
DzokicaMicev |
01.05.2017 20:44 |
Ove godine nekako clanovi foruma slabo pisu pre izvlacenja. Prosle nekoliko godina mi se cini da su vise bili aktivni pre izvlacenja I euforija je bila veca, mozda zbog praznika danas pa jos se trezne :) Kako I da je sutra srecno svima I nadam se sto vise izvucenih ovde na forumu, naravno I ja da budem jedan od nih. Pozdrav svima.
|
Vjerovatno zato sto je manje-vise sve receno od strane starih forumasa. Forum je pun informacija. Ljudi su sada oprezniji sa nadanjima, manje su euforicni i slicno. Mnogi su godinama na forumu pa su prosli razlicite faze. Shvataju da od same price nema pomaka, jednostavno zele da vide taj dobitak kad provjere nakon izvlacenja. Ima i zasicenja u cekanju kod ljudi.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik shanzy
(Poruka 66424)
ma imas broj prijavljenih i derivata njihovih po godinama na sajtu, procackaj malo. ali da, nema 2016 i 2017, ne znam zasto. mozda jos nije sasvim gotova procedura
|
Izvinjavam se nisam dobro video.
Dakle može se očekivati 30k+ prijava iz Srbije. Broj izvucenih varira, najviše bio 590 (2014) na 33k prijavljenih. Znaci sansa je nekih 1.5 do 2% maksimum. Auu al sam se smorio sad... :beer:
|
Zelim vam svu srecu, nestrpljiv sam jako i pascu u duboku depresiju ukoliko ne budem izvucen :smrc::smrc::smrc::smrc:
Sala mala ali nece mi biti lako zaista :no:
|
Pisalo je na nekoj temi. Sanse su oko 2%, ako si u braku i idete sa 2 prijave onda je duplo 4%.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik borrko
(Poruka 66438)
Zelim vam svu srecu, nestrpljiv sam jako i pascu u duboku depresiju ukoliko ne budem izvucen :smrc::smrc::smrc::smrc:
Sala mala ali nece mi biti lako zaista :no:
|
Nema razloga za depresiju. Statisticki su nam svima sanse jako male, ali ipak ljudi dobijaju. Svi igraju da dobiju, ali bice razocaranih mnogo vise nego radosnih. Jedino sto je sigurno je da ce im sistem pasti. Tako je svaki put.
|
meni ste dali vetar u ledja ,ja racunao da je sansa oko 1%,a ovako prijavljen i ja i supruga...sto se mene tice 4% je lep procenat,ljudi dobijaju i loto sedmicu a verovatnoca je ispod promila...
|
Pozdrav svima iz Makedonije. Citam vas skoro 2 godine, ali eto - sad sam se registrirao. Odlucio da razbijem "maler", pa mozda registraciju na forumu mi donese srecu za jedno 2 sata :obrva::grin:
29 mi je godina i ova DV2018 bi mi bilo drugi put kako saljem aplikaciju. Zasto nisam aplicirao pre 2015 ne znam, sa obzira na to da su mu roditelji aplicirali (njihovi bliski prijatelji (cak 2 para) izvuceni jos odavno, u vremena slanja plikoa), tako da znam za ovaj nacin imigracije u USA jos od dete.
2015 (aplikaciju za DV2017) sam zapravo prvi put aplicirao zajedno sa devojkom - duplo nista.
Srecno svima za nekoliko sata i zelim vam sve najbolje dobri ljudi.
|
Prva prijava i HAS NOT BEEN SELECTED. Nisam se nešto ni nadao preterano. Jbg, dogodine opet :)
|
boljeVreme |
02.05.2017 17:33 |
prije nego sto ce izbaciti session time out
debelim boldiranim slovima "HAS NOT BEEN SELECTED"
Odoh izrostiljati ono mesa sto je ostalo od sinoc i pogledati real :==D::==D::==D:
|
Samo smo hteli da pozelimo svima srecu u danasnjem izvlacenju! Znamo kako se osecate sad, pogotovo kada sajt "ne radi" ali izdrzite jos malo :) Mi smo uspeli da proverimo nas status tek u 10 uvece. 4 sata bezuspesnog refreshovanja stranice, i onda taj "Congratulation, you have been randomly selected..."
@BetterFuture Posle ovoliko postova i stvari koje znas o proceduri, zivotu i svemu drugom ovde u USA, mislim da je red da se jedna viza rezervise za tebe. Zelimo ti srecu i da za par sati vidimo nesto tipa "ja napokon izvucen"
:bravo::punk:
|
Provera
Zdravo svima,
Je l je moguće proveriti stanje da li sam dobila green card ili ne za par dana (tačnije u nedelju) ili je to neophodno uraditi danas?
Nemam kod sebe zapisan trenutno onaj broj za proveru.
Hvala unapred
|
BetterFuture |
02.05.2017 17:38 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik bokiit
(Poruka 66474)
Samo smo hteli da pozelimo svima srecu u danasnjem izvlacenju! Znamo kako se osecate sad, pogotovo kada sajt "ne radi" ali izdrzite jos malo :) Mi smo uspeli da proverimo nas status tek u 10 uvece. 4 sata bezuspesnog refreshovanja stranice, i onda taj "Congratulation, you have been randomly selected..."
@BetterFuture Posle ovoliko postova i stvari koje znas o proceduri, zivotu i svemu drugom ovde u USA, mislim da je red da se jedna viza rezervise za tebe. Zelimo ti srecu i da za par sati vidimo nesto tipa "ja napokon izvucen"
:bravo::punk:
|
Hvala puno na najlepsim zeljama! Hvala i na Vasim postovima i blogu, samo nastavite, svima nam znace!
|
DzokicaMicev |
02.05.2017 17:39 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik Mila233
(Poruka 66475)
Zdravo svima,
Je l je moguće proveriti stanje da li sam dobila green card ili ne za par dana (tačnije u nedelju) ili je to neophodno uraditi danas?
Hvala unapred
|
Naravno da mozes kad hoces, ali mozes I sa opcijom forgotten confirmation number, stisnes to polje I moze da ti da taj broj sa srecom.
|
BetterFuture |
02.05.2017 17:40 |
Citat:
(Poruka 66475)
Zdravo svima,
Hvala unapred
|
Mozete da proverite zakljucno sa 30. septembrom 2018 ali tada ne bi imali vremena da skupite dokumentaciju. Srecno!
|
Citat:
(Poruka 66475)
Zdravo svima,
Hvala unapred
|
Mozes proveriti mislim do Septembra nije neophodno to uraditi danas, nego smo svi koji su (bili) u proceduri cekali minut posle 6.00 da bi krenuli u proveru. Ako mozes da cekas, proveri kad oces.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik BetterFuture
(Poruka 66476)
Hvala puno na najlepsim zeljama! Hvala i na Vasim postovima i blogu, samo nastavite, svima nam znace!
|
Ajde, samo jako (nije stranacki placeno) :woohoo: Vidimo se za par sati :papa::papa:
|
bordi888 |
02.05.2017 17:49 |
Evo da prijavim, HAS NOT BEEN SELECTED! Opet nista! Nismo izvuceni ni ja ni moja supruga! Idemo opet u oktobru :)
|
Provjerio 3 prijave (svoju, zeninu i sestrinu) i nista nikom :)
|
Winter_Strong |
02.05.2017 17:53 |
Pozdrav svima,
Pre svega želim svima puno sreće, znam da par reči na ekranu može potpuno da promeni život. Ja sam se prijavio sam drugi put, prvi put jel, nisam bio izvučen. Malo sam bio razočaran ali ove godine neću sigurno, bez obzira na ishod. Život u Srbiji je gotovo neizdrživ i tužno je što je "lutrija" za mnoge, jedina opcija, jednom godišnje.
Čekam bar 1 ili 2 sata posle ponoći da proverim, a znam da su šanse oko 5% realno. Imam dosta poznanika koji su izvučeni, uglavnom '78 - 88 godište, svi su ostali tamo. Par drugara su i posle 2, 3 W&T našli legalan način da ostanu.
Mada evo žale se i zbog Trampa i da stagniraju na poslu a navikli su se na pristojan život. Ne znam, neću da dužim post ali mi je Kanada malo realnija opcija. Opet, daleko od toga da sam poslao prijavu kako bih "smetao" nekome kome je ovo jedina opcija. Ajde pišite ljudi čim proverite i kad se oslobodi server, vidim da ove godine nije nešto "živa" atmosfera. Glavu gore šta god da bude!
|
messerschmitt |
02.05.2017 17:53 |
ne može se provjeriti uopće pada server uvijek prevelika navala :nene::nene:
|
al ste navalili,proverim i ja kad izbacum jos jednu kofu gleta...haha
|
melnibone |
02.05.2017 18:10 |
HAS NOT BEEN SELECTED
Na žalost i ove godine ništa
|
Makili86 |
02.05.2017 18:52 |
Pozdrav svima... ja ne mogu da udjem uopste na zvanicni sajt.
|
Dragi moji, nista novoga: HAS NOT BEEN SELECTED. Bile su dvije prijave, zena i ja, a ovo je bio 8. put da smo se prijavili. Nastavljamo dalje ako DV lutrija bude ziva.
Puno pozdrava
|
Ugasili servere/hosting skroz, nista cudno. Valjda pocela da koci mreza kod hosting operatora:==D:
|
dobila :bravo:
do sada je samo suprug igrao, meni je ovo prva prijava. još uvijek ne mogu vjerovati da sam izvučena.
|
beholder |
02.05.2017 19:04 |
Vidimo se opet na prijavi u oktobru.:twitch: Has not been selected, drugi put prijavljivanje. Čestitke od srca svim srećnim dobitnicima.
|
Makili86 |
02.05.2017 19:07 |
CRAZY D.... OD SRCA VAM CESTITAM. Svako dobro..:==D:
|
Mariquita |
02.05.2017 19:15 |
CrazyD, čestitam vam! Verujem da ste u pozitivnom šoku :D
Ja još uvek nisam ni pokušala da proverim, sajt je sigurno prebukiran.
|
Has not been selected
Cestitamm :bravo::bravo::bravo::bravo:
Ja sam uspjela provjeriti za sebe i dva brata i obavjestenje: HAS NOT BEEN SELECTED :no:
A jedno pitanje, ne mogu se sjetiti da li sam prijavila i muza ili ne haha :D On nesto nije bio za to tad, a prijavljivala sam mnogo drugova, bracu u njihovo ime, i sad razmisljam nesto ako sam prijavila (izgubila nekako confirmation number), da li se moze provjeriti ipak?
Ili ga nisam prijavila ako zahtjevaju 4 godine srednje skole (on ima tri), ne mogu se sjetiti nikako :grin:
Pozdrav i srecno svima koji cekaju :)
P.S. Prva prijava
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 14:10. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.