ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Ne-imigrantske vize (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Turistička viza (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1053)

serb001 08.11.2012 17:14

Turisticka - Posetilacka viza za USA?

Pozdrav svima, novi sam clan, zeleo bih da cujem vasa iskustva sa dobijanjem vize, pocev od sada ovog meseca ili proslog, posto nisam nasao neka novija iskustva? hvala unapred svima.

jovke 08.11.2012 18:48

Pa ako si čitao temu o turističim vizama a nema novijih iskustava, to ne znaci da zbog toga treba pokrenuti novu temu?! :no:

Mikimax 08.11.2012 23:07

Ukratko:

Glavna pitanja su: gdje radis, koliko zaradjujes, imas li porodicu i koliko djece, kod koga ides i gdje ces biti, sta ces raditi u USA.

raylucca76 24.03.2013 01:54

Pozdrav za sve forumase!!!
Najnoviji sam clan,trebao bih(ako bog da) da odem u USA u maju.
Uglavnom mi je jasno sve oko dokumentacije
ali posto sam preduzetnik interesuje me da li mi je potrebna potvrda o izmirenom porezu
za firmu????Molim za hitan odgovor

mikiSA 24.03.2013 02:43

Citat:

Prvobitno poslao korisnik raylucca76 (Poruka 36771)
Pozdrav za sve forumase!!!
Najnoviji sam clan,trebao bih(ako bog da) da odem u USA u maju.
Uglavnom mi je jasno sve oko dokumentacije
ali posto sam preduzetnik interesuje me da li mi je potrebna potvrda o izmirenom porezu
za firmu????Molim za hitan odgovor

da
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 50 characters.

raylucca76 25.03.2013 16:11

da li je jos neko imao iskustva da kao preduzetnik vadi vizu??
Jer treba potvrda?

raylucca76 25.03.2013 16:12

..potvrda o izmirenom porezu???
Da li je jos neko vadio i da li su decidirano rekli da to treba???

dare_ns 26.03.2013 11:50

mislim da piše na sajtu ambasade da je jedan od dokaza - potvrda o izmirenom porezu.
U svakom slučaju - treba! Jer se i preko poreza vidi koliko si ozbiljan ili muljaš.

ZeljkoUSA 27.03.2013 14:20

Citat:

Prvobitno poslao korisnik raylucca76 (Poruka 36828)
..potvrda o izmirenom porezu???
Da li je jos neko vadio i da li su decidirano rekli da to treba???

E ovako: Ja sam preduzetnik i juce sam bio na razgovoru i dobio vizu :obrva:

Doduse, vec sam imao turisticku vizu, bio par puta i vracao se na vreme tako mozda i to ima uticaja. Razgovor mi je protekao u vrlo opustenoj atmosferi, vise je licio na caskanje. Dok sam cekao bilo je i par odbijanja, cisto da se ne stekne pogresan utisak da svako ko aplicira dobije bez problema.

Koliko sam ja citao na formularu DS-160 pise da je JEDINO OBAVEZNO poneti na intervju - pasos. Naravno da to nije dovoljno, sva ostala dokumentacija sluzi kao dokaz sluzbenicima ambasade da ih uverimo da cemo se vratiti u Srbiju. Ja sam kao preduzetnik doneo Resenje o Osnivanju iz APR-a i potvrdu iz Poreske Uprave o izmirenom porezu. Osim toga, stari pasos i potvrdu iz banke da imam novac za putovanje i boravak u USA.

Ukoliko te jos nesto zanima - pitaj slobodno...

Ilija89 27.03.2013 17:18

e ovako.. ja sam prosle godine aplicirao za turisticku vizu ... inace vlasnik sam jedne knjizare, imao sam sve moguce papire i na kraju su me odbili... e da, nisam imao izvod iz banke jer nisam ni znao da bi mi to trebalo..:::no:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 03:29.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.