ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Stare teme (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=22)
-   -   Dali itko od vas? (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1122)

mijan 25.08.2012 21:07

Hvala. Hteo sam da vidim da li novi imigranti koji su tek stigli u USA sa skromnim znanjem jezika mogu dobiti takve poslove.

misica 25.08.2012 22:00

kombi

Noki,kazi mi da li je tvoj suprug konkurisao za taj kurs kad je hteo ili ima odredjeno period kad moze...ako budemo izvuceni,moj muz bi radio isti takav posao,on vec uci u najvece...mi bismo okolina Wasingtona i za tamo smo videli da je kurs u martu....:nene:

vuxanne 26.08.2012 00:39

Citat:

Prvobitno poslao korisnik misica (Poruka 31128)
Noki,kazi mi da li je tvoj suprug konkurisao za taj kurs kad je hteo ili ima odredjeno period kad moze...ako budemo izvuceni,moj muz bi radio isti takav posao,on vec uci u najvece...mi bismo okolina Wasingtona i za tamo smo videli da je kurs u martu....:nene:

Komsinice... Srecno vam bilo... Ja sam tu nesto juznije

noki 26.08.2012 03:22

Citat:

Prvobitno poslao korisnik misica (Poruka 31128)

Ma moj suprug nije nameravao da radi taj poso.On se nadao poslu u gradjevini i normalno vecoj zaradi,ali i ovde je sad ova ekonomska kriza,i ima dosta ljudi pogotovo spanaca sto rade na crno i za male pare,tako da je on u ovaj medicinski prevoz usao sasvim slucajno.Nasla sam mu 2-3 oglasa preko craigslist-a i on jednog dana fino krenuo s jednog na drugog mesta,i posto je zakasnio na prvi intervju sto je bio za dostavu hrane u skoli,otiso je u sadasnju firmu popunio formulare i imao srece da ga odma prime.Mi zivimo u New Jersey-ju ,ovde ima dosta tih firmi za medicinski prevoz i nema specificno vreme za primanje novih vozaca,jednostavno s vremena na vreme,neko napusti pa oni prime nove vozace i tako

misica 26.08.2012 08:15

kad si vec pomenula platu,da li je koliko toliko normalna za zivot...u Wasingtonu je pocetna oko 2000 dolara..hvala:suure:

misica 26.08.2012 08:17

u super,Vuxanne..mi bismo u Merilendu,posto jedino tamo imamo naseg coveka..

Jack Sparrow 26.08.2012 10:14

Citat:

Prvobitno poslao korisnik noki (Poruka 31134)
Ma moj suprug nije nameravao da radi taj poso.On se nadao poslu u gradjevini i normalno vecoj zaradi,ali i ovde je sad ova ekonomska kriza,i ima dosta ljudi pogotovo spanaca sto rade na crno i za male pare,tako da je on u ovaj medicinski prevoz usao sasvim slucajno.Nasla sam mu 2-3 oglasa preko craigslist-a i on jednog dana fino krenuo s jednog na drugog mesta,i posto je zakasnio na prvi intervju sto je bio za dostavu hrane u skoli,otiso je u sadasnju firmu popunio formulare i imao srece da ga odma prime.Mi zivimo u New Jersey-ju ,ovde ima dosta tih firmi za medicinski prevoz i nema specificno vreme za primanje novih vozaca,jednostavno s vremena na vreme,neko napusti pa oni prime nove vozace i tako

Koliko se placaju ti poslovi,recimo vozac za dostavu hrane,medicinski prevoz itd.? I isto na toj gradjevini,kolika je tu satnica?

natural 26.08.2012 10:59

Imam i ja ,da li nasa vozack ista vijedi u USA..To me zanima jer ne bih polagao ovdje ako trebam ponovno tamo...

acacrni 26.08.2012 11:16

Ima odgovor na forumu vec cini mi se, mora ponovo da se polaze vozacki tamo, vazi samo 6 meseci ili tako nesto.

vuxanne 26.08.2012 12:12

Citat:

Prvobitno poslao korisnik natural (Poruka 31139)
Imam i ja ,da li nasa vozack ista vijedi u USA..To me zanima jer ne bih polagao ovdje ako trebam ponovno tamo...

Vazi neko vreme samo ako imas uz nju odgovarajucu internacionalnu dozvolu koju mozes da izvadis u automoto savezu (pre sto je bio AMSJ). Ameri svi voze maltene i naravno da postoji nacin da se vozi dok se ne dobije SSN i sva papirologija i otvori mogucnost polaganja za lokalnu vozacku klikni. To zna da potraje. Ja sam svoju izvadila ovde klikni. Izlgleda da neke rent-a-kar agencije zahtevaju da je vozacka starija od godinu dana klikni

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 00:32.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.