ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   VAZNO SAOPSTENJE za ucesnike eDV-2015 Lottery programa (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1419)

luka224 04.05.2014 16:21

Opet im je sistem busan kao sito, sve neki poremecaji u sistemu svake godine, a mi igraci treba samo da mekecemo kao ovce i regularno igramo lutriju, beee beee :grin:

IgorMAD 04.05.2014 16:52

Pa dobro sad, to je tvoje subjektivno misljenje. Kao sto je i moje misljenje da je sve regularno.

TheNenad 04.05.2014 19:54

Hvala na obaveštenju, ali meni je i dalje "HAS NOT BEEN SELECTED" :nene:

bmilos 04.05.2014 19:57

Proverio po treci put, i po treci put HAS BEEN SELECTED :)

dzedaj 04.05.2014 21:42

Sto neko rece, kod mene sve jasno koliko god puta proverio
http://i60.tinypic.com/2rwxs2e.jpg

Aristotel 04.05.2014 22:41

Kakva lažna nada..... (za mene)

Kad sam procitao ovo srce mi zaigralo... Onda proverio na 3 pretraživača po 3 puta.. ma jok... :no: :no:

citizenx 05.05.2014 05:40

5 godina zaredom HAS NOT BEEN SELECTED, al igramo i dalje

Coolerka80 05.05.2014 09:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Aristotel (Poruka 45641)
Kad sam procitao ovo srce mi zaigralo... Onda proverio na 3 pretraživača po 3 puta.. ma jok... :no: :no:

Isto i kod nas, kad nece - nece! Ma ko zna zasto je to dobro?! Bice valjda sledece godine :grin:
Cestitam svima koji su dobili SJAJNE vesti!

igor79 06.05.2014 18:13

Na tri pretrazivaca sam ponovo pogledao i naravno opet duplo nista... Sve cestitke onima koji su potvrdili svoj status po drugi put, kao i onima koji su izvuceni nakon ove naknadne provere. A svima nama koji nismo izvuceni u oba slucaja vise srece sledece godine.

ASSI 06.05.2014 22:35

Ono kad ti zaigra srce da mozda ipak ima sanse...

Nista, probavacemo svaki dan do kraja maj-a. Mozda nas jednog maj-a 2014 sreca ipak pogleda :1081:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:16.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.