ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Fotografija za prijavu (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1475)

mmusa 13.10.2014 14:50

Bio sam do fotografa i kada sam dosao kuci primetio sam da je editovao sliku, tj. pozadinu je izbelio i kada zumiram lepo sliku na ivicama (krajevima) glave i ramena se ponegde vidi nekako kao da je isprekidano tj. izbeljeni su ponegde odeca i kosa. To se vidi kada se zumira, inace ovako je slika sasvim ok sto se tice tehnickih zahteva i toga kako se vidi lice, ali ipak nekako nisam siguran da li je ok da posaljem u prijavi takvu sliku ili ne, da li je to sitnica koja je vazna ili ne, jer slika nije editovana u smislu redeye reduction ili da je nacrtana brada ili tako nesto ? Sta mi preporucujete da li da odem opet da se slikam i da ovaj put izricito napomenem da se ne edituje ni u kakvom smislu slika ? :blink:

DragEna 13.10.2014 18:37

Moze pomoc?

Malo sam skepticna u vezi fotografije... Slikala sam se kod fotografa i nisam sigurna da li je fotografija ok. Zamolila bih nekoga ko se razume da pogleda moju fotku i proceni jel sve u redu... Jest da je fotograf profesionalac, al ovaj moj nikad nije cuo za zelenu lutriju i morala sam da mu crtam kako fotka treba da izgleda.. Ne bih zbog fotke da rizikujem diskvalifikaciju... Hvala ljudi :1081:

SRBghost 13.10.2014 19:03

Citat:

Prvobitno poslao korisnik DragEna (Poruka 49481)
Malo sam skepticna u vezi fotografije... Slikala sam se kod fotografa i nisam sigurna da li je fotografija ok. Zamolila bih nekoga ko se razume da pogleda moju fotku i proceni jel sve u redu... Jest da je fotograf profesionalac, al ovaj moj nikad nije cuo za zelenu lutriju i morala sam da mu crtam kako fotka treba da izgleda.. Ne bih zbog fotke da rizikujem diskvalifikaciju... Hvala ljudi :1081:

Otidji na sajt za prijavu, testiraj fotku u photo validatoru i to je to. Ako ti tamo kaze da je OK, onda nema brige. "Izbeljena" pozadina na slikama nije problem.

kreta 14.10.2014 11:47

Cao drustvo! Moze li neko da preporuci nekog pouzdanog fotografa u Beogradu?
Hvala.
Pozdrav.

Kuguar 14.10.2014 12:26

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kreta (Poruka 49506)
Cao drustvo! Moze li neko da preporuci nekog pouzdanog fotografa u Beogradu?
Hvala.
Pozdrav.

Za fotografije za vizu, ili nesto drugo?
Koliko shvatam, svi su ozbiljni kad je fotografisanje za vizu u pitanju, nema tu mnogo mudrosti...

kreta 14.10.2014 15:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kuguar (Poruka 49508)
Za fotografije za vizu, ili nesto drugo?
Koliko shvatam, svi su ozbiljni kad je fotografisanje za vizu u pitanju, nema tu mnogo mudrosti...

E stvarno Kuguar! Ma ne, nego za podvodni ribolov! Izvini, ali... :wacko: Zar nisi primetio kako su novosadjani i nislije bili ljubazni i preporucili fotografe u svojim gradovima. Pretpostavila sam da dobrih fotografa ima i u Beogradu, a stari forumasi mozda mogu da ih preporuce... Hajde cao!

Kuguar 14.10.2014 17:55

Citat:

Prvobitno poslao korisnik kreta (Poruka 49517)
E stvarno Kuguar! Ma ne, nego za podvodni ribolov! Izvini, ali... :wacko: Zar nisi primetio kako su novosadjani i nislije bili ljubazni i preporucili fotografe u svojim gradovima. Pretpostavila sam da dobrih fotografa ima i u Beogradu, a stari forumasi mozda mogu da ih preporuce... Hajde cao!

Nemoj da se ljutiš, ali sam stvarno pitao. U tom sam poslu, i znam dosta fotografa i snimatelja za svadbe, krstenja... Plizzz, nemoj me shvatiti pogrešno... :1072:

Inače, mislim da svaki fotograf moze da te fotografise za vizu, nije to nikakva mudrost.
Kolega je majku za USA vizu slikao mobilnim telefonom, na belim vratima, sliku kropovao u paintu, i proslo je sve kako treba...

Ja sam se slikao na Karaburmi, ako ti je blizu, javiću ti putem pp...

kreta 14.10.2014 22:13

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Kuguar (Poruka 49526)
Nemoj da se ljutiš, ali sam stvarno pitao. U tom sam poslu, i znam dosta fotografa i snimatelja za svadbe, krstenja... Plizzz, nemoj me shvatiti pogrešno... :1072:

Inače, mislim da svaki fotograf moze da te fotografise za vizu, nije to nikakva mudrost.
Kolega je majku za USA vizu slikao mobilnim telefonom, na belim vratima, sliku kropovao u paintu, i proslo je sve kako treba...

Ja sam se slikao na Karaburmi, ako ti je blizu, javiću ti putem pp...

Hey Kuguar! Opusteno! Snacicu se. PP vise nije vazeci. Pozdrav.

besna.kobila 16.10.2014 16:06

Moze li ovakva slika za dete od 9 meseci. Nije moglo a ni htelo samo da se slika

http://www.dodaj.rs/f/3h/8B/mhre6hu/1/mil5568-1200.jpg

elefteros 16.10.2014 19:45

Da li se vi prijavljujete za lutriju ove godine, ili ste već izvučeni pa treba da idete na intervju?

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 10:12.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.