Citat:
Prvobitno poslao korisnik dmihalj
(Poruka 54404)
Hvala voja82. Jos jedno pitanje samo :). Da li mozda znas, posto sam dobio approval za H1, i verovatno cu u USA otici sa H1 (za pocetak). Procitao sam da u slucaju da sam vec u USA, u tom slucaju bih trebao da radim adjustment of status (forma I-485 mislim). E sad mene zanima da li bih ja svakako trebao da popunjavam ovaj DS-260, ili samo da kada vidim na Visa Bulletin-u da je dosao red na mene predam taj I-485, za adjustment of status.
Hvala.
|
Po nekoj mojoj logici ti moras da popunis ds260, inace neces dobiti poziv za intervju.Ali stvarno ti nebi mogao pomoci oko toga, mozda ti je najbolje da nazoves KCC ili da im posaljes mail, to ti je naksigurnije.Ako ima saljes mail obavezno navedi broj tj. case number pod kojim si izvucen na lutriji.
|
Hvala na sugestijama, pozvacu KCC za svaki slucaj pa cemo videti sta oni kazu...
Veliki pozdav!
|
Pozdrav svima nov sam ovdje na forumu i zelio bih svima koji su izvuceni da cestitam a da ostalima pozelim vise srece sledeci put na lutriji. Ako moze neko da mi da informaciju da li treba da stavim svoje srednje ime na pocetku aplikacije gdje pise given name, jer sam stavio srednje ime tj.nadimak kada sam aplicirao za lutriju u oktobru prosle godine, a u pasosu mi ne stoji srednje ime. Hvala unaprijed !
|
Jel ti to nadimak ili srednje ime? Meni deluje kao nadimak, izvinjavam se ako gresim.
|
to mi je nadimak, i sta napisati za vakcinaciju za potrebnu dokumentaciju po U.S. zakonima, pa ljudi ovo mi se cini sve teze sto ga vise citam, hvala igormad
|
Otkud nadimak da stavljas za srednje ime? Nadam se da imas zavrsenu srednju skolu, jer je ona uslov za prolaz intervjua. Izvini, ali ovakve greske i pitanja me stvarno brinu?
Jel si ti uopste izvucen?
|
jesam izvucen ali sam stavio srednje ima na aplikaciji u oktobru beli ali mi to ne pise u pasosu jel samo treba to da izostavim
|
jer na aplikaciji kada udjem u Consular Electronic Application Center – Immigrant/Diversity Visa portal pise da je principal sa BELI a u formularu cu morati da stavim ime i prezime bez nadimka jer mora da se poklapa sa informacijama u pasosu
|
Ne treba da stavljas nadimak, u Srbiji retko ko ima (ne znam ni da li neko uopste ima) srednje ime... Nadimak je nesto neformalno, kako bih rekao...
Inace, ja sam tek sad video da je admin otvorio novu temu... Snasao sam se adresu, treba jedan drugar da mi javi pa cu polako popunjavati... Kad dodjem do dela za vakcine nazvacu ambasadu, posto vidim da ovde ima razlicitih odgovora, mada to nije ni bitno, ionako se ide na pregled pre intervjua, koliko sam skontao...
Sto se tice zaposlenja, navodi samo one poslove na kojima si bio prijavljen, ovo na crnjaka, sto svi imamo, izostavi... Ja jos nisam stigao do toga, ali stavicu prvo da sam student, a onda cu dodati i konobar....
Sto se tice adrese u Srbiji, da, pita te da li ti je adresa za postu ista kao i stalna adresa stanovanja...
Sad ne znam ni ja puno, ali nemoj paniciti ni zuriti, 95% stvari je objasnjeno na forumu...
|
Legendo, taj nadimak ne spominji u ambasadi. Nemoj da ih zbunis sa tim pa da te zauvek obeleze sa "BELI" u nekom dokumentu.
Inace nadimak je NICKNAME, a srednje ime je MIDDLE NAME.
Srednje ima je potpuno nesto drugo i nesto sto se uglavnom ne koristi na nasim prostorima.
I nikakvo other name da stavljas, jedino ako si se udavao pa sad imas novo prezime ili ime.
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:15. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.