-
Prva koverta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=3)
Ma i mi svakako planiramo napisati i popratno pismo.
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik essential
(Poruka 17782)
Procitala sam da je duskica 2009 zvala ambasadu u Bg a nakon toga njen muz kontaktirao KCC i da su im rekli da dostave: vencani list, formular DS230 za njega, sliku i propratno pismo a meni su odgovorili ono iz prethodnog posta. Hmmm?
|
Pa ja mislim da je to to, i da ne treba ponovo slati DS-230 za nosioca GC.
Ako se neko ne javi sa drugacijim iskustvom iz 2010 :), mi cemo poslati isto kao i Duskica.
|
essential |
29.08.2010 21:18 |
Ok znaci vi cete popuniti ds230 na njegovo ime i poslati pratecu dokumentaciju a ne popuniti na svoje ime i samo stiklirati da si married i poslati njegovu sliku, vencani list i pismo
|
essential |
29.08.2010 21:22 |
Sad sam procitala instrukcije za popunjavanje ds230: popuniti one copy of this form for you and each member of your family :grin:
|
Citat:
(Poruka 17786)
Ok znaci vi cete popuniti ds230 na njegovo ime i poslati pratecu dokumentaciju a ne popuniti na svoje ime i samo stiklirati da si married i poslati njegovu sliku, vencani list i pismo
|
Moj suprug je nosilac :), tako da cemo poslati:
- moj DS-230
- moju sliku
- internacionalni vjencani list
- i pratece pismo u kojem cemo sve objasniti
Necemo ponovo slati DS-230 za njega.
Citat:
Sad sam procitala instrukcije za popunjavanje ds230: popuniti one copy of this form for you and each member of your family
|
Ma to je uputstvo za one koji jos uvijek nisu nikako ni poslali dokumente iz prve koverte..i naravno da onda treba sve slati..
|
essential |
29.08.2010 21:37 |
Ok i mi cemo tako. Ne zaboravite internacionalni vencani list :grin:
|
Citat:
(Poruka 17789)
Ok i mi cemo tako. Ne zaboravite internacionalni vencani list :grin:
|
:grin: naraFno, vec je spreman!
E, pa sretno nam! :obrva:
PS. Sad skontah sto mi to kazes! :D Evo editovala sam post iznad!
|
Bockyman |
24.02.2011 15:22 |
Ja i moja supruga koja je nosilac smo zvali ambasadu i rekli nam da posaljemo vencani list,ds230 za mene,sliku i propratno pismo u Kentaki.....Nismo pitali da li moze elektronski ili postom....?I da li treba original ili kopija internac vencanog lista...?Jos nismo dobili drugo pismo a ocekujemo u martu....
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 18:33. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.