ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Uputstva za dobitnike (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Promena bracnog statusa (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1759)

BetterFuture 05.05.2016 10:15

Citat:

Prvobitno poslao korisnik rkoma1986 (Poruka 61596)
Juce sam video da sam izvucen. E sad me zanima do kad moram da se "javim" ili kako vec to ide, tj koliko imam vremena za razmisljanje posto nemam pojma da li da idem ili ne. Hvala unapred

Ima da ides, nego sta! Nemoj da ljutis nas koji nismo izvuceni :grin:

Imas nekoliko meseci da uradis sledeci korak, a to je slanje obrasca DS260. Ne moze sve da se napise u jednom postu. Procitaj forum, imas vremena.

rkoma1986 05.05.2016 10:26

Hvala na odgovoru, hocu, procitacu sve, nego me je najvise zanimalo koliko imam vremena da se odlucim. Pa sad sve lagano, natenane :)

bokiit 05.05.2016 11:47

Citat:

Prvobitno poslao korisnik buba (Poruka 61527)
Zdravo svima!

Ja sam u istoj situaciji, dakle najbolje je sto pre popuniti DS260 i onda do oktobra srediti vencanje i dodati supruznika u DS260?

Da li postoji sansa da KCC ne dopusti otkljucavanje posle ili je to standardna procedura?

Pozdrav

Moja verenica je izvucena , posle 3x pokusaja obostranog ona je juce izvucena. Nama je svadba bila zakazana za 3. Septembar, ali upravo sam se vratio iz opstine gde sam pomerio svadbu za sl nedelju. 14.Maj. Ja sam isto cuo da je bolje da se uzmemo pa da ona onda popunjava DS-260.

I imam pitanje jedno : Mi smo pre 2 nedelje uplatili intervju u umbasadi za B2 vizu,i razg nam je sutra. Ne znam da li da spominjemo uopste da je izvucena ili da im navedemo to kao jos jedan od razloga zasto se vracamo u Srb. A buvalno hteli bi u NY na 15 dana.

JelenaX 05.05.2016 14:17

Oni ce vec videti da je izvucena po broju pasosa. I nemojte ih nikad lagati ;)

ejpril88 05.05.2016 23:11

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Endorfin91 (Poruka 61595)
Hvala svima na odgovorima. Izvucen sam za dv2017. Kazite mi da li bracni status moze da se promeni nakon zakazanog razgovora u ambasadi? Posto smo u USA do pocetka oktobra, pa smo planiraki kad se vratimo da se uzimamo. Inace onaj broj mi je 16xxx.

Mozete da se vencate nakon sto dobijete informaciju o zakazanom intervjuu. Bitno je samo da vencanje obavite pre samog intervjua. Muz i ja smo sacekali da nam stigne informacija o datumu intervjua (i dalje nismo do kraja verovali da ce nas zaista pozvati hehe), vencali se manje od mesec dana uoci intervjua i sve je bilo ok.

dezdej 06.05.2016 04:06

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Endorfin91 (Poruka 61595)
Hvala svima na odgovorima. Izvucen sam za dv2017. Kazite mi da li bracni status moze da se promeni nakon zakazanog razgovora u ambasadi? Posto smo u USA do pocetka oktobra, pa smo planiraki kad se vratimo da se uzimamo. Inace onaj broj mi je 16xxx.

Ne brini imaces dovoljno vremena da se uzmete pre zakazanog razgovora u ambasadi. Sudeci po tvom broju najverovatnije imaces zakazano intervju za januar sledecu godinu, bar je tako bio slucaj sa mog intervjua ja sam imao broj 15xxx.

MilanJ 06.05.2016 11:59

Zdravo svima!

Evo mog problema pa vas molim da mi pomognete..

Moja devojka je uzvucena ove godine za 2017. tu. Problem je u tome sto je ona iz Makedonije a ja iz Srbije, pa me zanima koje je najbolje resenje za nas da oboje dobijemo kartu.

Hvala unapred.. pozz

:-)

johnywalker 06.05.2016 12:49

Citat:

Prvobitno poslao korisnik MilanJ (Poruka 61712)
Zdravo svima!

Evo mog problema pa vas molim da mi pomognete..

Moja devojka je uzvucena ove godine za 2017. tu. Problem je u tome sto je ona iz Makedonije a ja iz Srbije, pa me zanima koje je najbolje resenje za nas da oboje dobijemo kartu.

Hvala unapred.. pozz

:-)

nema veze odakle je ona i odakle si ti. JEDINI način da oboje dobijete vizu jeste da se prije intervjua u ambasadi vjenčate.

slucajni_prolaznik 10.05.2016 05:08

Iz topic-a: DV2017 Selected Winners - DV2017 Izvučeni Dobitnici:

Citat:

Prvobitno poslao korisnik markoss (Poruka 61883)
Prijava od (buduce) supruge nije prosla, pa cemo se verovatno vencati pre zakazanog intervjua. Niko nas zivi na to ne bi naterao, ali "kada se mora nije ni tesko". Zivimo vec godinama zajedno i mislim da nece biti problema oko dokazivanja da brak nije iskljucivo radi lutrije.

cuj verovatno vencati pre intervjua, pa morate da se vencate i to sto pre..bar bih ja tako uradio da se otklone najmanje sumnje....nekoliko pravih parova su jos na AP tako da ne budite bas 100% sigurni...

spremite sve zive dokaze, slike, izvode, boravista i srecno

Veliko hvala. Postupio sam samo kako sam procitao u par iskustava: DS-260, zakazan intervju, brak, otkljucavanje DS-260, lekarski, intervju... Pretpostavio sam (a sada nisam siguran), da je bolje da dobijem datum intervjua, pa potom brak. Moracu da otvorim (ako imam dozvolu) neki topic oko ovog "problema". Hvala jos jednom.

Sada sam pomalo zbunjen. Planirao sam standardnu proceduru "DS-260, zakazan intervju, brak, otkljucavanje DS-260, lekarski, intervju". "Stari vuk" markoss pise da je bolje da se sto pre vencamo, a DS-260 sam vec poslao kao single. Sta vi kazete? Da zovem kuma i potom otkljucavam prijavu, ili da cekam datum intervjua?

BetterFuture 10.05.2016 06:00

Citat:

Prvobitno poslao korisnik slucajni_prolaznik (Poruka 61895)
Sada sam pomalo zbunjen. Planirao sam standardnu proceduru "DS-260, zakazan intervju, brak, otkljucavanje DS-260, lekarski, intervju". "Stari vuk" markoss pise da je bolje da se sto pre vencamo, a DS-260 sam vec poslao kao single. Sta vi kazete? Da zovem kuma i potom otkljucavam prijavu, ili da cekam datum intervjua?

Iskustva sa prethodnih strana kazu da je svejedno da li cete se vencati pre ili posle dobijanja datuma intervjua. Organizujte se vi kako vama odgovara i pripremajte dokumentaciju da ne bi posle bili u guzvi oko vencanja i intervjua.

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 16:28.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.