ZELENA KARTA - LUTRIJA

ZELENA KARTA - LUTRIJA (http://www.zelenalutrija.com/forum/index.php)
-   Prijava na Lutriju (http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=2)
-   -   DV 2021 moja prica (http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=1981)

AleksandraSandra 06.04.2019 20:59

Kako se ophodite sa takvim stavom prema nekome ko želi da pomogne?
Ili nekome ko jednostavno iznese svoje mišljenje na mestu gde ljudi slobodno iznose svoja misljenja i informacije?
Kad se završi moj intevrju svakako ću podeliti svoje iskustvo ovde, a prethodno što sam vam napisala je 100% tacna informacija proverena u US imigracionoj kancelariji. Pozdrav.

uran 06.04.2019 21:36

Citat:

Prvobitno poslao korisnik AleksandraSandra (Poruka 76061)
Ili nekome ko jednostavno iznese svoje mišljenje na mestu gde ljudi slobodno iznose svoja misljenja i informacije?
Kad se završi moj intevrju svakako ću podeliti svoje iskustvo ovde, a prethodno što sam vam napisala je 100% tacna informacija proverena u US imigracionoj kancelariji. Pozdrav.

ti ne zelis nikome da pomognes nego si odmah napisala da iznosimo netacne informacije. Pre nego sto nastavis da se prepucavas procitaj prvo da mi ovde govorimo

o J1 sa 2YHR ogranicenjem.

sanchez 07.04.2019 00:18

Citat:

Prvobitno poslao korisnik AleksandraSandra (Poruka 76061)

Aleksandra da li tvoja J1 viza ima 2 Year Rule ili nema? To ti pise samoj vizi, da li se 2 year rule odnosi na tebe ili ne.

Jako me zanima tvoja situacija, nadam se da ces podeliti iskustvo sa intervjua :)

Veliki pozdravi i srecno!

AleksandraSandra 07.04.2019 03:58

Sada sam pogledala u pasošu i kod mene piše two year rule does not apply, što znači da ne spadam u grupu da moram da provedem dve godine u domovini. Ali ja bi iskreno posavetovala svakog ko sledi pravilo 2 year rule da dobro proveri da li to važi i kada si izvučen na lutriji. Jer opet dv visa lottery je sasvim drugačija vrsta vize u odnosu na radne, turisticke,itd.. Igrom slučaja mnogo sam saznala o celom procesu, trenutno imam i imigracionog advokata, a posetila sam ih preko 4 ovde u US, ne želim nikoga da smaram ili tvrdim neku svoju politiku, rekla sam i iznela ono što znam, jer moze da se desi da dosta ljudi ne aplicira bez razloga jer je to ne proverena inf.
Ako je nekome ovo jako bitna info., ja mogu jos jednom detaljnije o ovome da pitam svog advokata pa da podelim ovde o tome

uran 07.04.2019 05:01

Citat:

Prvobitno poslao korisnik AleksandraSandra (Poruka 76064)
Sada sam pogledala u pasošu i kod mene piše two year rule does not apply, što znači da ne spadam u grupu da moram da provedem dve godine u domovini. Ali ja bi iskreno posavetovala svakog ko sledi pravilo 2 year rule da dobro proveri da li to važi i kada si izvučen na lutriji. Jer opet dv visa lottery je sasvim drugačija vrsta vize u odnosu na radne, turisticke,itd.. Igrom slučaja mnogo sam saznala o celom procesu, trenutno imam i imigracionog advokata, a posetila sam ih preko 4 ovde u US, ne želim nikoga da smaram ili tvrdim neku svoju politiku, rekla sam i iznela ono što znam, jer moze da se desi da dosta ljudi ne aplicira bez razloga jer je to ne proverena inf.
Ako je nekome ovo jako bitna info., ja mogu jos jednom detaljnije o ovome da pitam svog advokata pa da podelim ovde o tome

onaj ko je na J1 visi tj statusu u USA, a ima 2YHR uvek moze da pise peticiju za waiver 2YHR pravila. Kolike su sanse da mu se odobri waiver to zavisi od slucaja do sucaja ALI:

Dok ne dobije waiver ne moze preci sa J1 statusa na GC ! :belj::belj:

Moze podneti zahtev za imigrantsku vizu koja vodi ka GC i viza mu moze biti cak i odobrena, ali nece moci da promeni status iz J1 u GC dokle god ima 2YHR. :book:

Toliko znamo, sad ti pitaj advokata sta on misli. :drool:

milosciric 26.09.2019 09:56

kog datuma pocinje i do kada traje apliciranje za dv 2021

kada je pocetak i do kog datuma je apliciranje za 2021?

VukVG 26.09.2019 10:02

Citat:

Prvobitno poslao korisnik milosciric (Poruka 78153)
kada je pocetak i do kog datuma je apliciranje za 2021?

Krece 2. oktobra i traje do 5. novembra 2019. :beer:

Dukeduki 26.09.2019 19:25

Citat:

Prvobitno poslao korisnik uran (Poruka 76060)
e samo smo tebe cekali da nam objasnis kako funkcionise 2YHR na J1 vizi. Ja stvarno nisam znao.... :bravo:

Cemu taj sarkazam i ironija...svako deli infomacije koje ima sa onima kojima mozda mogu biti znacajne

uran 26.09.2019 23:32

Citat:

Prvobitno poslao korisnik Dukeduki (Poruka 78165)
Cemu taj sarkazam i ironija...svako deli infomacije koje ima sa onima kojima mozda mogu biti znacajne

hahaha gle ovog ?! :bravo:

a koje informacije ona deli osim sto nam je rekla da nemamo pojma o 2YHR na J vizi pa posle napisala kako ona moze da sredi GC jer nema 2YHR.

Procitaj malo, moj advokatu, sta se pise pre nego sto napises nesto. :papa:

VukVG 27.09.2019 12:48

Citat:

Prvobitno poslao korisnik uran (Poruka 78170)
hahaha gle ovog ?! :bravo:

a koje informacije ona deli osim sto nam je rekla da nemamo pojma o 2YHR na J vizi pa posle napisala kako ona moze da sredi GC jer nema 2YHR.

Procitaj malo, moj advokatu, sta se pise pre nego sto napises nesto. :papa:

Daj batalite svadjanje, ovde smo da delimo iskustva za izvlacenje koje predstoji i da budemo podrska jedni drugima.... :drool:

Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 13:38.

Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.