![]() |
EDIT: Ma samo pomalo.. dobijas tu drugu kovertu 100 %.. Cini mi se da si ti namjerno pomalo pesimisticna
HAHAHAHHHAHA! Znas kako je, procitao si me :D Ma ne, svim silama zelim konfirmaciju zato se hvatam za svaku slamku, svaki pozitivni komentar, hehe. inace daleko sam od pesimizma, ajd da bar pocnu stizat datumi pa da se svi radujemo dobrim vestima!! :) :) |
Eh ovo je bas super sto ste napravili listu ko kad treba da ide na intervju, tako da se prati mnogo lakse i lepse...mi tu ideju nismo imali na blogu ranije...svaka cast, stvarno je super...
Stizeljeto...odgovorila sam ti i na private msg....calm down, sve ide svojim tokom, nemoj uopste da se stresiras, cuvaj zivce za ovamo kad dodjes, veruj mi, ovo sto se sada prolazi sa papirologijom, to je laksi deo...ha ha ha...ma samo opusteno...sve ce biti ok... Pozdrav i puno srece!:) |
XEG, tapih.hr nije na listi. On je 6xxx
Pozz! |
Kad se landlord uspavao aj' opet ja:rolleyes:
Update: kolja < 1000 Seekimo 4xxx zed 49xx stizeljeto 5xxx tapih.hr 6xxx mvp977 95xx Olivera 10xxx Veronika 11xxx xeg 14xxx mariags 15xxx Anci Komanci 15xxx PaulGarrett 17xxx Odustao steficacvek 17xxx landlord 187xx Misa 19xxx moni/Neky 21xxx Macedonia Ohrid 21xxx jm2001 23xxx ddukuc 23xxx Wingreen 237xx Sandman 24xxx gox79 25xxx Daca ? (NL maj) marija78 ? (NL april/maj) Marija ? (ilegalac) Lili ? |
zakazan intevju 3 OKTOBRA (dobili smo mail )
|
Ehej, cestitam!!!:):):)
Kako mislis mejl, a druga koverta?! |
Bravo Koljo!
Probijaj led:) |
Cestitam Kolja! Jedva cekam informacije sa intervjua! Jao mogu misliti koja nervoza sad vlada :)
Sretno sa svim! |
da ispravim -dobili smo e mail -stvarno nema neke nervoze -i ja i zena imamo neke probleme na poslu tako da nam je bas stresan period ;nadam se da nece biti nekih komplikacija na intervjuu ;odradicemo lekarski ovih dana da kompletiramo "fasciklu" i dalje opet cekanje
|
Cestitke Kolja! I ja im pisala jucer (nakon onog emaila sto su mi poslali da im pisem za 7-10 dana) pa se nadam odgovoru ovaj tjedan. :D
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 09:30. |
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.