-
Vaša strana
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
- -
Prodaja auta
(
http://www.zelenalutrija.com/forum/showthread.php?t=272)
srdjevic |
08.10.2008 07:47 |
ej, nevidljivi! nisam ja još lego, znaš!? :fist:
|
srdjevic |
08.10.2008 07:47 |
e da, da ne prekidamo tradiciju... :nananana:
|
Uuups...:nene:
Ajd zdravo... odoh ja na posao:papa:
|
landlord |
08.10.2008 07:54 |
Prvo da se zahvalim svima na savjetima vezanim za (ne) prodaju auta..
da znam ja da oni ne preporucuju da se stvari prodaju prije intervjua..
ali cini mi se da sam naveo u svom postu da ne prodajem iskljucivo radi intervjua..
Citat:
Prvobitno poslao korisnik xeg
(Poruka 4298)
Nego lande da ti kazem nesto, kad si krenuo da ga prodajes i jos se desilo da je prvi odustao, neces se smiriti dok ga ne prodas, takav sam bar ja. Sve me nesto vise nervira, nestrpljiv sam, ma strasno... dok ne ode.
|
Ma sad pravim malu pauzu.. iduce sedmice sam na godisnjem. u gradicu za koji si mi postavio touristic guide..
pa sam htio predloziti Srdjevicu da zamrzne inkrement komentara.. ovako te nikad necu stici po broju komentara..:(
I jesi vidio ti njega.. mi ne mozemo biti sive eminencije.. a ne shvata zasto si ti zaista stalno appear offline..:)
|
E, moj Lande, ti svoja kola prodajes a moj Golf II se prosle sedmice odlucio na samoubistvo i to u najboljim godinama (godiste: '86). Doduse, malo mu je pomogla i ona kisa i klizava cesta...Reanimacija je za sada uspjela a ako i ne izdrzi do narednog proljeca valja mi se voziti taban- fijakerom jer ako sve bude u redu na intervjuu ne isplati mi se kupovati nista drugo/novo.
Osim ako ne napravis ponudu za svoja kola koju ne mogu odbiti...:naughty:
|
steficacvek |
08.10.2008 08:49 |
alo lakse malo, dovoljno smo isprepadani svakako, jos da nas ovdje plasite intervjuom :)
|
srdjevic |
08.10.2008 15:17 |
Citat:
Prvobitno poslao korisnik landlord
(Poruka 4302)
I jesi vidio ti njega.. mi ne mozemo biti sive eminencije.. a ne shvata zasto si ti zaista stalno appear offline..:)
|
A, nenenenene... nisam ja rekao da ne možete biti eminencije, već lude... :belj:
@xeg: eh, sad mi krivo što nisam u toku.... dakle? pa nije valjda zbog Sunčice? :obrva:
|
SUNCICA:RRofl:
Ne kontam:srbinsta:
sta zbog Suncice?
|
srdjevic |
08.10.2008 19:53 |
ma daj Bože da ni ostali ne skontaju :grin:
|
Svi datumi su prikazani u formatu GMT +1. Trenutno vreme: 19:16. |
|
Copyright ©2005 - 2025, ZelenaLutrija.com by VUXYS, LLC
Forum Powered by vBulletin®, © 2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Mišljenja, saveti, izjave, ponude ili druge informacije ili sadržaji nastali na forumu vlasništvo su onoga ko ih je kreirao, a ne sajta ZelenaLutrija.com. ZelenaLutrija.com ne garantuje tačnost, kompletnost ili upotrebnu vrednost informacija, stavova, saveta ili datih izjava. Ne postoje uslovi pod kojima bi sajt ZelenaLutrija.com bio odgovoran za štetu ili gubitak koji je posledica bilo čijeg oslanjanja na nepouzdane informacije, ili bilo kakve informacije nastale kroz komunikaciju između članova.
Sajtove koji su linkovani sa ovog sajta ne kontrolišemo, ne podržavamo, niti smo pregledali bilo kakve sadržaje na takvim sajtovima. Mi nećemo biti odgovorni za legalnost, tačnost ili prikladnost bilo kog sadržaja, oglasa, proizvoda, usluga ili informacije lociranim na ili distribuiranih kroz druge web sajtove, niti za bilo kakvu štetu nastalu kao posledica takvih informacija.
ZelenaLutrija.com drži i čuva druga prava vlasništva na sajtu.
Osim informacija koje su u javnom vlasništvu ili za koje dobijete dozvolu, nemate pravo da kopirate, modifikujete ili na bilo koji način menjate, objavljujete, prenosite, distribuirate, izvršavate, prikazujete ili prodajte bilo koju informaciju zaštićenu pravima vlasništva. Slanjem informacija ili sadržaja na bilo koji deo ZelenaLutrija.com foruma, Vi automatski dozvoljavate i predstavljate garanciju da imate pravo da dozvolite ZelenaLutrija.com ili članovima ZelenaLutrija.com bespovratnu, kontinualnu, neograničenu, globalnu dozvolu da koriste, kopiraju, izvršavaju, prikazuju i distribuiraju takve informacije i sadržaje i da iz takvih sadžaja koriste bilo koji deo u bilo koje svrhe, kao i pravo i dozvolu da koriste gore navedene sadržaje. Svi zaštitni znakovi (trademarks), logotipi, oznake usluga, firme ili imena proizvoda koji se pominju na ovom web sajtu su vlasništvo kojim raspolažu njihovi vlasnici.